topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Wonen als aan de Middellandse Zee

Het hele jaar vakantiegevoel
user icon clock icon

Hou je van een vakantie aan zee en wil je in de zomer ook thuis de Mediterraanse atmosfeer niet missen? Wil je jezelf het liefst de hele tijd net als aan de Spaanse Riviera voelen? Het is makkelijker dan je denkt! We laten je zien met welke kleuren, materialen en decoratieve elementen je jouw huis een Mediterraanse ambiance geeft.

Je kent het zeker wel: de vakantie is nog maar net voorbij, de zon en het strand zijn al weer ver weg maar jij zou willen dat je nog een keer op vakantie kon. Helaas is dat meestal niet mogelijk. Werk, familie en het alledaagse leven houden je vast en het staat in de sterren geschreven wanneer je de volgende keer het ruisen van de zee zult horen. Dit is echter geen reden om triest te zijn, want je kunt heel eenvoudig je eigen persoonlijke Mediterraanse vakantieparadijs creëren. We verklappen je hoe je met meubels, decoratie-elementen, planten en foto’s die Mediterraanse atmosfeer rechtstreeks in huis brengt.

Waarom alleen in de tuin? Een hangmat is ook in huis snel opgehangen

Waarom alleen in de tuin? Een hangmat is ook in huis snel opgehangen.

Hoe je Mediterraanse kleuren in huis haalt

Met de Mediterraanse kamer associëren we meteen het blauw van de golven en het wit van de witgekalkte huizen, die we vooral in Griekenland, Zuid-Spanje en Italië vinden. Maar niet alleen Griekse kleuren wekken het Mediterraanse gevoel in je huis tot leven. Het Mediterraanse gebied is erg groot, het strekt zich over verschillende landen uit en herbergt verschillende culturen. Net zo divers als de culturele invloeden, die zich in het Middellandse Zeegebied vermengen, zijn ook de kleurvariaties.

Begin met de hoofdkleuren blauw en wit, voordat je je decoratie kiest

Begin met de hoofdkleuren blauw en wit, voordat je je decoratie kiest.

Van blauw en wit tot groen, lavendel en terracotta heb je een grote keuze uit kleuren waarmee je je huis kunt verven. Oker in z’n verschillende nuances is overigens één van de meest geliefde Mediterraanse kleuren: gele oker maar ook de rijke orange-, rood en bruinnuances van die kleur geven je huis een warme, zonnige atmosfeer waarin je je echt goed kunt voelen. Misschien wil je de muren verven en op die manier de Mediterraanse kleuren laten werken. Als je het liever toch wat meer neutraal wil, kun je de muren wit schilderen of kalken, dat is ook een uitstekende techniek voor een Mediterraanse look. De kleuren gaan dan een rol spelen in de vorm van kussens, hoezen, plaids, tapijten of gordijnen.

De Mediterraanse look maakt een veelvoud aan kleuren en strandhuiselementen mogelijk

De Mediterraanse look maakt een veelvoud aan kleuren en strandhuiselementen mogelijk.

Waarom hout, steen en ijzer je gelukkig maken

Net zo natuurlijk als de kleuren, zijn ook de materialen waarmee je een Mediterraans gevoel schept. Erg geliefd is hout van de olijfboom, pijnboom en walnootboom. Houten elementen in je woning creëren niet alleen een mooie Mediterraanse sfeer, maar ze hebben ook nog veel andere voordelen. Houten meubels hebben een positieve invloed op het woonklimaat, ze reguleren de luchtvochtigheid, verbeteren de hygiëne in de kamer en zelfs de slaapkwaliteit. Ze hebben ook andere voordelen voor de gezondheid: ze veroorzaken bijvoorbeeld geen allergieën. Met houten meubelen kies je in ieder geval voor een natuurlijke en duurzame inrichting, die met je individuele smaak overeenkomt en waar je lang plezier van zult hebben.

Houten meubels staan niet alleen mooi naast wit en blauw, maar zijn ook goed voor je welzijn

Houten meubels staan niet alleen mooi naast wit en blauw, maar zijn ook goed voor je welzijn.

Andere natuurlijke materialen die de Mediterraanse levensstijl weerspiegelen, zijn rattan en riet, waterhyacintvezels en biezen. Een rieten stoel of een tapijt van sisal zal zeker goed staan tussen je vier muren! Ook steen mag bij een Mediterraanse indeling niet ontbreken: aardewerk, terracotta en keramiek zijn in je woning te vinden in de vorm van vazen, tegels en schotels. Ten slotte kun je ook gebruik maken van smeedijzeren meubels. Vooral op het balkon of in de tuin staat een smeedijzeren tafel met bijpassende tuinstoelen geweldig!

Natuurlijke materialen zoals riet, steen en keramiek versterken de Mediterraanse belevenis van de landhuis-look

Natuurlijke materialen zoals riet, steen en keramiek versterken de Mediterraanse belevenis van de landhuis-look.

Alleen de werking van een spiegel spreektt gericht als deco-element: kleine kamer lijken door spiegels meteen groter. Stel of hang je spiegel zo op, dat hij je raam reflecteert en je vindt je ruimte lichter en groter. Lage kamer kun j euitstrekken als je spiegel loodrecht ophangt.

Je nieuwe huisgenoten heten olijf, lavendel en agave

De vegetatie aan de Middellandse Zee bestaat uit veel struiken, bloemen, kruiden en bloemen, die zich ook in je huis prima kunnen voelen en die jou een goed gevoel geven. Zoek verschillende planten uit (afhankelijk van de plek en lichtomstandigheden) en plaats ze op het balkon, bij het raam of op een andere geschikte plek in de kamer. Olijfboompjes, oleander, keukenkruiden zoals roosmarijn en basilicum zien er niet alleen leuk uit, maar verspreiden ook een aangename geur.

Geur en kleur van planten zijn belangrijk voor een ontspannen atmosfeer

Geur en kleur van planten zijn belangrijk voor een ontspannen atmosfeer.

Je kunt zelfs citroen- en sinaasappelbomen houden of voor een palm of agave kiezen. Die laatste stamt weliswaar oorspronkelijk uit Mexico, maar hij is ook in het Middellandse Zeegebied ingeburgerd geraakt en zal zeker niet misstaan in je Mediterraanse woning. Vergeet niet om je planten regelmatig water te geven en te bemesten. Als je ze op het balkon houdt, moet je weten of ze winterhard zijn. Niet alle planten overleven de Nederlandse winter buiten en daarom kun je ze tijdens het koude seizoen het beste in huis of in de kelder zetten. Een kleine tip: potten van terracotta, waterhyacintvezel of gevlochten bast versterken de Mediterraanse look en bieden een mooi huis voor je planten.

Trakteer je gasten een keer op water met citroen uit eigen tuin

Trakteer je gasten een keer op water met citroen uit eigen tuin.

Mediterraanse decoraties zet je eenvoudig zelf in elkaar!

Als je kleuren en meubels hebt gekozen, komen we eindelijk bij de decoratie. Het decoreren is erg leuk, omdat het makkelijk en snel gaat en omdat je heel eenvoudig kunt variëren. Overdrijf het alleen niet: teveel decoratie ziet er snel overvol en kitscherig uit, terwijl de Mediterraanse stijl eerder ontspannen en luchtig moet zijn. Zeer geschikt voor decoratie zijn natuurlijk terracotta vazen, decoratie-objecten van glas, hout of aardewerk, mozaïek of een paar Spaanse en Portugese tegels, die je aan de muur naast je foto’s hangt.

Kleine flesjes, schalen en schelpen zijn goedkoop en hebben een groot effect

Kleine flesjes, schalen en schelpen zijn goedkoop en hebben een groot effect.

Als het budget beperkt is, kun je je decoratie eenvoudig zelf in elkaar zetten met objecten die je tijdens de afgelopen vakantie hebt gevonden en een paar hulpmiddelen uit de decoratie-vakhandel. Wat denk je van een doe-het-zelf-mobile die je van schelpen, kleine stukjes drijfhout en stenen maakt? Een ander mooi idee is een terrarium met Mediterraanse gevonden objecten te decoreren. In de decoratiewinkel haal je zand en bij de bloemenzaak op de hoek kleine vetplantjes, die je samen met schelpen in het terrarium plaatst. Als alternatief is ook een houten kweekbakje denkbaar, of je neemt een houten schaal, vult die met zand en zet er een paar waxinelichtjes in. Zo heb je jouw persoonlijke zandbak en tegelijkertijd leuke verlichting.

Wees creatief en zet met gevonden objecten uit de vakantie je eigen decoratie in elkaar

Wees creatief en zet met gevonden objecten uit de vakantie je eigen decoratie in elkaar.

Hoe je met Mediterraanse thema’s je muur mooi kunt maken

Als het om de muur gaat, is een mooie kleur niet genoeg. Accenten en structuur krijg je het beste met foto’s. Er zijn zoveel thema’s die je keer op keer naar de Middellandse Zee voeren, als je ze maar goed tot hun recht laat komen. Zitten er ook boten, vissen, lagune’s, stranden en de verplichte zonsondergang in jouw doos met foto’s? Des te beter!

Mediterraanse foto’s zijn het belangrijkste voor deze decoratiestijl

Mediterraanse foto’s zijn het belangrijkste voor deze decoratiestijl.

In onze winkel kun je jouw fotothema’s op doek, acrylglas, Fotoplaat of dibond laten drukken en zelfs inramen. Kies je mooiste thema’s uit en creëer je individuele fotogalerij. Misschien wil je alleen één foto op een groot scherm, die de atmosfeer in de kamer in z’n eentje bepaalt? Of wil je liever je muur volhangen met veel verschillende foto’s? Creëer je eigen individuele ambiance!

Creatief geordend of een paar grote foto’s; wat past bij jouw huis?

Creatief geordend of een paar grote foto’s; wat past bij jouw huis?

Met deze tips slaagt jouw Mediterraanse make-over

Hebben we je geïnspireerd? Begin meteen, volg onze tips en in een mum van tijd geef je jouw huis een leuke Mediterraanse make-over. Nu kun je rustig achterover leunen met een glas limonade of wijn en in je eigen persoonlijke vakantieparadijs over de volgende vakantie aan de Middellandse Zee dromen!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!