HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

69% besparen
€ 3,90
€ 10,90

Foto op Poster

 • HD-afdruk op 275g/m² premium-fotopapier
 • Ruim aanbod aan verschillende maten
 • Matte afwerking in kleur of zwart-wit
 • Kwalitatieve druk met geweldig minimalistisch ontwerp

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Poster prijzen

Formaat Prijs Aanbieding
30 x 20 cm € 10,90 € 3,90
40 x 30 cm € 15,90 € 4,90
60 x 20 cm € 17,90 € 6,90
60 x 30 cm € 17,90 € 6,90
60 x 40 cm € 19,90 € 7,90
75 x 50 cm € 24,90 € 9,90
Andere formaten »

Wat is onze Fotoposter?

 • Volledig beeld
 • Detail
 • In de kamer

Onze fotoposter is een onderschatte klassieker! Als u een persoonlijke toets aan eender welke kamer wilt geven, is een fotoposter de eenvoudigste, meest betaalbare oplossing. Verwacht een kwalitatieve HD-reproductie op premium-fotopapier in combinatie met een elegant minimalistisch ontwerp. Beschikbaar in kleur of monochroom.

Foto op poster

 • Beschikbaar in vele veelzijdige formaten
 • Matte druk voor een elegante afwerking
 • Prachtig rijke kleuren en haarscherpe definitie
 • Superlicht en makkelijk op te hangen

Gepersonaliseerde Poster - een tijdloze klassieker

Fotoposter in HD-kwaliteit

In slechts enkele eenvoudige stappen maakt u van uw foto een poster - in uitzonderlijke HD-kwaliteit. Onze gepersonaliseerde poster is geen broos wegwerpartikel. Hij is gemaakt van echt premium-fotopapier, die scherpe lijnen en levendige kleuren garanderen. Als uw kamer een frisse uitstraling nodig heeft, maak van uw speciale fotoherinneringen gepersonaliseerde posters en laat uw creativiteit de vrije loop!

Aanbod aan formaten, wereld aan mogelijkheden

Fotoposters zijn bijzonder veelzijdig. Het propere ontwerp betekent dat ze elke foto uit uw collectie tot zijn recht doen komen. De gepersonaliseerde posters komen in vele verschillende formaten, wat tal van opties en combinatie mogelijk maakt. Alle formaten zijn bijzonder betaalbaar, dus als u verschillende foto's wilt drukken en een klassieke galerijmuur wilt creëren, blijven onze gepersonaliseerde fotoposters binnen uw budget.

Maak posters van uw foto's met Bestecanvas.nl

We gebruiken 275g/m² premium-fotopapier voor al onze gepersonaliseerde posters. Het papier van labokwaliteit geeft uw afbeeldingen een onklopbare helderheid en diepte. De elegante matte afwerking zorgt bovendien voor een klassieke stijl die prachtig werkt met monochrome foto's. De fotoposter is bijzonder stevig en toch erg licht.

Gepersonaliseerde fotoposters - snel en makkelijk bestellen

Onze bestelprocedure kan niet makkelijker. Klik gewoon op "Foto's uploaden" en u wordt verzocht om door uw computer te bladeren voor een digitaal afbeeldingsbestand. Upload uw foto en maak vervolgens enkele snelle ontwerpkeuzes voor uw fotoposter. Uw nieuwe gepersonaliseerde poster wordt aan de deur geleverd in slechts enkele dagen.

De beste klantenbeoordelingen

2023-09-28. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 38927 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto op Poster!

Makkelijk en veilig betalen

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!