Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Deko Wereld

Decoratie tips voor in huis

6 tips voor het maken van betere zwart-witfoto's

6 tips voor het maken van betere zwart-witfoto's
Oké... Maar waarom zou je zwart-witfoto's willen maken? Is dat niet achterhaald? Of gewoon een eigenaardig iets dat "artiesten met camera's" doen? Waarom zou ik kleuren opgeven? Ze maken alles zo mooi, zo emotioneel, zo... kleurrijk! Dit zijn serieuze vragen, die zichzelf allemaal enigszins lijken te beantwoorden. Maar in dit artikel laten we je zien hoe zwart-wit een klassiek tintje aan je fotografie toe kan voegen. Hoe het je fotografisch repertoire kan uitbreiden. En hoe het je kan helpen om tot de essentie van je onderwerp te komen.

Lees meer »

1

Op jacht naar de perfecte fotoOp jacht naar de perfecte foto

5 regels om buitengewone foto's te nemen
Op jacht naar de perfecte foto

Betrapt u uzelf er vaak op dat u naar buitengewone foto's staart, en u zich afvraagt hoe dergelijke foto's gemaakt worden? Hoe slaagde de fotograaf erin om dit exacte detail uit talrijke visuele mogelijkheden te kiezen, en het vervolgens op een foto vast te leggen? Hebben sommige mensen gewoon een natuurlijk oog voor fotografie? Is het simpelweg talent, of bestaan er technieken die u dit instinct voor fotografie kunnen helpen voeden?

Lees meer »
2

Het Magische Woord: CompositieHet Magische Woord: Compositie

De perfecte compositie voor expressieve foto's
Het Magische Woord: Compositie

Dynamisch of statisch, het maakt niet uit wat je fotografeert of hoe, jij beslist waar het oog van de kijker naartoe wordt getrokken. Om een aantrekkelijke prent te creëren en hun blik naar de essentiële details te lokken, bestaan er enkele basisregels voor (beeld)compositie die je dient te kennen en toe te passen. Uiteraard staat het je vrij om te experimenteren en ook opzettelijk enkele van de regels te breken.

Lees meer »
3

Minimalisme: Een Levende TrendMinimalisme: Een Levende Trend

Maak plaats voor een nieuw leven
Minimalisme: Een Levende Trend

Minimalisme heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen als een levenskeuze. Vooral in stedelijke centra wordt woonruimte steeds schaarser, zodat er vraag is naar kleiner meubilair. Minimalisme kan niet enkel helpen om meer ruimte in je huis te creëren, maar brengt ook helderheid en kalmte in je leven!

Lees meer »
4

Ontdek FotografieOntdek Fotografie

11 typische beginnersfouten die gemakkelijk vermeden kunnen worden
Ontdek Fotografie

Heb je recent besloten dat fotografie de perfecte hobby is voor jou, maar heb je dan ook opgemerkt tijdens het schikken van je foto's dat vele onder hen niet goed geslaagd zijn? De reden hiervoor kan zijn dat je enkele beginnersfouten maakt. Je hoeft je hier echter geen zorgen over te maken, aangezien deze vergissingen gemakkelijk vermeden kunnen worden. Hier tonen we je wat je moet weten als je echt geweldige foto's wilt maken.

Lees meer »
5

Muurdecoraties: Een OverzichtMuurdecoraties: Een Overzicht

Van canvas tot premium afdruk
Muurdecoraties: Een Overzicht

Een expressief portret, een gedetailleerde landschapsfoto of een uiterst geslaagd snapshot van je laatste vakantie verdienen allemaal een plek op je muur. Indien je van plan bent om van jouw lievelingsfoto een blikvanger te maken, dan heeft die een geschikt steunmateriaal en soms ook een kader nodig. We tonen je een paar fantastische manieren om je foto’s optimaal te presenteren.

Lees meer »
6

Ga lekker liggen, maak het gezelligGa lekker liggen, maak het gezellig

Je woonkamer als warme winterhaven
Ga lekker liggen, maak het gezellig

In de winter is het vaak nat, koud en grijs. De wind fluit rond je oren en na het werk wil je gewoon zo snel mogelijk thuis zijn, ergens waar het warm is en je je comfortabel kan voelen. Het is precies in deze koude tijd van het jaar dat je een gezellig toevluchtsoord nodig hebt, waar je al het andere achter je kan laten. Hier zijn enkele tips om dit waar te maken.

Lees meer »
7

2017 Kleurentrends2017 Kleurentrends

Tijd voor kleur!
2017 Kleurentrends

Kleurenexperten gaan akkoord: terwijl witte muren en sobere kleurenconcepten onze muren de afgelopen jaren gedomineerd hebben, is 2017 het jaar om meer kleur in ons leven en onze huizen toe te voegen. We vertellen je alles over de meest modieuze kleuren van het jaar in dit artikel.

Lees meer »
8

Decoratieve Trends 2017Decoratieve Trends 2017

6 trends van kurk tot metallic mix
Decoratieve Trends 2017

Nieuw jaar, nieuw geluk: hetzelfde geldt voor de inrichting van uw huis. 2017 brengt vele spannende trends voor de inrichting van uw huis, waarvan sommigen al hebben bewezen van belang te zijn. Laat ons zes van de interessantste opkomende decoratieve trends in 2017 introduceren. Ze zullen een inspiratiebron voor u zijn!

Lees meer »
9

KerstversieringKerstversiering

8 ideeën voor een gezellige Kerst
Kerstversiering

De geur van koekjes en glühwein komt je door de lucht tegemoet, muziek naar aanloop van kerstmis speelt zachtjes terwijl je die eerste kerstgeschenken inpakt, en uitkijkt naar kerstavond. Om het aftellen naar kerstmis nog aangenamer te maken, kan je wat mooi kerstversiering in je appartement plaatsen.

Lees meer »
10

Plaats uw afbeelding in het centrum van alle aandachtPlaats uw afbeelding in het centrum van alle aandacht

7 tips om uw foto kunstig op te hangen
Plaats uw afbeelding in het centrum van alle aandacht

Neemt u normaal de tijd om na te denken over hoe u uw foto's ophangt? Het is vaak een gemiste kans voor vele mensen om kunstig hun muur te organiseren zodat deze interessanter wordt. Met opzet uw foto's schikken maakt hen een eenheid en trekt ook de aandacht van de mensen. Maar let op dat u geen chaos creëert; anders verkrijgt u het tegengestelde effect! We stellen u zeven populaire manieren voor om uw foto's op te hangen zodat uw prenten in de schijnwerper staan.

Lees meer »
11

Proper huis, propere geestProper huis, propere geest

6 onmiddellijke tips voor een overzichtelijk huis
Proper huis, propere geest

Voelt u zich begrensd door het gebrek aan ruimte in uw huis? Ligt alles in de weg? Smacht u naar vrijheid binnen uw eigen vier muren? Maak ruimte vrij en ruim op! We geven u zes tips voor een propere, comfortabele thuis!

Lees meer »
12

Een Wenstafel Uit SprookjesEen Wenstafel Uit Sprookjes

5 tips voor een mooi versierde eettafel
Een Wenstafel Uit Sprookjes

Een mooi gedekte tafel zet absoluut de toon wanneer u gasten uitnodigt voor een diner. Maar zelfs wanneer u alleen eet, maakt een leuk versierde tafel het diner veel aangenamer - tenslotte eet u eerst met uw ogen! We hebben 5 eenvoudige trucjes om uw tafelversieringen in echte blikvangers te veranderen.

Lees meer »
13

Wanddeco met klokken, spiegels en afbeeldingenWanddeco met klokken, spiegels en afbeeldingen

Deco-tips voor je individuele droommuur
Wanddeco met klokken, spiegels en afbeeldingen

Is het zicht van uw muren meer deprimerend dan inspirerend? Kale muren en schrille kleuren zover het oog reikt? Gelukkig is dit snel en gemakkelijk te verhelpen! Er zijn vele mooie manieren om uw eigen perfect unieke muur te creëren met klokken, spiegels en foto’s!

Lees meer »
14

BruiloftsfotografieBruiloftsfotografie

De nieuwste trend heet Trash the Dress!
Bruiloftsfotografie

Je bent onlangs getrouwd of bent het binnenkort van plan? Je wilt mooie foto’s met je bruidskleed, die de mooiste dag van je leven vasthouden? Romantiek en idylle zijn goed en wel, maar wil je dat je foto’s iets heel bijzonders zijn? Dan probeer het met Trash the Dress, de nieuwste trend van de bruiloftsfotografie!

Lees meer »
15

Versieren met bloemenVersieren met bloemen

Levendige versiering voor je eigen vier muren
Versieren met bloemen

In een struik, in je eigen serre of als print: bloemen vormen een prachtig onderdeel van je decoratie waarmee je van je huis een bloemenweide of een jungle maakt. Hortensia’s, rozen, lelies of orchideeën, … welke ook je lievelingsbloemen zijn – met onze ideeën maak je je eigen bloemenparadijs!

Lees meer »
16

Wonen als aan de Middellandse ZeeWonen als aan de Middellandse Zee

Het hele jaar vakantiegevoel
Wonen als aan de middellandse zee

Hou je van een vakantie aan zee en wil je in de zomer ook thuis de Mediterraanse atmosfeer niet missen? Wil je jezelf het liefst de hele tijd net als aan de Spaanse Riviera voelen? Het is makkelijker dan je denkt! We laten je zien met welke kleuren, materialen en decoratieve elementen je jouw huis een Mediterraanse ambiance geeft.

Lees meer »
17

Vakantie op BalconiaVakantie op Balconia

Maak je balkon klaar voor de zomer in 5 stappen
Vakantie op Balconia

Laat de vakantie laat nog even op zich wachten, is die al voorbij of vervalt die helemaal? Je kunt toch nog van de zomer genieten. Ga lekker genieten in je eigen privé-oase. Met de juiste decoratie krijg je ook bij je thuis het ware vakantiegevoel. We laten je zien hoe je in slechts 5 stappen je balkon in een heus zomervakantieparadijs kan veranderen.

Lees meer »
18

Deco-trends voor de zomerDeco-trends voor de zomer

Drie zomerstijlen voor je woning
Better Living with Photo Prints

Eindelijk is het zomer! Gulle kleuren, warme zonnestralen, een heerlijk briesje en we voelen ons beter dan ooit. Will je dat gevoel ook in je huis hebben? Geen probleem! Met deze tips voor een zomerse inrichting haal je het vakantiegevoel binnen de muren en woon je in het paradijs!

Lees meer »
19

10 tips voor fantastische vakantiefoto’s10 tips voor fantastische vakantiefoto’s

Neem je beste foto’s van het jaar
10 tips voor fantastische vakantiefoto’s

Kijk je al uit naar je volgende vakantie? Vergeet je camera niet in te pakken en je mooiste momenten vast te leggen. Maar je kan niet halsoverkop zomaar de beste foto’s van het jaar nemen – niets is erger dan een foto van een fantastisch object dat slecht genomen is! We willen je graag 10 uitstekende tips geven voor succesvolle vakantiefoto’s.

Lees meer »
20

Het perfecte home officeHet perfecte home office

Ontspannen werken, beter leven
Het perfecte home office

Je moet steeds vaker werk mee naar huis nemen, bent misschien zelfstandige, of je bent van plan dat te worden? Dan heb je een geschikte en efficiënte werkplaats nodig, die je lange tijd motiveert en goede prestaties mogelijk maakt. Wij tonen je waarop je moet letten en met welke tips je een Home Office inricht, waar je je werkelijk graag wilt werken!

Lees meer »
21

Creëer eenvoudig je eigen muurdecoratiesCreëer eenvoudig je eigen muurdecoraties

Zes creatieve doe-het-zelf ideeën voor je muur
Creëer eenvoudig je eigen muurdecoraties

Ziet jouw muur er sober en saai uit, maar je hebt geen idee wat je ermee moet aanvangen, en je wenst geen fortuin uit te geven? We presenteren zes creatieve ideeën die een frisser gevoel in je huis brengen, en meer leven in je muren!

Lees meer »
22

De nieuwe fototrends voor 2016De nieuwe fototrends voor 2016

Inspiratie voor betere fotografie
De nieuwe fototrends voor 2016

Fotografie blijft zich ontwikkelen en voor 2016 zijn er nieuwe trends die door artiesten en creatievelingen worden gebruikt om nog leukere foto’s te maken. We presenteren hier 6 spannende trends die iedere hobbyfotograaf zullen inspireren om nieuwe plaatjes te schieten.

Lees meer »
23

De winnaar van de kleurentrend 2016De winnaar van de kleurentrend 2016

Welke kleur is toonaangevend voor het jaar?
De winnaar van de kleurentrend 2016

De lente is hier en je plant een grote lentekuis. Waarom geen gebruik maken van deze kans om een nieuwe laag verf in je woonkamer aan te brengen om de lente te verwelkomen? Laat je inspireren door de spannende kleurentrends van 2016 en vind de beste kleuren voor jouw thuis!

Lees meer »
24

Artistieke fotokadersArtistieke fotokaders

Zes ideeën voor geweldige ontwerpen
Artistieke fotokaders

Fotokaders zijn tegelijkertijd praktisch en decoratief: ze beschermen uw foto's en afbeeldingen tegen stof, vuil en vlekken, plaatsen deze in het juiste licht en zijn ook een echte blikvanger. Onafhankelijk van uw interieurdesign - met de juiste kader werkt u uw appartement af

Lees meer »
25

Mooier wonen met fotoafdrukkenMooier wonen met fotoafdrukken

Zes ideeën rond interieurdesign met textiel
Mooier wonen met fotoafdrukken

Wens je jouw appartement in een warme en persoonlijke stijl te decoreren? Dan dient u absoluut textiel te gebruiken. Door het gebruik van verschillende materialen, breng je kleur en leven in je huis en creëer je een gezellige sfeer. We tonen je hoe je jouw appartement een trendy en individuele uitstraling kan geven met fototextiel...

Lees meer »
26

De gang als een galerijDe gang als een galerij

Op deze manier kunt u de gang netjes decoreren
De gang als een galerij

Waar wordt de eerste indruk van een appartement vastgesteld? Meestal vanaf de gang. Trouwens, wat zien uw gasten daar? Hopelijk geen kamer vol rommel! Indien u de eerste indruk van uw appartement wenst te verbeteren, dan hebben we hier enkele nuttige tips voor u. Op die manier kunt u uw gang in een stijlvolle fotogalerij transformeren...

Lees meer »
27

De Gouden VerhoudingDe Gouden Verhouding

Hoe uw thuis harmonieus ontwerpen
De Gouden Verhouding

Hoe komt het dat sommige afbeeldingen, gebouwen of ruimtes in hun uitstraling een harmonieus effect op ons hebben? Wat geeft een voorzichtig schaaldier of een blad van een boom deze perfectie? En wat, vraagt u zich nu vast af, heeft dit allemaal te maken met interieurontwerp? Dit leert u allemaal in dit artikel!

Lees meer »
28

Mix van stijlen in het interieurMix van stijlen in het interieur

Tips voor perfecte combinaties
Mix van stijlen in het interieur

Een mix van verschillende meubelstijlen, kleuren en patronen kunnen een unieke, frisse uitstraling geven aan uw ruimte. Vele mensen twijfelen echter om verschillende stijlen in interieurdesign te mixen - uit schrik dat de nauwkeurig geplande ruimte uiteindelijk op een ongeorganiseerde rommel zou kunnen lijken. Met onze bewezen richtlijnen en simpele tips, kunt u echter eenvoudig aangename en stijlvolle kamers in uw huis creëren.

Lees meer »
29

Fotomuren in galerijstijlFotomuren in galerijstijl

Presenteer uw foto's in museumstijl
Fotomuren in galerijstijl

Ziet de lange witte muur in uw hal er leeg en steriel uit zoals een ziekenhuisgang? Is uw woonkamer in een ouder gebouw gigantisch en met hoge plafonds? Eender wanneer er grote ruimtes zijn en niets om uw aandacht te trekken, kunt u uw eigen foto's gebruiken om accenten te leggen en structuur te creëren. Hier tonen we u de mogelijkheden die u heeft om foto's in een rij te hangen, in Galerijstijl.

Lees meer »
30

Foto's die een ruimer perspectief creërenFoto's die een ruimer perspectief creëren

De vrij aparte muurdecoratie
Foto's die een ruimer perspectief creëren

Uw eigen meesterwerk in een groot panoramisch formaat boven uw sofa - een geweldige wanddecoratie! Er zijn zelfs nog meer opwindende en exclusieve manieren om uw fotoprints te ontwerpen met de suggesties in deze post. Het beste gedeelte is dat onze suggesties vele ideeën opleveren en we zelfs een helpende hand bieden zodat u enkele euro’s kunt uitsparen.

Lees meer »
31

Mooiere muur afbeeldingen op fotopapierMooiere muur afbeeldingen op fotopapier

Wat maakt het verschil?
Mooiere muur afbeeldingen op fotopapier

Voor enthousiaste fotografen is er nauwelijks een mooiere wanddecoratie dan hun eigen full-size foto's. De enige vraag is hoe men dat presenteert. Zelfs voor deskundigen bestaat er een verbijsterend grote verscheidenheid aan fotopapier en afwerkingsopties - maar welke zijn nu het meest geschikt voor uw foto's?

Lees meer »
32

Het balkon als een wellness-oaseHet balkon als een wellness-oase

Mooie ideeën voor elke windstreek
Het balkon als een wellness-oase

Geniet u van uw balkon op zonnige dagen of maakt u misschien de volgende keer een thuisblijfvakantie? Maak uw balkon geschikt voor de warme dagen - het is de moeite waard! Maar wees voorzichtig met het decor, want meubels, planten en decoratie is van de juiste positie afhankelijk. Of noord, oost, zuid of west balkon: Wij hebben de beste tips voor elk balkon.

Lees meer »
33

De nieuwste woontrends 2015/2016De nieuwste woontrends 2015/2016

Wat is hot dit jaar
De nieuwste woontrends 2015/2016

De huidige trends combineren moderne inrichting en traditionele stijl. De inrichting van morgen is gebaseerd op natuurlijke en decente kleuren, gecombineerd met opvallende decoratieve objecten. Bij alle trends staat nog steeds de functionaliteit van de inrichting in focus. Wat het decoratie jaar 2016 brengt ervaart u hier.

Lees meer »
34

10 decoratie zonden10 decoratie zonden

Dingen om te vermijden bij het inrichten van uw woning
10 decoratie zonden

Individueel of gênant? Hoe we ons woning inrichten kan veel over onszelf vertellen. Erg als we ongewest daarmee de stijl breken. Terwijl men kan twisten over smaak, zijn er wel grote en kleine valkuilen die u liever zult vermijden als het om de decoratie van uw woning gaat. Hier zijn onze top 10.

Lees meer »
35

Hang foto's harmonieus opHang foto's harmonieus op

Basisregels voor een mooie wanddecoratie
Hang foto's harmonieus op

De hoofdregel voor het decoreren van uw muren is natuurlijk dat u het leuk vindt. Maar om een algehele harmonieuze omgeving te creëren, zijn er enkele tips die u kunnen helpen. U beslist zelf welke van onze basisregels voor u in aanmerking komen.

Lees meer »
36

Kleine woning decorerenKleine woning decoreren

Zo zien uw kamers groter uit
Kleine woning decoreren

De huren worden duurder en de kamers kleiner. Vele moeten tegenwoordig met minder woonruimter uitkomen. Des te belangrijker is het, de beschikbare woonruimte optimaal te benutten. Met de juiste beelden kunt u uw kamers groter laten schijnen. We hebben een paar tips voor u, waardoor u meer ruimte aan een klein woning kunt geven.

Lees meer »
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!