topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

2017 Kleurentrends

Tijd voor kleur!
user icon clock icon

Kleurenexperten gaan akkoord: terwijl witte muren en sobere kleurenconcepten onze muren de afgelopen jaren gedomineerd hebben, is 2017 het jaar om meer kleur in ons leven en onze huizen toe te voegen. We vertellen je alles over de meest modieuze kleuren van het jaar in dit artikel.

Van delicaat roze tot elegant grijs, van vurig rood tot rustgevend blauw - vele verschillende kleuren strijden om onze aandacht. Zelfs indien je een meer sober kleurenthema verkiest, bestaat er een ruim aanbod aan natuurlijke tinten zoals zand- of hazelnootbruin die jouw huis er meer comfortabel en uitnodigend helpen maken. Alvorens een kamer in één van de heldere modekleuren te schilderen, dien je eerst te proberen met accessoires om te garanderen dat je met de kleur kunt leven!

Een rooskleurige droom

Roze is en zal altijd een favoriet zijn voor mode- en interieurontwerpers. Ook al is het één van de meest controversiële kleuren in de wereld, en wordt het vaak bestempeld als "schattig", meisjesachtig of simpelweg kitsch, komt het steeds opnieuw naar boven in verschillende trends en huisconcepten. De afgelopen jaren waren pastelkleuren bijzonder populair op muren, en pastelroze was een geweldige combinatie met wit of grijs. Vintage-chic en landelijk rustieke stijl halen voordeel uit de delicate eigenschappen van de kleuren.

Delicaat, vrouwelijk en een must in 2017: roze als een modekleur

Delicaat, vrouwelijk en een must in 2017: roze als een modekleur.

De kleurenexperten bij Pantone hebben een roze tint gekozen als kleur van het jaar: rozenkwarts heeft de eerste plaats behaald, samen met de kleurschakering Serenity. De warme roze vult het verlangen naar warmte, comfort en welzijn. Pantone heeft ook een roze tint toegevoegd aan zijn kleurenpallet in de Fashion Colour Report Spring 2017: Pale Dogwood is een sober roze dat onschuld en puurheid uitstraalt. Pink Yarrow, is daarentegen een sterk roze dat je in een goede bui krijgt en ambitie ontwaakt met zijn intensiteit.

Grijs in grijs? Ja, graag!

Grijs is één van de meest populaire trends van 2017, en niet enkel omdat de kleuren allesbehalve kil is. Eigenlijk is het ongelofelijk veelzijdig! Grijs is op zich geen kleur, waardoor het gebruikt kan worden in zoveel gebieden. Koel of warm, gezellig of elegant, gereserveerd Scandinavisch of romantisch en speels - grijs kan elk van deze zijn. Daarnaast past het gemakkelijk in erg interieurontwerp en in elk huis, van een moderne loft tot een klassiek gebouw. Deze kleur laat elke architecturale stijl schijnen!

Neutraal en veelzijdig - gebruik grijs als een alternatief voor wit, en combineer het hoe je wil

Neutraal en veelzijdig - gebruik grijs als een alternatief voor wit, en combineer het hoe je wil.

Minimalistische woningen met moderne ontwerpelementen halen evenveel voordeel uit een grijze verflaag als een landelijk huis. Grijs is veel edeler dan een puur witte of beige tint. De neutraliteit van de kleur betekent dat het kan dienen als basis voor rode, gele, blauwe of groene accenten. Grijze muren doen hout en andere natuurlijke materialen er natuurlijker uitzien, en chroom en koper glanzen sterker in hun glorie. Je dient echter te garanderen dat de kleurentemperatuur past bij de rest van het kleurenconcept: hoe donkerder het grijs, hoe warmer het gewoonlijk is, en hoe helderder het grijs, hoe beter het past bij koelere tinten.

Puur natuur in het stadsleven

De roep der natuur wordt opmerkelijk groter in stedelijke gebieden. Een huis dat gedecoreerd is in natuurlijke kleuren biedt het perfecte toevluchtsoord in een drukke, hectische en lawaaierige stad. Natuurlijke tinten, zoals een warm wit, een donker bruin of zandtinten, zijn gemakkelijk met elkaar en andere kleuren, zoals grijs, te combineren. Op die manier kan je meerdere natuurlijke kleuren gebruiken om een basis kleurenschema te creëren dat je kan verlichten met kleurrijke accenten.

Lichte bruintinten voegen dit jaar een natuurlijk gevoel toe aan je huis

Lichte bruintinten voegen dit jaar een natuurlijk gevoel toe aan je huis.

Natuurlijke tinten passen erg goed in een Scandinavische of landelijke stijl, en indien u opteert voor een minimalistisch leefconcept, vergeet niet: minder is meer geldt ook voor het kleurenschema! Pantone heeft verschillende tinten geselecteerd voor 2017, geïnspireerd door de natuur; Hazelnoot is de sleutelkleur deze lente, maar past ook bij elk ander seizoen. Het is een warme aardekleur die niet enkel bij wit, maar ook bij andere kleuren past.

Het wordt heet!

Vurige kleuren zijn een warme tip voor 2017! Brutaal rood, bruisend oranje en intens donkergeel brengen allemaal meer warmte in je huis en vrolijken je op op een grijze en miezerige dag. Deze vurige kleuren warmen je niet enkel op, maar stimuleren en inspireren je ook. De kleuren vereisen een weldoordacht kleurenconcept door hun sterke effect.

Van roze-rood tot donkergeel - hete kleuren zijn blikvangers en creëren contrast

Van roze-rood tot donkergeel - hete kleuren zijn blikvangers en creëren contrast.

Een helder rood kan een beetje averechts werken in de slaapkamer - je wil kunnen kalmeren en uitrusten in deze kamer. Je dient ook niet elke muur in het woonkamer in hete kleuren te schilderen, aangezien dat iets te veel van het goede kan zijn. Een enkele muur is perfect voldoende. Uiteraard kan je jouw zetel aantrekkelijker maken met een rode cover, of meer kleur in huis brengen met kussenslopen en gordijnen. Muurdecoraties, zoals jouw foto op canvas, zijn geweldig voor gedurfde kleuren.

Blauw en groen drukken vrede uit

In tegenstelling tot rode, oranje en gele tinten, zijn blauw en groen rustgevend en kalmerend. Pantone heeft ook de nood erkend voor ontspanning en comfort, en heeft de jeansblauwe tint Niagara als voornaamste kleur van 2017 verklaard. Blauw en groen zijn perfect voor de slaapkamer, hoewel ze ook geweldig zijn in andere kamers, gecombineerd met andere kleuren.

Harmonieus en kalmerend - groene tinten zijn absolute trendkleuren in 2017

Harmonieus en kalmerend - groene tinten zijn absolute trendkleuren in 2017.

Tal van nuances zoals licht pastelblauw, intens petroleumblauw of een donkergroen bieden je de kans deze kleuren te gebruiken volgens jouw persoonlijke smaak. Je kan vervolgens een geschikte tint kiezen voor de rest van het textiel en het kleurenconcept in je huis. Petroleumblauw ziet er erg elegant uit in combinatie met bepaalde roodtinten, terwijl warme groene tinten, zoals Pantone kleuren Kale en Greenery, er goed uitzien met andere natuurlijke kleuren, en je herinneren aan een dicht woud. Heldere tinten blauw creëren een luchtige, Mediterrane stijl in combinatie met wit.

Pruim is uw Geheime Wapen

Benjamin Moore’s kleurenexperten hebben nog een kleur toegevoegd aan het plaatje: de interieurspecialisten houden van een donkere en matte pruimentint. Shadow 2117-30 is elegant e mysterieus, en zorgt voor een geweldig contrast met de populaire gereserveerde Scandinavische stijl met witte muur van de afgelopen jaren.

Donkerpaars past perfect bij de neutrale modekleuren van de recente jaren

Donkerpaars past perfect bij de neutrale modekleuren van de recente jaren.

Iedereen die de nood aan meer kleur in hun huis voelt, en niet houdt van schreeuwerige kleuren, wordt geadviseerd donker amethistpaars te gebruiken en lef te tonen. Je kan de kleur combineren met neutraal grijze, witte en beige tinten zodat het niet te kleurrijk wordt. Nog een goed idee is een tint-in-tint kleurenontwerp: lila en lavendel, paars en mauve zijn geweldige kleurenvoorstellingen die met prachtige gouden of koperen accessoires versierd kunnen worden.

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!