Premium fotocadeaus
BesteCanvas.nl

Premium fotocadeaus

De mooiste cadeaus zijn zelfgemaakt
Print on Mug Porselein Mok Magische Mok Kleur Mok Print on Phone Case Kussen Deken Print on Puzzle Print on Mouse Mat Acrylblok

Trusted Shops

Lees meer »

Klantreacties...

Premium fotocadeaus

Fotoprodukte

Als kleine aardigheid of een grappige accessoire voor uw tehuis: Ontdek mooie fotocadeaus met fun factor.

Lees meer »

Uw foto op een kwaliteitsmok

Voor wie iets fijner zoekt dan een gewone keramieken mok. Kies voor de top onder onze fotomokken. Uw foto wordt afgedrukt in landschap-, portret of panoramaformaat op een delicate porseleinen mok met een fijn, maar stevig handvat met gebruik van een foto-inkt, die vaatwasbestendig is.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 63%
6,95€
i.p.v. 18,90€
Prijsvoordeel 57%
14,95€
i.p.v. 34,90€

Jouw foto op een luxe mok

Voor zij die iets meer bijzonders zoeken dan een normale keramische mok. Kies de luxe versie van onze fotomokken. Jouw foto wordt afgedrukt in liggend, staand of panorama formaat op een fijne porseleinen mok voorzien van een dun en stevig handvat met vaatwasserbestendige inkt.
Lees meer >>

Uw foto op een magische mok

Kijk naar de verrassing in de ogen van uw geliefden wanneer ze hun foto langzaam onthuld zien worden. Elke magische mok is bedekt met een warmtegevoelige laag, die een effen kleurblok vormt wanneer ze koud is en verdwijnt wanneer ze opwarmt. Begin elke dag met een verrassing.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 67%
9,95€
i.p.v. 29,90€
Prijsvoordeel 67%
9,95€
i.p.v. 29,90€

Uw fotomok met gekleurde binnenkant

Mokken met een gekleurde binnenkant brengen een vleugje kleur in uw keuken. Een paletvan levendige kleuren is beschikbaar: groen, blauw, zwart, rood en geel. Kies voor diegene die een verassend contrast vormt of die de overheersende kleuren in uw foto aanvult. Begin een verzameling van gepersonaliseerde fotomokken met een gekleurde binnenkant voor elk familielid in zijn favoriete kleur. Geschikt voor vaatwasser en magnetron.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 64%
8,95€
i.p.v. 24,90€

Jouw foto als unieke smartphone case

Wil je je smartphone nog persoonlijker maken? Met jouw eigen foto op een stevige beschermcase maak je van je mobiel een unicum. Ook een leuk idee als fotocadeau voor vrienden. De smartphone case is verkrijgbaar voor de iPhone 4/5 en de Samsung Galaxy S5/S4.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 72%
14,48€
i.p.v. 50,90€

Jouw foto als kussen

Jouw fotokussen van prachtig satijn is extra zacht en soepel. Het witte kussen met hoogwaardige foto-opdruk is geschikt voor de wasmachine en verandert dankzij jouw favoriete motief een persoonlijk cadeau.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 71%
19,98€
i.p.v. 69,90€

Jouw foto als gepersonaliseerde luxe kussen

Stelt u zich uw favoriete foto als een premium, met de hand genaaid kussen op de bank in de woonkamer. Uw foto wordt afgedrukt met de meest levendige kleuren naadloos op een 40 x 40 cm kussen. Om te zorgen dat u zich extra comfortabel, uw premie kussen heeft een eerste klas dekking en de kwaliteit vullen hoog, dat is bijzonder zacht en aangenaam. Met het beste van uw herinneringen afgedrukt onze premium kussens maken een uitstekend persoonlijk cadeau.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 73%
18,90€
i.p.v. 69,90€

Uw foto als een gepersonaliseerd deken

Verander uw foto in een chique fleece deken, dat perfect is voor picknicks of om lekker knus onder te liggen op de bank. Uw fotodeken is gemaakt van hypoallergeen flanellen fleece en afgedrukt met gebruik van geurloze druktechnologie, waardoor ze veilig zijn voor de hele familie. Licht en compact, uw gepersonaliseerde fotodeken is perfect voor het strand, een zomerse picknick of een weekend erop uit. Om uw fotodeken in de beste vorm te houden, is koud wassen in de machine aanbevolen.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 50%
7,43€
i.p.v. 14,90€

Uw muismat met foto

Als fotocadeau of voor jezelf – uw muismat met de beste fotoafdruk op aangenaam microvezelmateriaal is een geweldige decoratie voor thuis en op kantoor. Uw foto op muismat is voor alle computermuizen geschikt.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 63%
9,92€
i.p.v. 26,90€

Uw fotopuzzel maken

Voeg de mooiste herinneringen letterlijk weer samen – dat kan met uw foto op puzzel. Dit leuke fotocadeau van 88 stukjes biedt heel wat puzzelplezier. Dankzij het glanzende oppervlak zijn uw foto’s extra levendig.
Lees meer >>

Prijsvoordeel 57%
17,00€
i.p.v. 39.90€

Uw foto op acrylblok

Verander uw foto in een pronkstukvoor op de vensterbank op kantoor of voor de bijzettafel in de woonkamer. Uw foto wordt afgedrukt met gebruik van een 12-kleuren druktechnologie en wordt dan achter een 25 mm-dikke acrylglasgezet, dat met de hand wordt gepolijst. Uw foto-acryl-blok is beschikbaar in vier maten: 10 x 10 cm, 15 x 10 cm, 20 x 15 cm en 20 x 20cm.
Lees meer >>