topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Bruiloftsfotografie

De nieuwste trend heet Trash the Dress!
user icon clock icon

Je bent onlangs getrouwd of bent het binnenkort van plan? Je wilt mooie foto’s met je bruidskleed, die de mooiste dag van je leven vasthouden? Romantiek en idylle zijn goed en wel, maar wil je dat je foto’s iets heel bijzonders zijn? Dan probeer het met Trash the Dress, de nieuwste trend van de bruiloftsfotografie!

Trash the Dress betekent letterlijk „Maak het kleed kapot“. Om welk kleed het gaat? Je bruidskleed natuurlijk! Je geeft gigantisch veel geld uit aan je bruidskleed, dan geniet het een kort, roemrijk optreden en belandt na de grote dag voor altijd en eeuwig in de kast. Dat is toch jammer, of niet? In de USA vonden bruiden en fotografen dat eveneens betreurenswaardig en zo ontstond een nieuwe trend binnen de bruiloftsfotografie.

Bruiloftsfoto‘s, die echt leuk zijn – Trash the Dress met poederkleuren

Bruiloftsfoto‘s, die echt leuk zijn – Trash the Dress met poederkleuren.

Bij Trash the Dress staat het kleed zoals gezegd in het middelpunt en wordt met zijn eigen fotoshooting gevierd. Daarbij moet het niet zonder meer volledig kapotgemaakt worden, zoals de naam doet vermoeden. Het gaat veel eerder daarom, het bruidskleed uniek in scène te zetten en nieuwe ideeën te ontwikkelen, die met de klassieke en meestal saaie bruiloftsfotografie slechts weinig gemeen hebben. Natuurlijk, een romantische en idyllische omgeving kan op foto‘s ook leuk zijn – maar geeft een dergelijke foto werkelijk jou en je levensstijl weer? Als je zin hebt in een heel persoonlijke fotoshooting, alleen met je kleed of ook samen met je geliefden, dan is Trash the Dress het juiste voor jou!

Waarom Trash the Dress zo leuk is

Een Trash the Dress-shooting moet een normale bruiloftsfoto-shooting niet vervangen, maar het kan juist een mooie aanvulling zijn. Het beste is dat je een afspraak maakt na de bruiloft of zelfs na de wittebroodsweken. Zo heb je geen stress en kun je volledig concentreren op het kapotmaken van je bruidskleed. Je bent ontspannen, omdat je het ergste al achter de rug hebt, en je geniet eindelijk van het plezier, dat je bij het bruiloftsfeest door de spanning gemist hebt! Als je het niet meer gebruikt, kun je het kleed nu in geval van nood ook volledig kapotmaken. Bovendien heb je de keuze tussen duizenden verschillende locations en settings, die gewoonlijk niet voor de bruiloftsfotografie in aanmerkingen zouden komen.

Liever vies dan prinses: shooting met autoschroeven

Liever vies dan prinses: shooting met autoschroeven.

Hou je van motorfietsen en auto’s en schroef je in je vrije tijd samen met je nieuwbakken man het liefste aan jullie machines? Waarom maak je dan geen shooting in een werkplaats met motorolie? Zwarte smeerolie past zonder twijfel goed bij je witte kleed! Het weer is ook zo’n ding voor een klassieke shooting: iedere bruid hooopt op stralende zonneschijn en een leuke belichting. Bij een Trash the Dress-shooting maakt het niks uit of de zon schijnt of niet. Wolken en regen komen op foto’s wonderbaarlijk tot uiting en scheppen stemming, sneeuw en modder bieden evenwel ook leuke mogelijkheden om met het kleed te spelen.

Caption: totaal verregende bruiloftsdag? Drijf he top de spits en maak er het beste van!

Caption: totaal verregende bruiloftsdag? Drijf he top de spits en maak er het beste van!

Vind de passende fotograaf

De trend, je eigen bruidskleed te verruïneren, is dan wel in de VS ontstaan, intussen bieden ook fotografen in Duitsland speciale shootings aan. Vooral in grote steden heeft de trend al veel aanhangers. Zoek gewoon op het internet en laat je inspireren. Heb je een fotograaf gevonden, moet je van tevoren goed bespreken wat je wilt. Hoe dient de shooting concreet te verlopen? Hoeveel tijd wil je inplannen? Hoe luxueus is de kapotmaakorgie? Heb je zelf niet het juiste idee, waar en ho je je bruiloftskleed effectief ruïneert, kan een goede fotograaf je veel leuke voorstellen geven. Hij zal je ook vragen of je een visagiste wilt, en hij zorgt bovendien voor een assistent, indien de shooting iets luxueuzer uitgevoerd moet worden.

Leuke foto‘s: Zonsondergang aan het water – of nog beter er middenin

Leuke foto‘s: Zonsondergang aan het water – of nog beter er middenin.

Bij de shooting zelf moeten jullie je eerst wat tijd gunnen, zodat je eerst met de situatie vertrouwd wordt. Probeer uit, improviseer en vind de juiste posities voor jou, je kleed en mogelijk je echtgenoot. Heb je kinderen, dan kun je die natuurlijk ook bij de shooting betrekken. Wellicht willen ze jouw kleed als fotoachtergrond gebruiken? Als je van plan bent, het bruidskleed echt kapot te maken, doe je dat natuurlijk pas aan het einde van de shooting. Zo heb je van tevoren genoeg tijd verschillend ideeën uit te proberen en leuk foto’s te maken.

Vind de passende location

De keuze aan passende locations is reuze! Denk gewoon even na wat je leuk vindt en waar je naartoe wilt. Zijn er locations, die je al op andere foto’s gezien hebt en die je aanspreken? De plaats toont vaak ook hoe je het kleed kapot kunt maken! Het voorbeeld met de autowerkplaats hebben we al genoemd, maar er zijn nog veel meer leuke plaatsen, waar je je bruidskleed spectaculair vernietigen kunt. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn in een stilgelegd metrostation? Eenzame sporen, waar geen treinen meer over komen, zijn ook een opwindende achtergrond voor een kapotmaakorgie.

Stilgelegde stations hebben iets magisch en zijn leuk voor bruiloftsfoto’s

Stilgelegde stations hebben iets magisch en zijn leuk voor bruiloftsfoto’s.

Heb je je echtgenoot in de bioscoop of een bar leren kennen, dan kunnen jullie ook een dergelijke plaats boeken. Zwembaden, meren, stranden, oude fabrieken en ruïnes geven in de laatste gevallen ook een duister effect, wat goed bij het kapotmaken past. Je kunt je kleed ook bij paintball in het bos, op een klimwand of op het ridderplein kapotmaken, met je kleed gaan duiken en onderwaterfoto’s laten maken, een carwash huren of je in een worstelring wagen. Bijzonder effectvol is het gebruik van vuur – verbrand je kleed en je krijgt prachtige foto’s! Als dat te branderig is, is er ook nog altijd de ouwe getrouwe beeldbewerking, waarmee de fotograaf het gewenste effect tevoorschijn kan toveren. Bij Trash the Dress geldt in ieder geval: Anything Goes!

Mooie knoeiboel – taartenslag voor nieuwbakken echtgenoten

Mooie knoeiboel – taartenslag voor nieuwbakken echtgenoten

Creëer je eigen Trash the Dress-galerij!

Als je dan je foto’s eindelijk krijgt van de fotograaf, kun j je afvragen, wat je daarmee wilt doen. Hoe zou het bijvoorbeeld met een fotoboek zijn, waarin je de mooiste motieven steeds weer bekijken kunt? Bij ons kun je volledig ongecompliceerd je persoonlijke fotoboek samenstellen. Een fotoband met Trash the Dress-motieven is zeer geschikt als Coffee Table Book, dat al jouw gasten graag ter hand nemen en ze zullen de foto’s met verbazing bekijken. Voor nog meer aandacht kun je je lievelingsmotief kiezen en het bij ons op linnen laten drukken. Of creëer je eigen kleine Trash the Dress-galerij uit meerdere linnenwanden! Op onze blog vind je veel tips voor uitvoeringen met foto’s, zo dat je nog lang na je Trash the Dress-fotoshooting plezier beleeft aan je bruidskleed en de mooie foto’s.

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!