topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Proper huis, propere geest

6 onmiddellijke tips voor een overzichtelijk huis
user icon clock icon

Voelt u zich begrensd door het gebrek aan ruimte in uw huis? Ligt alles in de weg? Smacht u naar vrijheid binnen uw eigen vier muren? Maak ruimte vrij en ruim op! We geven u zes tips voor een propere, comfortabele thuis!

1. Bevrijdt uzelf!

De eerste stap naar orde in uw huis is het moeilijkst. Het omvat de scheiding van oude en nutteloze dingen – dit is de enige manier om vrij ruimte terug te winnen. U hoeft niet op één nacht te transformeren in een minimalist, en uw bezittingen te reduceren tot 100 voorwerpen, maar u dient zich absoluut af te vragen wat u echt nodig heeft. Begin bij dingen die niet van u zijn: de draadloze schroevendraaier van uw vader, het trendy jasje van je beste vriend, bibliotheekboeken, en de multifunctionele mixer van uw buur. Zorg dat dergelijke voorwerpen terug bij hun eigenaars terecht komen. Gooi vervolgens alles weg wat niet langer zijn functie vervult. Oude cosmetische monsters, vervallen kruiden, een kapotte vruchtenpers en de discman uit uw jeugd hebben niet langer een plaats in uw huis.

Weggooien kan zwaar vallen - maar het is de moeite waard!

Weggooien kan zwaar vallen - maar het is de moeite waard!

Dit is het moment van de waarheid: welke kledingstukken, meubelen, en andere voorwerpen worden niet langer gebruikt? Houd er bij elk voorwerp rekening mee of het u een positief gevoel geeft. Indien niet, gooi het weg! Indien u op dit gebied moeilijkheden ervaart, kunt u in de eerste plaats beginnen met het driedozen principe. Sorteer volgens “houden”, “misschien”, en “weggooien”. Indien er voorwerpen in de doos "misschien" zitten die u binnen de maand niet gebruikt, gooi ze ook weg. Uiteraard kan dit vooral pijnlijk zijn voor dure voorwerpen, maar daar bestaan tweedehandsmarkten voor!

2. Maak nieuwe opslagruimte

Het voordeel van een grootschalige opruimcampagne is dat u nadien precies weet wat u bezit, wat opgeslagen moet worden, en hoeveel ruimte u hiervoor nodig heeft. Het kan bijzonder moeilijk zijn om alles netjes te schikken in kleine huizen. Kunt u meer opslagruimte creëren? Vaak wordt de ruimte in hoeken niet gebruikt, zodat er kostbare opslagruimte verloren gaat. Hiervoor kunnen een trap, richel of nis dienen als een echte plaatsbesparing. Installeer een aangepaste kast in de ruimte onder uw trap. Vermom een nis met een gordijn om er een ruimte te creëren voor voorwerpen die u liever niet in het zicht houdt.

Breng orde in de chaos door kasten, planken, en het gebruik van ruimte in hoeken

Breng orde in de chaos door kasten, planken, en het gebruik van ruimte in hoeken

Indien u in een oud gebouw woont, waarom niet even naar boven kijken? Vier meter hoge muren bieden u onvoorstelbare mogelijkheden! Monteer schappen op het bovenste derde van de kamer, en maak er kasten van voor voorwerpen die u zelden nodig heeft. Ook de ruimte boven uw deuren biedt plaats voor schappen, waarop u bijvoorbeeld hoeden of sjaals kunt leggen. Met de nieuwe opslagruimte ziet uw huis er meteen netter uit.

3. Kies de juiste meubels

Vooral in kleine huizen, of deze met een weggesneden hoek, is het een beslissende factor dat meubels ook een opslagfunctie hebben. Daarom dienen deze multifunctioneel te zijn, en in het beste geval ook mobiel. U hoeft echter geen blikvangend ontwerp, fijne materialen en schitterende kleuren op te offeren om dit te bereiken! Vandaag ontwikkelen meubelontwerpers hoogwaardige en flexibele meubels voor het stadsleven, wat vaak gekenmerkt wordt door kleine leefruimtes, met korte verblijfsperiodes.

Aanpasbare schappen zijn praktisch voor kleine huizen

Aanpasbare schappen zijn praktisch voor kleine huizen.

Na de eerste opruimcampagne weet u wat u wenst op te bergen. Kies passende aanpasbare schappen en meubelelementen die vrij gecombineerd kunnen worden. U dient er absoluut voor te zorgen dat u voldoende ruimte heeft voor uw bezittingen in de door u gekozen elementen. U wint er niets bij door een stijlvol zetelbed te kopen indien er geen opslagruimte inbegrepen is voor beddengoed.

4. Gebruik organizers voor kleine snuisterijen

Nadat u dode hoeken weer tot leven heeft gebracht, en de zwaarste taken heeft uitgevoerd, kunt u uw aandacht besteden aan de kleinoden. Het maakt niet uit of het gaat om 15 cosmetische buisjes, drie afstandsbedieningen, kantoorartikelen, of uw keukengerei - al deze voorwerpen dienen te beschikken over een vaste plaats. Op die manier heeft u niet enkel een opgeruimde plaats, maar ligt alles ook binnen handbereik, en kan het meteen teruggevonden worden. Vooral organizers kunnen een echte hulp zijn om de kleine snuisterijen voor eens en voor altijd op te ruimen. Dozen, kisten en manden zijn de eerste keuze als het aankomt op het vermijden van rommel.

Berg uw snuisterijen op in leuke kisten, manden en dozen

Berg uw snuisterijen op in leuke kisten, manden en dozen.

Combineer dozen van verschillende kleuren en afmetingen om voorwerpen van verschillende afmetingen in op te bergen. Schuiven kunnen ook bijdragen aan de chaos, maar zelfs daar kunt u snel een oplossing voor vinden met een praktische bureau-organizer. De organizer verdeelt de schuif in aparte gebieden, waar u de voorwerpen over verdeelt. Daarnaast zijn schalen en dozen ook perfect voor individuele elementen zoals knopen of rekkertjes. Een set gemaakt uit pennenhouders, een documenthouder en een schuifeenheid werkt goed met uw bureau.

5. Decoreer zorgvuldig om de netheid te verhogen

Misschien denkt u dat u dit niet correct heeft gelezen. Nee, u heeft het niet fout gelezen: Zelfs uw versieringen kunnen bijdragen aan de netheid van uw huis. Een effectieve manier om uw huis er netjes en luchtig te laten uitzien, is een uniforme keuze qua kleuren. Hoe subtieler en meer samenhangend de kleuren zijn, hoe "netter" de kamer lijkt. Kies dus een kleurenconcept waar u zich consistent aan houdt, zowel voor de kleur van de muur als decoratieve voorwerpen. Zwart, wit, grijstinten en natuurlijke kleuren zijn kalmerend en stralen rust en natuurlijkheid uit.

Met decoratieve accenten en consistente kleuren, ziet uw kamer er netter uit

Met decoratieve accenten en consistente kleuren, ziet uw kamer er netter uit.

Decoratieve voorwerpen creëren orde: Indien de plaats op bijvoorbeeld een schoenenrek beperkt is, kunt u het mooiste paar hoge hakken decoratief op een schap aan de muur presenteren. Zelfs uw hippe mokverzameling hoeft niet verborgen te worden in een keukenkast. Hang de mokken in plaats daarvan aan een rek met haakjes aan de muur - dan kunt u 's morgens meteen een kop nemen. Ook decoratief, en tegelijkertijd een grote bijdrage aan de organisatie in uw huis, is een boekenplank met een systeem: In plaats van uw boeken ongesorteerd op de plank te plaatsen, sorteer ze per kleur.

6. Maak een geometrische fotomuur

Negeer uw missie niet als het aankomt op uw muren. Mooie foto's kunnen uw kamer aanzienlijk veranderen en een geweldige sfeer creëren, indien u enkele regels volgt. Onze tip voor een nette muur is roosterachtige ophanging van foto's. Hiervoor hebt u enkel een paar afbeeldingen van dezelfde grootte nodig. Lijn deze verticaal en horizontaal uit en plaats ze op die manier op uw muur.

Muurdecoratie in roosterstijl geeft uw kamer structuur en ziet er geweldig uit

Muurdecoratie in roosterstijl geeft uw kamer structuur en ziet er geweldig uit.

Zorg ervoor dat de afstanden tussen de afbeeldingen overal gelijk zijn om een schaakbordeffect te verkrijgen. Neem dus een waterpas, meetlat en potlood klaar voordat u begint! Zwart-witte foto's zien er bijzonder verfijnd uit wanneer ze op deze manier worden opgehangen. In onze winkel kunt u niet enkel de mooiste zwart-witte afdrukmotieven afdrukken, maar ook een passende kader bestellen. Zowel canvas afdrukken, matte of Dibond aluminium kaders - neem een kijkje en kies iets uit voor uw geometrische fotomuur!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!