topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Mix van stijlen in het interieur

Tips voor perfecte combinaties
user icon clock icon

Voor het modern interieur, geldt de slogan "Anything goes". Een mix van verschillende meubelstijlen, kleuren en patronen kunnen een unieke, frisse uitstraling geven aan uw ruimte. Vele mensen twijfelen echter om verschillende stijlen in interieurdesign te mixen - uit schrik dat de nauwkeurig geplande ruimte uiteindelijk op een ongeorganiseerde rommel zou kunnen lijken. Met onze bewezen richtlijnen en simpele tips, kunt u echter eenvoudig aangename en stijlvolle kamers in uw huis creëren.

Contrast is belangrijk …

Grijs in grijs - geen blikvangers zonder contrast

Grijs in grijs - geen blikvangers zonder contrast

Stel u een ruimte voor, waar alle meubels, muren en vloeren exact dezelfde tint hebben. Na de initiële schok zou u wellicht zeggen dat de kamer er verschrikkelijk saai uit ziet. Toegegeven, het is een onwaarschijnlijk scenario, er is niets wat op zich uw blik vangt. Deze zou de kamer ronddwalen op zoek naar een interessant tegenwicht. Omdat we ons in het algemeen goed voelen in ruimtes met contrasterende elementen, waar onze ogen automatisch naartoe worden getrokken.

… maar enkel als evenwicht

Het kan echter ook overkomen als "te veel". Vanaf een zeker aantal contrasterende elementen verliest ons oog zijn grip; de kamer lijkt overvol. Harmonieus ontworpen kamers houden het evenwicht tussen deze twee extremen: In meesterlijk gemixte stijlen vindt u in principe grote eenkleurige, opzichtige patronen of neutrale kleurenzones gecontrasteerd – en hoe meer patronen, kleuren en vormen u mixt in één kamer, hoe meer neutrale ruimtes u nodig heeft. Onderstaand gaan we er nog iets dieper op in.

Uw eigen stijl

Vergelijk verschillende stijlen en kleurencombinaties

Vergelijk verschillende stijlen en kleurencombinaties

Uiteraard speelt uw eigen stijl een belangrijke rol. Bekijk zoveel mogelijk foto's van kamers in inrichtingstijdschriften en zoek uit waar u de voorkeur aan geeft, en nog belangrijker – waarom. Houdt u eerder van de strakke look van ultramodern interieur met veel chroom en wit of houdt u van een gezellige plattelandssfeer, misschien met een kleine of grote portie uitgeleefd? Deze vragen zijn een goed beginpunt, vooral voor de beginner. Toch is dit niet alles; eigenlijk kunnen de mooiste voorbeelden van succesvol interieurdesign zelden aan een specifieke vormgeving gewijd worden. De beste interieurdesigners combineren gewoonlijk elementen van twee of meer stijlen.

Speel met patronen, kleuren en structuren

Als de uitdrukking "mix van stijlen" valt, zijn textiel en muurbekleding vaak het eerste wat in gedachte komt. En inderdaad zijn deze ideaal om met relatief laag budget een verfijnde mix van stijlen te realiseren.

De sleutel is hier de combinatie van verschillende designs, die gelinkt worden door een gemeenschappelijk thema. De eenvoudigste manier is alle elementen te baseren op één enkel, harmonieus kleurenpalet.

Een kamer met een consequent kleurenschema …

Een kamer met een consequent kleurenschema …

Een harmonieus kleurenpalet

Voordat u zich bezig houdt met verschillende patronen, stelt u eerst een aantrekkelijke en harmonieuze kleurencombinatie samen. Beslis of warme of koude kleuren eerder het beste uit de kamer boven halen. Selecteer vervolgens één of twee basiskleuren en denk na over welke accentkleuren speciale blikvangers kunnen creëren. De gemakkelijkste manier is hier uiteraard, de combinatie van een witte achtergrond met enkele levendige kleuren.

Eens de neutrale hoofdkleur(en) gepland zijn voor de muren en vloeren, kiest u een groot patroon in de vooraf gedefinieerde accentkleuren: bollen, chevron lijnen, bloemen, wat u ook leuk vindt. Deze patronen kunt u gebruiken voor opvallende meubelstukken, tapijt en gelijkaardige eigendommen. Voor de rest van de kamer wordt aangeraden de meubels in tinten van de gekozen neutrale kleuren te laten. Zo vermijdt u een chaotische confrontatie van te veel kleuren en verkrijgt u een magische sfeer door combinatie van een gewaagd patroon met gedempte, neutrale kleuren.

… beïnvloedt humeur afhankelijk van de accentkleuren

… beïnvloedt humeur afhankelijk van de accentkleuren

Combinatie van groot en klein

Vergeet niet dat u ook kleine en grote patronen kunt mixen in de keuze van patronen voor uw kamer, zolang het kleurenpalet in dezelfde kleurenfamilie blijft. Kies een dominant patroon voor een grote muur of uw gordijnen en vervolgens één of meer patronen op kleinere schaal voor zetelkussens en stoffen verspreid over de kamer.

Kies foto's passend bij uw concept volgens vorm en kleur. Uw fotomomenten worden meer benadrukt wanneer ze in scherp contrast geplaatst worden! Het thema van uw foto heeft ook een grote invloed: een foto van de strandvakantie is perfect voor een zomersfeer in een heldere kamer met blauwe accenten.

Gebruik uw foto's voor kleur en vorm contrasten

Gebruik uw foto's voor kleur en vorm contrasten.

Praktische aanpak

Zoals zo vaak in het leven, is terughoudendheid hier essentieel. Daardoor hangen veel interieurdesigners af van het magische nummer "drie", wat u toelaat patroonstijlen te mixen, zonder het doel te overschrijden. Om dit te bereiken, volg deze simpele stappen:

 • Begin met een groot, aantrekkelijk patroon , ontwerp en kleuren die u zelf leuk vindt.
 • Kies nu tweede, verschillende ontwerpelementen die ongeveer half zo groot zijn als de eerste , maar ook in hetzelfde kleurenpalet blijven.
 • Voor het derde patroon kiest u een erg verschillend, veel kleiner ontwerp. Let hierbij wel op dat de patroonelementen niet zo klein kunnen zijn dat ze hun effect verliezen vanop afstand.

Voorbeeld: Mix sterke kleuren en patronen correct

Onder alle geweldige dingen in de mix van stijlen bevindt zich een rijk aanbod aan gewaagde kleuren waaruit u kunt kiezen. Zettelkussens in helder wijnrood, oranjerood en aquamarijn komen best tot hun uiting op een grote zetel met een patroon in zwarte en witte tinten.

Kleurrijke kussens hebben en ongelofelijk sterk effect

Kleurrijke kussens hebben en ongelofelijk sterk effect.

Merk op dat in dit voorbeeld, elk element één enkele belangrijke ontwerpeigenschap bezit: ofwel heldere kleur ofwel sterk patroon. Met een dergelijke stijl vermijdt u een niet harmonieuze wirwar van kleuren en patronen.


Variërende structuren

Even spannend als de mix van kleuren en patronen zijn variaties van gebruikte structuren en texturen. Anderzijds creëert u visuele diepte, maar het zijn voornamelijk de tastbare kwaliteiten van verschillende structuren die de interactie met de kamer uitdagen. Merk hier op dat grovere structuren vaak gezelliger lijken dan soepele. Dus als u een uitnodigende oase wilt creëren, dient u te beginnen spelen met ruwe texturen, terwijl de gladdere een elegante, maar ook eerder een koelere omgeving genereert.

Hetzelfde patroon, een ander voorwerp – kleurrijke lijnen in de kamer

Hetzelfde patroon, een ander voorwerp – kleurrijke lijnen in de kamer.

Combineer verschillende meubelstijlen

 • Wenst u een bestaande, gemeubileerde kamer te herin te richten? Dan dient u niet alle meubelen op de vuilnisbelt te gooien en van nul te beginnen. Tenzij uw oude meubelen volledig versleten en opgebruikt zijn, is er geen reden om uw financiële budget op te doen aan volledig nieuwe meubelen. U kunt ook verder werken aan de bestaande en slechts enkele onderdelen vervangen om de kamer te verfraaien.
 • Of houdt u van een specifieke stoel of kruk? Dat betekent niet dat u er nu een volledige set dient van te kopen om alles perfect overeen te doen komen. Integendeel: de combinatie van nieuw en oud kan enorm spannend en mooi overkomen de kamer een bepaalde warmte geven, zeker indien u persoonlijke voorwerpen in het design verwerkt.
 • Niemand kan u tegenhouden om stijlen met elkaar te mengen uit verschillende culturen en tijdperken: laat een antieke stoel opnieuw uitstralen - met een materiaal dat nog niet bestond toen deze werd vervaardigd!
Oude meubelen kunnen voor spannende accenten zorgen

Oude meubelen kunnen voor spannende accenten zorgen

In al deze voorbeelden dient u enkel te vermijden dat het resultaat op een wirwar lijkt. Daarvoor heeft u een rode draad nodig die alle elementen met elkaar verbindt. Zoals hierboven vermeld, kan dit een kleur, patroon, structuur of een zekere vorm zijn. Het gebruik van neutrale kleuren is bijzonder eenvoudig voor beginners. Deze helpen een visueel kader te genereren voor de kamer. Dit lukt het best met neutraal gekleurde muren en een groot neutraal meubelstuk. Op die manier heeft u een basis voor levendige kleuren of stukken met meer patroon.

Afbeelding, kussens, vaas en een zigzagpatroon als een rode draad

Afbeelding, kussens, vaas en een zigzagpatroon als een rode draad.

Besluit

Dit artikel heeft u de hoofdregels uitgelegd om u te helpen een harmonieuze, smakelijke mix van stijlen te bereiken. Vergeet het volgende niet: Wanneer uw kamer er eindelijk uitziet zoals gepland, dan ging er misschien iets mis. Het interieurdesign kan en zou zichzelf moeten ontwikkelen als een eigen leven. Uw ontwerpplan mag uw creativiteit in geen geval hinderen. Alleen aansluitende ideeën maken een kamer echt spannend en levend!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!