15 / 7 / 10 / 2024 Fotokalender 2024: met besteprijsgarantie!
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Fotokalender

 • Geniet elke maand van uw favoriete foto
 • Op premium papier gedrukt
 • Stevige spiraalbinding
 • Met de beste prijsgarantie!

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

De beste prijzen op internet

Wat is onze fotokalender?

 • Fotokalender volledig beeld
 • Fotokalender in detail
 • Fotokalender in de kamer

Onze fotokalender is een unieke, individuele manier om van uw foto's te genieten. Maand na maand toont de fotokalender uw favoriete herinneringen, zodat u momenten van vreugde opnieuw kunt beleven. Of u er nu voor kiest om uw fotokalender volgens een thematische richtlijn van uw keuze te ontwerpen of gewoon door een assortiment van uw favoriete afbeeldingen te gebruiken, onze krachtige online bewerkingstools zullen aan al uw wensen voldoen.

Maak uw fotokalender
 • 12 + 1 volledig aanpasbare enkelzijdige pagina's
 • Een geschenk dat praktisch gebruik met emotionele waarde combineert
 • Kies tussen direct print of fotopapier van labkwaliteit
 • Stevige en praktische spiraalbinding
 • Het bewerken kan naar believen onderbroken en hervat worden

Maak uw eigen fotokalender


Maak uw eigen fotokalender

Overzicht

truck
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen

Onze hoogwaardige papiersoorten

Direct afdrukken satijnen afwerking

Direct afdrukken - satijnen afwerking

Uw foto's worden op 200gsm dikke kalenderbladen afgedrukt. Het papier heeft een satijnen afwerking en is bij uitstek geschikt om te labelen.

Fotopapier van glanzende afwerking

Fotopapier van labkwaliteit - glanzende afwerking

Uw foto's worden op kalenderbladen afgedrukt die van 232gsm dik fotopapier van labkwaliteit zijn gemaakt. De glanzende afwerking zal kleuren benadrukken en zorgt voor een uitzonderlijke verzadiging.

Onze fotokalenders in verschillende formaten

fotokalender in diversen formaten

Maak uw eigen fotokalender

Spiraalgebonden fotokalender

Uw gepersonaliseerde kalender

Foto's van een onvergetelijke vakantie, herinneringen gedeeld met vrienden en familie, of snapshots van uw geliefde huisdieren. Op een fotokalender maken ze allemaal gegarandeerd uw jaar helemaal goed, dag na dag. Uw gepersonaliseerde fotokalender is natuurlijk ook het hele jaar door bij uitstek geschikt als cadeau! Aangezien de fotokalender kan worden aangepast om te beginnen met de maand en het jaar van uw keuze, kunt u ook alle soorten vieringen adequaat herkennen en vieren.

Kwaliteit zonder in te leveren

Uw foto's worden op 12 enkelzijdige pagina's afgedrukt, die elk met een briljante kleurenreproductie indruk zullen maken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een kaft naar keuze te ontwerpen. Beschermende vellen aan de voor- en achterkant beschermen uw kalender tegen schade en de hoogwaardige spiraalbinding zorgt ervoor dat u slechts één enkele spijker nodig heeft om uw kalender veilig op te hangen.

Krachtige online bewerkingstools

Met onze online configurator kunt u uit verschillende lay-outs kiezen. Zodra u de juiste hebt gevonden, krijgt u de opties om, onder vele anderen, de taal en de startmaand van uw kalender aan te passen. Nooit eerder was het eenvoudiger om een fotokalender naar wens te maken en te personaliseren.

Maak en bestel uw fotokalender online

Bij het ontwikkelen van onze bewerkingssoftware hebben we naar een hoge gebruiksvriendelijkheid gestreefd. Een breed scala van handige tools en creatieve lay-outs liggen aan de basis van de ervaring, zodat u uw fotokalender op basis van uw wensen kunt maken. Last but not least: als u op enig moment tijdens het ontwerpproces moet stoppen, dan kunt u eenvoudig uw voortgang opslaan en later doorgaan.

De beste klantenbeoordelingen

2024-07-15. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 43170 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Fotokalender!

Choose your operating system

Windows Logo
Mac Logo

Makkelijk en veilig betalen

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!