HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Een Wenstafel Uit Sprookjes

5 tips voor een mooi versierde eettafel
user icon clock icon

Een mooi gedekte tafel zet absoluut de toon wanneer u gasten uitnodigt voor een diner. Maar zelfs wanneer u alleen eet, maakt een leuk versierde tafel het diner veel aangenamer - tenslotte eet u eerst met uw ogen! We hebben 5 eenvoudige trucjes om uw tafelversieringen in echte blikvangers te veranderen.

Tip #1: Een droom in roze - pastelkleuren zijn volledig in

Pastelkleuren stralen zachtheid en een vrolijke sfeer uit, met soms een vleugje nostalgie. Om hen niet kitscherig te maken, is het beter deze te combineren met duidelijke ontwerpen en simpele vormen. Serviesgoed en keramiek in pastelkleuren zijn één van de grootste trends voor de komende maand. Haal in de eerste plaats een nieuwe moderne set roze borden. Het servies alleen brengt al frisheid op de tafel!

Pastelkleuren kunnen mooi gecombineerd worden en werken samen om een harmonieus algemeen effect te verkrijgen

Pastelkleuren kunnen mooi gecombineerd worden en werken samen om een harmonieus algemeen effect te verkrijgen.

Decoreer vervolgens met een tafelkleed, servetten en kandelaars die ook in pastelkleuren gemaakt zijn - de verschillende tinten kunnen prachtig met elkaar gecombineerd worden! Een dierbare vaas, eenvoudige kandelaars en andere decoratieve elementen voltooien de schikking. U kunt ook voorwerpen gemaakt uit hout, koper, edelmetaal of aardewerk gebruiken om een aangenaam contrast te creëren. Een simpele schaal gemaakt van hout of een koperen kandelaar zien er mooi uit met roos gekleurde borden.

Tip #2: Oefen terughoudendheid met Aziatische verfijning

Verkiest u simpele versiering met een Aziatische toets? Nu kunt u borden en decoratieve voorwerpen vinden, geïnspireerd door de eenvoud van het Japans ontwerp, die u overtuigen door hun vorm geïnspireerd door de natuur, de aantrekkelijke materialen en hoogwaardige vervaardiging. Kies borden en schalen gemaakt van handgemaakt aardewerk en plaats hen op de tafel. Indien u een stevige houten tafel bezit, houdt u niet in om deze te tonen. Anders kunt u linnen of dun gewoven wollen tafelkleden gebruiken. Leien onderborden, een gietijzeren theepot voor verse groene thee en een stenen suikerpot werken uw borden volledig af.

Natuurlijke en blauwe tinten voltooien de Japanse uitstraling

Natuurlijke en blauwe tinten voltooien de Japanse uitstraling.

U kunt ook enkele decoraties meer toevoegen, zoals een simpele witte porseleinen vaas, gevuld met aparte takken en orchideeën. Misschien wenst u zelfs Ikebana te leren, de Japanse bloemschikkunst. Het maakt niet uit welke elementen u kiest, er is één Aziatische richtlijn die u dient te volgen: minder is meer! Beperkt u tot geselecteerde beschrijvende elementen en kies subtiele kleuren. Natuurlijke en gedempte blauwe tinten passen perfect in de Japanse stijl.

Tip #3: Geniet van een vakantiemaaltijd met maritieme decoratie

Maritieme tafeldecoraties zijn niet enkel een geweldig idee in de zomer. Combineer simpelweg oud en nieuw en versier met snuisterijen of voorwerpen die u vond tijdens een wandeling over het strand om een zeesfeer te creëren waar u op elk moment van kunt genieten. Orde is de sleutel, en daarom is het best u te concentreren op twee kleuren: blauw en wit. Geen enkele andere kleurencombinatie brengt beter het gevoel over van zon, zee en strand. Kies bijvoorbeeld een simpel wit tafellaken, servetten in watertinten en wit porselein met een blauw patroon. Vervolgens kunt u willekeurig schelpen, stenen en drijfhout op de tafel plaatsen.

De maritieme uitstraling is eenvoudig en effectief - schelpen, zand, kaarsen en kruiden

De maritieme uitstraling is eenvoudig en effectief - schelpen, zand, kaarsen en kruiden.

Citroenen zijn ook geweldig voor uw maritieme versiering, en ze creëren een boeiend contrast met het blauw. U kunt romantische verlichting maken met theelichtjes: plaats hen in glazen gevuld met zand, of in grote schelpen. Bloemen zijn steeds welkom aan uw tafel, maar voor een maritiem thema kunt u ook kruiden zoals rozemarijn of salie gebruiken in decoratieve potten. Aparte takjes lavendel zijn even charmant en elegant, en werken de maritieme decoratie af.

Tip #4: Blad, schaar, creativiteit: bent u goed in improvisatie?

Hebben gasten zich plots zelf uitgenodigd op een diner, en heeft u geen idee hoe uw tafel te decoreren? Geen probleem. U dient niet naar een hobbywinkel te rijden om succesvol uw tafel te versieren. Alledaagse voorwerpen kunnen getransformeerd worden en creëren een unieke en kalme sfeer en gezelligheid, zodat uw gasten zich vast en zeker thuis voelen. Indien uw prachtige vaas recent gebroken is, kan een oude wijnfles, theepot of jampot dienst doen. Verwijder het etiket, verpak de container in fluweel of een strik en pluk enkele bloemen uit de tuin – voilà! Uw eigen mooie bloemschikking! Indien u geen bloemen ter beschikking heeft, gebruik gewoon fruit: appels, peren of exotische vruchten zien er geweldig uit op de tafel, zowel in een eenvoudige schaal, als individueel op de tafel.

Unieke versieringen eenvoudig gemaakt: planten, kaarsen, fruit - of alles samen

Unieke versieringen eenvoudig gemaakt: planten, kaarsen, fruit - of alles samen.

U dient ook te denken aan de verlichting: maak een mooie lampdecoratie uit simpel inpakpapier. Neem een brede strook papier, vouw deze horizontaal in het midden, en knip enkele stroken of andere patronen langs de vouw. Wanneer u klaar bent, open het papier, neem de korte zijde en draai deze simpelweg rond uw theelichtje. U kunt ook een theelichtje in een simpele witte papieren zak zetten, zorg er enkel voor dat u het theelichtje eerst in een glas plaats om veiligheidsredenen. U kunt veel meer doen met wat dikker papier: knip vissen, vlinders of denappels uit van kleurrijk papier en plaats hen op uw tafel. Deze kunnen dienen als onderleggers, menu's, of zelfs gewoon als decoratie.

Tip #5: Maak persoonlijke foto-onderleggers voor uw gasten

Onderleggers kunnen een beetje oubollig lijken, maar ze beginnen steeds hipper te worden. Zelfs indien u geen trouw viert, of dineert op een staatsbanket, maar twee gasten uitnodigt voor een gezellige brunch: onderleggers zijn een teken van aandacht, en uw gasten zullen het opmerken. Indien ze mooi en met liefde gemaakt zijn, kunnen ze ook als geschenk dienen, zodat de gasten zich altijd de maaltijd zullen herinneren die jullie deelden.

Een geweldige verrassing: maak onderleggers van foto's van uw vrienden

Een geweldige verrassing: maak onderleggers van foto's van uw vrienden.

Indien u leuke foto's van uw vrienden heeft getrokken in het verleden, kunt u deze laten ontwikkelen als portretten, en hen gebruiken als onderleggers op de tafel. Of laat foto's ontwikkelen die passen bij het thema van de gelegenheid of het menu. Kunt u ook Aziatisch eten klaarmaken? Versier de tafel dan met foto's van uw reis naar Indonesië! Indien er pasta op het menu staat, waarom dan geen foto's van uw laatste trip naar Italië laten zien? Prachtige landschappen zijn ook erg geschikt voor onderleggers, en zijn een prachtige herinnering aan een succesvolle avond.

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!