Aanmelden
90x50 cm
€ 19,00
€ 49,00

Foto op Handdoek

 • Hoogwaardige, zacht aanvoelende badstof
 • Indrukwekkende eersteklas print op het volledige oppervlak
 • Perfect voor op het strand, in de sauna en thuis

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Onze prijzen voor handdoeken

Wat is onze foto op handdoek?

 • Handdoek met foto in de badkamer
 • Handdoek met foto op het strand
 • Handdoek met foto in detail

Onze foto op handdoek is het laatste nieuwtje in onze rijke en gevarieerde productcatalogus. De fotohanddoek beschikt over een hypoallergene afdruk, en is erg zacht en sneldrogend. De foto op handdoek is gemaakt van badstof, en is een origineel alternatief voor een gewone handdoek.

Ontvang een foto op handdoek met een duurzame bedrukking

 • Volledig aanpasbare 350 g fotohanddoek
 • Sublimatiedrukmethode voor een duurzame afdruk
 • Geproduceerd van hoogwaardige badstof
 • Fotoafdruk in hoge resolutie over de volledige oppervlakte
 • Perfect voor strand, sauna of bad

Veelzijdige, handdoek met foto bedrukken

Het beste gezelschap voor het strand, de sauna of de douche

Onze gepersonaliseerde handdoek met foto werd bekroond als een nieuwe manier om je persoonlijkheid uit te drukken in vele verschillende omgevingen in je levensstijl. De handdoek beschikt over een afdruk van je foto over de volledige oppervlakte, met je favoriete motief of een spitsvondige tekst, afgedrukt met een speciale sublimatiedruktechniek die je nieuwe textielitem veilig maakt voor gebruik, waar je ook heen gaat. Het is het persoonlijke fotoproduct dat trendy is in elk seizoen!

Sneldrogende, hypoallergene handdoek met foto, gemakkelijk mee te dragen

De gepersonaliseerde fotohanddoek weegt slechts 350 g, en vindt vast zijn eigen hoekje in je draagtas. Ongeacht het seizoen, wordt dit superzachte, sneldrogende stuk textiel vast de keuze van je accessoires. Je handdoek met foto onderhouden vereist geen speciale moeite - maar was de handdoek niet op temperaturen hoger dan 40°C.

Bedrukt om decennialang mee te gaan

Onze foto op handdoek wordt vervaardigd met een speciale sublimatiedrukmethode. Aangezien je fotohanddoek voornamelijk gebruikt wordt in vochtige omstandigheden, wordt dit gedaan om te voorkomen dat je fotoafdruk vroegtijdig oplost. De methode laat de inkt toe tot de kern van de vezels te penetreren, wat zorgt voor een duurzaam, waterbestendig kunstwerk.

Simpele bestelprocedure, prachtige resultaten

Je eigen persoonlijke handdoek met foto ontwerpen duurt niet langer dan 5 minuten. Van het uploaden van je geliefde foto tot het kiezen van je aanpassingen en het afrekenen aan de kassa, het proces kan niet gemakkelijker zijn. Je nieuwe foto op handdoek wordt geproduceerd binnen enkele minuten nadat de bestelling geplaatst werd. Het artikel wordt vakkundig verpakt geleverd en is klaar om je te vergezellen waar je ook gaat.

De beste klantenbeoordelingen

2024-06-18. Samen met een rating van 4.73 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 41695 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto op Handdoek!

Makkelijk en veilig betalen

Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.