topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Het balkon als een wellness-oase

Mooie ideeën voor elke windstreek
user icon clock icon

Geniet u van uw balkon op zonnige dagen of maakt u misschien de volgende keer een thuisblijfvakantie? Maak uw balkon geschikt voor de warme dagen - het is de moeite waard! Maar wees voorzichtig met het decor, want meubels, planten en decoratie is van de juiste positie afhankelijk. Of noord, oost, zuid of west balkon: Wij hebben de beste tips voor elk balkon.


Voor een ontspannen balkon ervaring hebt u een goede mix van mooie decoratie, bijpassende meubels en een mooie zichtwering nodig. Want wie er gewoon een keer wil onthaasten, wil niet het gevoel hebben om van andere geobserveerd te worden. Het beste is, natuurlijk, als deze dingen naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Decoratie tip 1: Een natuurlijke scherm van planten is een echte eye-catcher en houdt nieuwsgierige ogen uit.

Als u alles op de windstreek van uw balkon gaat afstemmen, maakt u ervan een echte wellness-oase. Want afhankelijk van de windstreek is uw balkon beter of slechter geschikt voor bepaalde doeleinden. We geven u enkele voorbeelden ervan hoe u uw balkon optimaal kunt gebruiken.

Zuidelijk balkon: De natuurlijke zonnebank

Een balkon op het zuiden willen de meeste zonaanbidders, want daar kunnen ze van de meeste zon genieten. Hier kunt u thuis bruin worden en van koele drankjes genieten. Daarom is een balkon op het zuiden ideaal om te zonnebaden.

Musthave:ligstoel en bescherming tegen de zon

Voor uitgebreide zonnebaden is een comfortabele ligstoel het juiste meubilair. Wie de luxe van een balkon op het zuiden heeft, zou er dus gebruik van de lange uren zonneschijn moeten maken. In tegenstelling tot de lente en de herfst kan het in de zomer op een zuidelijk balkon snel onaangenaam warm worden. Daarom is een parasol of markies onontbeerlijk.

Decor: hout in plaats van metaal

Waar de zon brandt, wordt metaal onaangenaam warm. Vooral op balkons op het zuiden zijn meubels (geheel of gedeeltelijk) uit metaal snel verhit en alleen gestoffeerde meubels draaglijk. Riet en houten meubels zijn meer geschikt, hoewel deze in de zon kunnen vervagen, zijn ze maar comfortabeler dan metaal of kunststof. Hetzelfde geldt voor tegelvloeren als u graag op blote voeten op het balkon loopt. Omdat de tegels ook heet worden is een mooie houten vloer een goede keuze.

Decoratie tip 2: Kussens maken uw balkon meubilair gezellig en kan ook individueel uitzien - bijvoorbeeld met uw eigen motief op een fotokussen!

Planten: Mediterraan

Hebt u uzelf wel eens erover geërgerd dat uw balkon planten zijn doodgegaan? Op een zuidelijk balkon, kan het zijn dat het water te snel verdampt. Hier zullen bakken ter waterberging voor een regelmatige irrigatie helpen, waardoor ook petunia's of geraniums bloeien. Vanwege de sterk zonlicht zijn vooral mediterrane planten voor zuidelijke balkonen heel geschikt. Deze omvatten lavendel, oleander of olijf. Daarnaast zijn hibiscus, zinnia, wisselbloem en bougainvillea, maar ook gele aster, kerrieplant of portulakroosje geschikt.

Oostenlijk balkon: ontbijt plaats in de zon

Wie een oostenlijk balkon heeft houdt er zekerlijk van zijn koffie in de ochtend buiten te genieten. Want met een balkon op het oosten is men blij over de eerste stralen van de zon en kan men gebruik maken van deze voor een ontspannend ontbijt of brunch op het balkon.

Musthave: ontbijt plaats met tafel en stoelen

Als u een oostenlijk balkon hebt is het raadzaam om de decoratie aan te passen aan de eerste helft van de dag. Dan schijnt de zon op het balkon, zodat een ontspannen ontbijt of gewoon een goede kop koffie, voordat u naar werk gaat, mogelijk is. Daarom zijn een tafel van voldoende omvang en een paar bijpassende stoelen een verstandige investering.

Decor: kleurrijke decoratie

Omdat de zon maar een halve dag direct op het oostenlijk balkon schijnt, is het van belang om met iets te komen om ook de rest van de dag zonnig humeur te verspreiden. Probeer het bijvoorbeeld met kleurrijke vaatwerk of gekleurde decoratie rond uw eettafel. Bloempotten in gele en rode tinten zorgen voor een zonnige sfeer, zelfs als de zon niet meer direct op het balkon schijnt.

Decoratie tip 3: Het ontbijt wordt nog beter als u uw bloempotten gaat verfen en zo de ideale ontbijt decoratie maakt.

Planten: halfschaduw

Omdat uw balkon alleen in de eerste helft van de dag direct van de zon wordt verlicht, moet u hiermee bij de keuze van de planten rekening houden. Voor de halfschaduw zijn maar nog steeds veel planten geschikt, bijvoorbeeld springzaad, petunia, fuchsia, lobelia of mageriet, ooievaarsbek en buxus.

Westelijk balkon: De open-air lounge

Professionals, die alleen ’s avonds thuis zijn, weten hun westelijk balkon echt te waarderen. Hier schijnt de zon in de tweede helft van de dag op het balkon, zodat u de dag hier na het werk lekker kunt eindigen. Wie een goed uitzicht heeft, kan zelfs van de zonsondergang genieten. Gezelligheid is hier erg belangrijk.

Musthave: Bijzonder comfortabel balkonmeubilair

Goed gestofferde balkon stoelen in de lounge-stijl creëren een zeer gezellige sfeer in de avond. Hier kunt u genieten van een ontspannend avond met cocktail en muziek. In plaats van stoelen kunt u ook overwegen om echte fauteuils te gebruiken en zachte kussens zijn een goed idee. Hoe comfortabeler hoe beter. Iedereen die zo een open-air lounge heeft gecreëerd, wil deze niet meer missen.

Decor: Hout of riet meubels

Uw gezellig balkon meubelen zijn in hout of riet variant mogelijk, want in de zomer kunnen plastic en metalen delen van uw meubels ook nog in de middag of avond sterk verwarmen. Een parasol mag niet ontbreken dus. En als barbecuen op uw balkon is toegestaan, reserveer dan een klein hoekje voor uw barbecue.

Decoratie tip 4: ‘S avonds mag de decoratie graag een beetje meer romantisch zijn - gekleurde lampen of sfeerlichtjes in mooie glazen zijn perfect daarvoor.

Planten: halfschaduw

Net als de oostenlijke balkon verkrijgen planten op westlijke balkons slechts de helft van de dag zon, dus ook hierwordt de voorkeur aan planten voor de halfschaduw gegeven. Om zo goed mogelijk ook met het afnemende licht van uw bloemen te kunnen genieten, zijn planten met grote en heldere bloemen in wit of geel geschikt, omdat deze het licht beter reflecteren. Op uw westelijk balkon kunt u bijvoorbeeld lelies en petunia’s gebruiken. In de avond is het nog mooier met geurende planten zoals teunisbloem of siertabak.

Noordelijk balkon: De schaduwrijke plek

Een balkon met een noordelijke oriëntatie is de schaduwrijke toevluchtsoord voor de warme zomerdagen. Op een noordelijk balkon kunt u nooit van een echte zonnebad genieten, maar wie in de zomer toch niet direct in de zon wil liggen is blij over een schaduwrijke plek in de frisse lucht. Bij de keuze van decoratie moet er maar met het gebrek aan zon rekening gehouden worden.

Musthave: Creative lichtbronnen

Of kaarsen of LED-lampen: op een balkon op het noorden moet het gebrek aan zonlicht best mogelijk compenseerd worden. Met sfeerlichtjes, wandlampen, lichtslingers, olielampen, theelichtjes en vele andere (bij voorkeur draadloos) lichtbronnen kunt u sfeervolle decoratie op uw balkon brengen en maakt u de balkon ook ’s avonds nog steeds een plaats van ontspanning. Hoe meer licht, hoe beter, want in de massa zijn ze mooier en snel veranderd u een anders donkere balkon op het noorden in een zee van licht.

Decor: Hoogwaardig kunststof of metaal

Aan uw balkon meubels wordt een hoge standaard gesteld omdat deze nooit echt door de zon worden gedroogd. Voor houten meubelen bestaat het risico dat er mos op zal komen te zitten of anderszins beschadigd wordt. Kies dus beter voor onderhoudsvriendelijke meubels van hoogwaardig kunststof of metaal, maar met zachte kussens en warme dekens. Aangezien u waarschijnlijk geen parasol op een noordelijk balkon nodig hebt en een ligstoel zelden wordt gebruikt, kunt u het beste gebruik maken van de vrije ruimte door kleurrijke decoratie te gebruiken.

Decoratie tip 5: Als er gebrek aan ruimte op het balkon is hoeft u niet van kleurrijke decoratie af te staan - voor overdekte muren namelijk zijn ook uw foto's op plexi + aluminium beelden geschikt. Foto's op plexi + aluminium.

Planten: Shaduwrijk

Als er weinig zonlicht is, zijn voor noordelijke balkons vooral planten voor de schaduw de beste keuze. In de zomer zijn lobelia, hortensia, begonia of fuchsia geschikt. In het geval van zeer weinig zon zijn varens, vaste planten of hosta’s heel geschikt.

Conclusie: individuele vormgeving

Zoals u kunt zien, de decoratie van uw balkon hangt van veel factoren af. Maar als u bewust bent van de verschillende sterktes van uw balkon, kunt u een echt concept voor de decoratie ontwikkelen. Creëer een individueel balkon en de perfecte wellness-oase voor warme dagen.

Decoratieve zichtwering door balkon planten

Decoratieve zichtwering door balkon planten

Kleurrijke kussens of foto kussens voor het balkon

Kleurrijke kussens of foto kussens voor het balkon

Vrolijke decoratie met geverfde bloempotten

Vrolijke decoratie met geverfde bloempotten

Romantische sfeer met sfeerlichtjes

Romantische sfeer met sfeerlichtjes

De kers op de taart: De juiste foto voor het balkon

De kers op de taart: De juiste foto voor het balkon

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!