topbar deal
74% besparen
€ 7,90
€ 29,90

Foto op Acrylglas

 • Kristalhelder acrylglas met gepolijste randen
 • Maximale glans en verbluffende kleuren
 • Met de beste prijsgarantie!

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

Bij de vervaardiging van onze producten besteden we aandacht aan verantwoord gebruik van onze grondstoffen en gebruikte materialen.

Meer Info »

Foto op Acrylglas prijzen

Andere formaten »

Wat maakt de foto op acrylglas zo populair?

 • foto op plexiglas volledig beeld
 • foto op plexiglas in de kamer
 • foto op plexiglas gedetailleerd beeld

Dankzij het met de hand gepolijste oppervlak verbetert acrylglas de scherptediepte en het detail van de afgedrukte foto en zorgt het ervoor dat de kleuren er erg intensief uitzien. Vanwege onze onzichtbare ophangsystemen lijkt de acrylglas afdruk aan de muur te zweven.

Realistische foto op acrylglas met hoogwaardige uitstraling

 1. 3 mm dik acrylglas
 2. Fotorealistische 6-kleurenprint op acrylglas
 3. Stralende uitstraling vanuit elke hoek
 4. Beschermd tegen de effecten van licht en water
 5. Moderne precisiesnit met gepolijste randen

Acrylglas foto - een hoogtepunt voor thuis

Foto's met een hoge resolutie achter acrylglas

Ervaar je beste herinneringen als een vlijmscherpe foto op acrylglas in heldere kleuren. Met ons directe afdrukproces bereiken we de beste kleurnuances en de beste resoluties. Je glanzende acrylglas afbeelding zorgt ervoor dat zowel intense kleuren als zelfs zachte gradiënten vakkundig tot hun recht komen.

Onzichtbaar ophangsysteem

Je foto op acrylglas past perfect in elke kamer. Het randloze ontwerp geeft je motieven nog meer ruimte en plaatst ze perfect in scène. Versterk dit effect met onze ophangsets. De ophanging is verborgen door je afbeelding en blijft op enige afstand van de muur. Dus je foto zweeft vrij op acrylglas aan de muur en ziet eruit als een galerij.

Uitgebreid productieproces

Voor een vlekkeloos oppervlak is het gebruikte acrylglas uit één stuk gegoten. Op onze productielocatie vindt de verwerking van de 3 mm dikke acrylglas plaat. Met behulp van state-of-the-art precisie snijden knippen we de foto's direct achter het acrylglas op de dichtstbijzijnde millimeter. Daarna worden de randen met de hand gepolijst.

Hoogwaardige en professionele uitstraling

Foto’s op acrylglas maken indruk met hun grote scherptediepte, waardoor het product er zeer hoogwaardig en professioneel uitziet. Door het glanzende acrylglas kan de afbeelding vanuit elke hoek een maximale expressiviteit produceren. Een foto op acrylglas ziet eruit als een tentoonstelling in een kunstgalerie, waardoor elke kamer een opmerkelijke esthetiek van hoge kwaliteit heeft.

Foto op Acrylglas afwerking

Acrylglas

acrylic directdruck
 • Direct afdrukken in 6-kleuren
 • Achterkant meerlaagse zegel met het zuiverste wit
 • Hoog contrast kleurweergave Duurzame klassieker met indrukwekkend diepte-effect
van € 7,90

Acrylglas Premium

Acrylglas Premium
 • 12-kleurendruk hoog gepigmenteerd
 • Aan de achterkant gelamineerd fotopapier
 • Digitale fotoprint op galerie niveau
 • Fine art print met eersteklas scherptediepte
van € 9,90

Formaten en prijzen

De beste klantenbeoordelingen

2023-02-04. Samen met een rating van 4.66 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 36112 beoordeling verzameld door TrustedShops. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto op Acrylglas!

Makkelijk en veilig betalen

Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

De Sinterklaas Levergarantie!

Uw cadeaus komen gegarandeerd op tijd aan. Hier vindt u alle besteldata op een rijtje (datums zijn alleen van toepassing als alle artikelen van hetzelfde producttype zijn):

Wanddecoratie:
28.11.2022
Home & Lifestyle:
28.11.2022
Fotocadeaus:
28.11.2022
Fotoboek & Kalender:
28.11.2022

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.