topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Kerstversiering

8 ideeën voor een gezellige Kerst
user icon clock icon

De geur van koekjes en glühwein komt je door de lucht tegemoet, muziek naar aanloop van kerstmis speelt zachtjes terwijl je die eerste kerstgeschenken inpakt, en uitkijkt naar kerstavond. Om het aftellen naar kerstmis nog aangenamer te maken, kan je wat mooi kerstversiering in je appartement plaatsen.

1. Engelen, sterren en hulst houden een centrale plaats

U dient voordeel te halen uit deze feestfavorieten om de magie van kerstmis te voelen. Sterren en sneeuwvlokjes, kerstbomen en denappels, rendieren en sneeuwmannen, engelen en de Kerstman, peperkoeken mannen: ze dragen allemaal bij aan dat gevoel voor kerstmis en brengen je terug naar je kindertijd. Terug naar het moment dat je nog ongeduldig de dagen tot kerstmis aftelde, en de dag dat de Kerstman eindelijk aankwam en je de pakjes eindelijk mocht uitpakken. Deze soorten decoratie geven je dit gevoel terug en herschapen de kerst uit je kindertijd met je familie.

Gebruik traditionele motieven zoals engelen of sterren in je decoratie

Gebruik traditionele motieven zoals engelen of sterren in je decoratie.

2. Rode, groene, gouden en witten kleuren

Rood, groen, wit en goud zijn klassieke kleuren die kamers over het hele land verfraaien tijdens kerstmis. Je kan echter je creativiteit de vrije loop laten en nieuwe combinaties uitproberen. Petroleumblauw is op dit moment erg populair en past perfect bij de kerstsfeer in combinatie met messing of zelfs zilver. Je kan een warm rood als basis kiezen en deze kleur met pittige tinten combineren, zoals curryrood. Katoenwit kan gemakkelijk gecombineerd worden met verschillende kleuren, en herinnert aan de sneeuw waar iedereen tijdens de kerstperiode van droomt.

Wil je iets nieuws? In plaats van rood, groen en goud, is petroleumblauw met wit en zilver erg stijlvol

Wil je iets nieuws? In plaats van rood, groen en goud, is petroleumblauw met wit en zilver erg stijlvol.

3. Natuurlijke materialen van stro en hout

In de afgelopen jaren werd er een trend gebouwd rond natuurlijke materialen in de inrichting van een huis, inclusief kerstversieringen. Vol en vilt zijn comfortabel en stralen warmte en comfort uit, net als hout en stro. Wanneer je jouw kerstversiering koopt, kies natuurlijke materialen en combineer hen met andere. Je kan ook gebruik maken van materialen uit de natuur als je je eigen kerstversieringen wilt maken. Maak gewoon een wandeling door het bos en raap takken, dennennaalden en denappels op. Je verzamelt al snel een voorraad aan ontwerpmaterialen om geweldige en unieke kerstversieringen te bouwen.

Je kan kleine takjes gebruiken voor natuurlijke kerstdecoraties

Je kan kleine takjes gebruiken voor natuurlijke kerstdecoraties.

4. Nieuwe trends: van Scandinavisch chic tot pastel

Als je van traditionele kerstdecoraties of fijn porselein in kerstkleuren en houden ballen houdt, maar iets nieuws wenst te proberen, kan je één van de laatste trends uitproberen. Sober Scandinavisch chic verschijnt steeds meer in appartementen en huizen. Om deze Noordse kerstcharme te verkrijgen kan je decoreren met sterren gemaakt van stro met decoratieve elementen van onbehandeld hout, of andere elementen in gebroken wit. Deze stijl kan ook uitstekend gecombineerd worden met mediterrane kleuren en voorwerpen. Je kan bijvoorbeeld met olijven versieren in plaats van dennentakken Nog een modieuze kersttrend is om te versieren met pastelkleuren: sierraden, kandelaars en andere decoratieve elementen in verschillende pastelkleuren zoals lila, roze en mintgroen creëren een vriendelijke en feestelijke sfeer. Je kan wit of grijs gebruiken als basis om ervoor te zorgen dat het niet te kleurrijk wordt. Kinderen, tieners en de jongeren van hart genieten van deze ongewone trend en zijn dinosaurus-, cupcake- of superheldversiering.

Erg hip: pastel kerstversieringen en mooie ornamenten

Erg hip: pastel kerstversieringen en mooie ornamenten.

5. Groene kerst met mooie planten

Planten en geschenken van de natuur mogen nooit ontbreken aan je kerstversiering. Uiteraard kan je steeds een kerstster in rood of wit gebruiken. Amaryllis is echter ook een enorm populaire plant tijdens de kerstperiode. Groen en mos kunnen in een krans gemaakt worden, en Barbaratakken zien er adembenemend uit in hoge vazen. Barbaratakken zijn een Duitse traditie, en zijn takken van fruitbomen zoals kersen of appel, die op 4 december afgeknipt worden en in een vaas geplaatst worden, in de hoop dat ze bloeien. Plaats de takken in warm water naast je verwarming zodat ze je kunnen verrassen met bloemen voor kerstmis. Een andere mooie traditie is het ophangen van maretak: er wordt beweerd dat koppels die onder een maretak kussen, eeuwig samen blijven.

Maretak boven de deur is niet enkel decoratief, maar ook voordelig voor koppels

Maretak boven de deur is niet enkel decoratief, maar ook voordelig voor koppels.

6. Slechts 24 dagen over - ideeën voor jouw advent kalender

Ook al bevond er zich vroeger chocolade achter elk deurtje van de advent kalender, vandaag vind je kalenders met allerlei soorten ongewone voorwerpen. Advent kalenders voor wijnliefhebbers zijn net zo goed beschikbaar als kalenders die je elke dag een nieuwe tip geven over thee. Achter de deurtjes van sommige kalenders vind je drop, andere bieden je verschillende specerijen. Als je je eigen advent kalender zelf wilt maken, staan er geen grenzen op je creativiteit: van kleine bruine zakjes tot potten confituur, kleine jutezakjes tot kleine doosjes, je kan in geen tijd je eigen unieke kalender samenstellen. Een advent kalender met waardebonnen is een geweldig idee: bestel een premium fotodoos met 25 foto's. Je gebruik de eerste foto als cover, en schrijft de gunsten op de achterzijde van de andere. Een heerlijk diner, een dagje cinema, ijsschaatsen - al deze elementen maken van je advent kalender een enorme hit!

Een advent kalender die je nog steeds leuk vindt na kerstmis - jouw fotodoos

Een advent kalender die je nog steeds leuk vindt na kerstmis - jouw fotodoos.

7. Eerst één kaars, dan twee, dan drie, dan vier: tips voor je adventskrans

Je kan ofwel een erg traditionele of modieuze adventskrans kopen, of je kan inspiratie opdoen en je eigen individuele krans maken. Je kan beslissen of je een meer traditionele krans met stro, dennentakken, een draad van bloemen en kaarsjes wilt, of eerder verkiest iets nieuws te proberen. Een stervormige krans is een prachtig alternatief. Nog een geweldig idee, en één dat ook gemakkelijk is, bestaat uit het opstellen van een mooie porseleinen schaal met altaarkaarsen, kerstversieringen, denappels en noten. Een hangende kerstkrans is een echte blikvanger en draagt bij aan de sfeer op je kersttafel. Indien je het niet zo hebt voor dennentakken, kan je ook werken met salie, eucalyptus of olijftakken.

Het hoeft niet altijd den te zijn - wees creatief en bouw je eigen krans

Het hoeft niet altijd den te zijn - wees creatief en bouw je eigen krans.

8. Bekijk het bos voor de bomen - alternatief tot den

Een kerstboom is inderdaad erg mooi, maar vergt ook heel wat moeite en neemt veel plaats in. Een kerstboom plaatsen kan vooral problematisch zijn een vrij kleine ruimtes. Gelukkig bestaan er alternatieven die net zo goed werken! Als je grote huisplanten hebt, kan je deze decoreren met mooie versieringen en slingers. Of anders kan ook een vaas op de vloer met decoratieve takken een geweldige vervanging zijn voor een kerstboom. Doe-het-zelf fans kunnen hout of planken verzamelen en een unieke boom bouwen, die je vervolgens kunt versieren met elfenlampjes en slingers. Japanse Washi-tape zorgt voor een bijzonder originele boom: plak je persoonlijke kerstboom simpelweg aan de muur in je favoriete kleur. Kleine nageltjes rond de Washi-boom houden je versieringen en lampjes omhoog.

Geen plaats voor een boom? Versier een huisplant!

Geen plaats voor een boom? Versier een huisplant!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!