Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Onze populaire fotoblokken

Acrylblok met foto

 • Hoogwaardig acrylglas
 • Indrukwekkend diepte-effect
van € 17,00 € 39,90
Meer info

MIXBLOX

 • Miniblokken gemaakt van helder acrylglas
 • Kunnen flexibel gecombineerd worden
alk € 6,00 € 19,90
Meer info

Houten blok met foto

 • Met zichtbare houtnerf
 • Unieke klassieke uitstraling
elk € 19,90 € 29,90
Meer info

MIXBLOX Hout

 • Miniblokken gemaakt van natuurlijk hout
 • Flexibel opeen te stapelen
elk € 6,00 € 19,90
Meer info

Schudlijst met foto

 • Met 4 betoverende vullingen
 • Magisch sneeuwboleffect
elk € 14,90 € 39,90
Meer info

Fotohart

 • Hartvormig acrylblok met foto
 • Kristalhelder 7 x 6 cm artikel
elk € 9,90 € 29,90
Meer info

Voor eeuwig vastgelegd: Uw herinneringen op een fotoblok

Klein of groot, gemaakt van acrylglas of hout - fotoblokken zijn een prachtige manier om uw favoriete foto's voor te stellen in hoge kwaliteit. De prachtig gevormde blokken geven uw creatieve ideeën dat tikkeltje meer. Deze fotoblokken zijn altijd unieke blikvangers, zowel op een schap als op een kast of uw bureau.

Uw fotoblok

 • Gemaakt van kristalhelder acrylglas of natuurlijk hout
 • In miniatuurformaat als MIXBLOX of groter als een decoratief blok
 • Stabiel op elk plat oppervlak
 • Unieke persoonlijke decoratie voor uw huis of kantoor
Placeholder

Veelgestelde vragen over fotoblokken

Welk fotoblokproduct is geschikt voor mij?
Ons aanbod fotoblokken biedt de ideale keuze voor elke smaak:

Het acrylblok met foto en de kleinere MIXBLOX acryl creëren een bijzonder moderne en sierlijke uitstraling. De helderheid en transparantie van het acrylglas zorgen voor een hoge kleurintensiteit en een indrukwekkend diepte-effect.

Het houten blok met foto en de kleinere MIXBLOX hout hebben een warme, natuurlijke uitstraling dankzij de zichtbare houtnerf. De afgeschuinde randen creëren ook een unieke klassieke uitstraling.

De schudlijst met foto van helder acrylglas is bijzonder levendig en speels. Met de keuze uit 4 betoverende vullingen neemt het het sneeuwboleffect naar nieuwe hoogten. Door de foto te wisselen, kunt u steeds opnieuw nieuwe motieven presenteren en zo variatie bieden.

In welke groottes en vormen zijn de fotoblokken beschikbaar?
 • Acrylblok: 10x10 cm, 20x20 cm, 15x10 cm, 20x15 cm
 • Houten blok: 20x15 cm
 • MIXBLOX acryl en MIXBLOX hout: 5x5 cm
 • Schudlijst: 15x10 cm

Alle fotoblokken hebben een dikte van 2,5 cm.

Hoe wordt mijn foto afgedrukt op het fotoblok?
Bij de acrylblok en MIXBLOX acryl wordt uw foto gedrukt met behulp van UV directe bedrukking en op de achterzijde van het acryl geplaatst. Uw foto straalt door het transparante materiaal en creëert zo een speciaal diepte-effect en kleurintensiteit.

Bij het houten blok en MIXBLOX hout wordt uw foto met behulp van UV directe bedrukking op het houten oppervlak gedrukt. De natuurlijke nerf van het hout blijft zichtbaar. Aan de randen vervaagt uw foto subtiel, waardoor het houten fotoblok een licht nostalgische uitstraling krijgt.

In de schudlijst van acryl kan uw foto bekeken worden achter een van de 4 beschikbare vullingen. Het hoogtepunt: U kunt de foto op elk moment vervangen door een nieuwe in het formaat 10x15 cm.

Hoe kan ik mijn fotoblok reinigen?
De zorgbehoeften variëren afhankelijk van het materiaal van het fotoblok.
 • Het acrylblok, MIXBLOX acryl en de schudlijst kunnen met een zachte, vochtige doek of microvezeldoek schoongemaakt worden. We raden aan om geen agressieve reinigingsmiddelen te gebruiken om het materiaal niet te beschadigen.
 • De houten blokken en MIXBLOX hout kunnen schoongemaakt worden met een zachte, droge doek.

Pro-tip: Test het reinigen vooraf op een kleine onzichtbare plaats.

Om zo lang mogelijk van uw fotoblok te genieten, bescherm deze van direct zonlicht en vocht.

Hoe lang moet ik wachten op mijn fotoblok?
Uw fotoblok wordt geproduceerd binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling. De verzending duurt een bijkomende 1-2 werkdagen. In totaal wordt uw fotoblok geleverd in ongeveer 3-4 werkdagen.

Fotoblokken gemaakt van acryl en hout - De perfecte voorstelling van uw foto's

Individuele fotoblokken klein en groot voor uw huis

Als schudframe gemaakt van acrylglas of hout, zowel klein als groot, zijn onze fotoblokken een aanrader voor elke liefhebber van esthetische fotodecoraties. Terwijl de kleine MIXBLOX acryl en hout geweldig zijn om te schikken, te organiseren en steeds opnieuw te wisselen volgens het Mix & Match-principe, zijn de grotere fotoblokken op zichzelf indrukwekkende blikvangers. Wat u ook kiest, met een fotoblok krijgt elk van uw foto's vast en zeker de gewenste aandacht.

Fascinerend kleurenspel van uw fotoblokken

Breng uw foto's tot leven - met onze fotoblokken van acryl en hout. De warme, natuurlijke uitstraling van hout geeft uw foto's een gezellig, tijdloos gevoel, terwijl het kristalheldere acrylglas de kleuren versterkt en hen een moderne glans geeft. De hoogtechnologische drukprocessen zorgen ervoor dat zelfs de fijnste kleurschakeringen in detail gereproduceerd worden zodat zelfs de kleinste details van uw foto zichtbaar blijven. Creëer een gepersonaliseerde en stijlvolle sfeer in uw huis met de veelzijdige fotoblokken.

De beste klantenbeoordelingen

2024-06-18. Samen met een rating van 4.73 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 41695 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto Blokken!

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!