HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

10 tips voor fantastische vakantiefoto’s

Neem je beste foto’s van het jaar
user icon clock icon

Kijk je al uit naar je volgende vakantie? Vergeet je camera niet in te pakken en je mooiste momenten vast te leggen. Maar je kan niet halsoverkop zomaar de beste foto’s van het jaar nemen – niets is erger dan een foto van een fantastisch object dat slecht genomen is! We willen je graag 10 uitstekende tips geven voor succesvolle vakantiefoto’s.

#1 Neem je tijd

Tijd is een kostbaar goed. We willen er allemaal meer van, maar hoe druk je het ook hebt, vergeet niet: je dag heeft maar 24 uur. Je moet prioriteiten stellen. Als je goeie foto’s wil nemen, neem dan je tijd om je vertrouwd te maken met de basisfuncties van je camera – vóór je op vakantie vertrekt!

Neem niet gewoon snapshots – bereid jezelf voor en onderzoek het gebied

Neem niet gewoon snapshots – bereid jezelf voor en onderzoek het gebied.

Wanneer je aankomt, mag je niet gehaast zijn. Ontspan. Laat de stad of het landschap bezinken voor je het fotografeert. Loop rond het gebouw, verken het gebied om het juiste perspectief in alle rust te kunnen bepalen. Als je je tijd neemt, zal je creativiteit geen grenzen kennen! Gebruik eventueel een statief – het zal je verplichten om je onderwerp en de details in je foto zorgvuldig te kiezen.

#2 Eerst komt, eerst maalt

Je kent het maar al te goed: je hebt het perfecte onderwerp om te fotograferen. Maar je bevindt je op een toeristische trekpleister en iemand loopt voortdurend in je beeld. Geen mogelijkheid om de Spaanse Trappen in Rome helemaal alleen te fotograferen, of wel?

Wil je de populairste bezienswaardigheden helemaal voor jou alleen? Dan zal je vroeger moeten opstaan…

Wil je de populairste bezienswaardigheden helemaal voor jou alleen? Dan zal je vroeger moeten opstaan…

Het hoeft zo niet te zijn. Ook als je graag uitslaapt op vakantie, moet je profiteren van de vroege ochtenduren om de mooiste vakantiefoto’s te maken. Niet alleen heb je de stad of je droomstrand voor jou alleen in de vroege ochtend, je zal ook voordeel halen uit het zachte en gelijkmatige licht van het ochtendgloren.

#3 Een kwestie van perspectief

Alles is een kwestie van perspectief, vooral als het op de perfecte vakantiefoto aankomt. Neem je normaal gezien een snelle snapshot van dat perfecte onderwerp, en dat is voldoende? Als je een echt goede foto wil nemen, moet je je tijd nemen en het perspectief bepalen. Loop rond je onderwerp en bepaal zorgvuldig de juiste positie.

Wees selectief in de keuze van de details in het beeld en wees aandachtig voor de gouden verhouding

Wees selectief in de keuze van de details in het beeld en wees aandachtig voor de gouden verhouding.

De horizon in het midden houden is geen goed idee - dat wordt al snel saai. Het is beter deze in het bovenste of onderste derde van de foto te hebben. Je onderwerp kan je beter ook niet in het midden van het fotogebied hebben. Een kleine verschuiving naar rechts of links kan wonderen doen. Maak gebruik van de gouden verhouding en de gouden spiraal als een hulpmiddel en je foto’s zullen je fantastische vakantieherinneringen weergeven.

#4 Toon grootte

Je staat voor de indrukwekkende Niagara watervallen en je kan gewoon niet geloven hoe groot ze wel zijn. Je wil dolgraag je vrienden en familie thuis tonen hoe adembenemend het zicht op de watervallen is. Jammer genoeg is grootte in foto’s niet meteen duidelijk tenzij je een aantal trucjes gebruikt. Plaats je onderwerp in verhouding naast een ander object, of zelfs een persoon. Bijvoorbeeld, als je een boot ziet onderaan de watervallen, probeer deze dan mee in beeld te krijgen. Of plaats je reisgenoten in een verlaten landschap om de grootsheid van de natuur weer te geven.

Maar proporties zichtbaar – zet grootte in verhouding

Maar proporties zichtbaar – zet grootte in verhouding.

Het is net hetzelfde voor kleine objecten. Leg iets heel kleins in je hand om de kijker een idee te geven van hoe klein het onderwerp echt is. Wees creatief en je zal eindeloze mogelijkheden ontdekken om de schaal in één oogopslag duidelijk te maken. Leg er je pen of een muntstuk naast – het zal je toelaten om de indrukwekkende grootte werkelijk vast te leggen.

#5 Plaats je onderwerp in een kader

Elk beeld ziet er aantrekkelijker uit als het in het juiste kader geplaatst is. Uiteraard kan je je mooie vakantiefoto’s altijd nadien inkaderen. Maar soms biedt de omgeving een mogelijkheid om je onderwerp in een mooi kader te plaatsen op het moment dat je het fotografeert. Als je je de Plaça Reial in Barcelona wil herinneren, of je favoriete strand in Bali, maak gebruik van de omgeving.

Maak je onderwerp nog interessanter door een kader op de locatie te gebruiken

Maak je onderwerp nog interessanter door een kader op de locatie te gebruiken.

Fotografeer een deel van een plaats vanuit een naburig steegje, waarbij je de boog gebruikt als een natuurlijk kader. Als de omgeving je geen kader kan bieden, zoek dan een beetje hulp. Op het strand kun je fotograferen met palmbladeren aan de randen. Dit soort natuurlijk kader werkt zeer goed als het een silhouet vormt.

#6 Aandacht voor detail

Vaak ben je zo overdonderd door de schoonheid van je vakantiebestemming dat je alles wil fotograferen en je alles in één enkele foto propt om de algemene indruk te bewaren. Jammer genoeg lukt dit enkel in zeer uitzonderlijke omstandigheden en zelfs dan zou je een breedhoeklens nodig hebben. Er zijn zo veel mooie details in alles dat een blik en een foto verdient. Bijvoorbeeld, als je een foto wil nemen van een indrukwekkend gebouw, moet je niet het volledige onderwerp in die ene foto passen.

Minder is meer – fotografeer grote objecten in meerdere kleine details

Minder is meer – fotografeer grote objecten in meerdere kleine details.

Kies een mooi detail, misschien met een raam, een leuke tekening of een beeld. Je kan kruiden, fruit en groenten in de felste kleuren vinden in een winkel of op de markt. Fotografeer deze details, maar zorg er voor dat je aandacht hebt voor de achtergrond!

#7 Slecht weer, slechte foto’s? Helemaal niet!

Natuurlijk ben je teleurgesteld als het regent tijdens je strandvakantie. Maar eigenlijk is een regenachtige dag perfect geschikt voor fotografie. Als je je niet kan ontspannen op het strand, neem je camera en ga een paar mooie onderwerpen zoeken. Het voordeel van een regenachtige dag is dat de grijze hemel, in tegenstelling tot een zonnige dag, je foto’s geen scherpe contrasten of donkere schaduwen geeft, en in de plaats daarvan een zacht en gelijkmatig licht geeft.

Laat de regen niet op je gemoed inwerken – maak er het beste van!

Laat de regen niet op je gemoed inwerken – maak er het beste van!

Regen biedt ook een waaier aan nieuwe mogelijkheden. Regendruppels, regenbogen en de weerspiegeling van mensen, natuur en gebouwen in plassen op straat zijn geweldige onderwerpen voor mooie vakantiefoto’s. En het beste is dat als je op zoek bent naar dergelijke onderwerpen, je open staat voor schoonheid. Je denkt positief en de regen zal je goed humeur niet vergallen!

#8 Werken met rekwisieten en accessoires

Uiteraard zal je ook foto’s van jezelf willen nemen tijdens je vakantie – maar vind je de typische foto’s van de bekendste plaats van je vakantieparadijs een beetje saai? Dan moet je rekwisieten en accessoires gebruiken. Momenteel zijn foto’s waarop de vakantieganger op een watermatras in de vorm van een donut, flamingo of zwaan ligt, bijzonder in de mode. Een heerlijk en kleurrijk ijsje is een perfect rekwisiet om het plezier en de leuke tijden te laten stralen in je foto.

Neem een foto van jezelf terwijl je leeft zoals een lokale bewoner – dit worden fantastische foto’s!

Neem een foto van jezelf terwijl je leeft zoals een lokale bewoner – dit worden fantastische foto’s!

Gebruik lokale voorwerpen of producten zoals een flamenco-waaier in Spanje, een bananenplant in Azië of een grote hamburger in de VS om te tonen waar je je vakantie doorbracht – toon meer dan enkel de grote bezienswaardigheden die iedereen fotografeert.

#9 De nacht wacht op jou

Je moet je camera niet opbergen eens de zon ondergaat. De nacht biedt in steden geweldige opportuniteiten om mooie vakantiefoto’s te maken. Verlicht je mooi gedecoreerde tafel met een diner bij kaarslicht of fotografeer de sterrenhemel. Je moet er enkel voor zorgen dat je een langere belichtingstijd en een hogere lichtgevoeligheid instelt om een succesvolle foto te maken.

Tip: je hoeft je niet te beperken tot het nemen van foto’s bij daglicht

Tip: je hoeft je niet te beperken tot het nemen van foto’s bij daglicht

Gebruik een statief waar mogelijk zodat het beeld niet wazig is. Als je geen statief bij hebt, kun je leunen op je reisgenoot of leunen tegen een pilaar. Of zet de camera neer en gebruik de zelfontspanner. Trouwens, deze tips zijn ook van toepassing als je wil fotograferen in gesloten kamers waar je geen flits kan of wil gebruiken.

#10 Portretten op vakantie

Terwijl je op vakantie bent heb je de beste kans om een mooie portretfoto te maken van jezelf en je geliefde. Je bent ontspannen en gelukkig, hebt een beetje zon gezien en je ziet er geweldig uit. Zoek een leuke achtergrond en kies het juiste perspectief. Portretten maak je best na zonsondergang of ’s nachts als het licht best is. Je moet geen typische portretfoto maken – tenslotte ben je geen nieuwe paspoortfoto aan het maken, maar een die aantoont hoe je je voelt wanneer je op vakantie bent. Kies een interessant fotodetail en kies een deel van het gezicht, zoals de ogen.

Vakantieherinneringen blijven langer hangen wanneer ze in portretten worden gevat

Vakantieherinneringen blijven langer hangen wanneer ze in portretten worden gevat.

Fotografeer voor een gedetailleerde achtergrond en beslis of je met een open diafragma wil schieten om het gezicht verder scherp te maken. Als je leeft in een leuk gezin en je bent bevriend met de groenteboer om de hoek, kun je ook hun toestemming vragen om hun foto te nemen. Uiteindelijk zijn het de mensen die je ontmoet die er voor zullen zorgen dat je vakantie een onvergetelijke ervaring wordt!

Breng het vakantiegevoel bij je in huis

Deze tips laten je je vakantie zo goed documenteren dat je de foto’s opnieuw en opnieuw wil zien en er van zal dromen. In onze shop kun je ingelijste foto’s met kaders afdrukken of je favoriete foto afdrukken op doek - zodat je je vakantie rechtstreeks binnen je vier muren kan brengen!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!