HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Het perfecte Home Office

Ontspannen werken, beter leven
user icon clock icon

Je moet steeds vaker werk mee naar huis nemen, bent misschien zelfstandige, of je bent van plan dat te worden? Dan heb je een geschikte en efficiënte werkplaats nodig, die je lange tijd motiveert en goede prestaties mogelijk maakt. Wij tonen je waarop je moet letten en met welke tips je een Home Office inricht, waar je je werkelijk graag wilt werken!

Tip 1: zoek een leuk plekje

Voordat je begint je druk te maken over details, moet je eerst de geschikte plaats voor je werkplaats vinden. Heb je een volledige ruimte tot je beschikking, is het gemakkelijker om een inspirerend Home Office te creëren. In de meeste gevallen wordt het Home Office in een al ingerichte ruimte geïntegreerd.

Daglicht doet de productiviteit en je welbevinden toenemen

Daglicht doet de productiviteit en je welbevinden toenemen.

Zoek een mooi hoekje, wellicht bij het raam, en bouw indien nodig de volledige ruimte om. Vergeet niet, dat je net zoals op kantoor het grootste deel van de dag aan je werkplaats doorbrengt. Je moet je dus wel goed voelen en voldoende daglicht hebben, om met een goed elan aan de werkdag te kunnen beginnen en tot de middag of avond door te werken.

Tip 2: houd rekening met een ergonomische uitrusting

Een ergonomische uitrusting is uiterst belangrijk. Daarvoor hoef je niet per se nieuwe ergonomische meubels kopen. Zorg in ieder geval voor een bureau dat je genoeg ruimte biedt. Misschien kies je voor een moderne tafel, die je om hoog kunt zetten en als lessenaar kunt gebruiken, om af en toe eens staand te werken. De stoel is ook belangrijk en moet in ieder geval in hoogte verstelbaar zijn. Je voeten moeten recht op de grond kunnen staan: idealiter vormen je onderbenen een rechte hoek met je bovenbenen en zitvlak. Je onderrug moet ondersteund worden.

De hele dag zitten is niks voor jou? Een lessenaar is de oplossing!

De hele dag zitten is niks voor jou? Een lessenaar is de oplossing!

Ook de meest ergonomische werkplaats vereist een beetje discipline van jezelf – vermeid dat je hangt, in de meest letterlijke betekenis van het woord. Neem actief een rechte en gezonde zithouding aan, om je rug te ontzien. De monitor moet recht voor je staan, ongeveer een armlengte verwijderd, en je moet met rechte hals en hoofd alles kunnen zien. De handgewrichten zijn helaas ook gevoelig voor verwondingen. Werk je urenlang aan de computer, dan kan het de moeite zijn een zachte ondersteuning voor de gewrichten te gebruiken, waar je je handgewrichten bij het typen op kunt leggen.

Tip 3: je bureau komt op de eerste plaats!

De rangschikking van je werkmaterialen is belangrijker dan je je kunt voorstellen. Het toetsenbord moet midden voor je liggen. Niet het volledige toetsenbord, maar enkel het gedeelte tot het numpad. De letter B kan als oriëntatiepunt dienen. Ben je rechtshandig, dan bevindt de muis zich natuurlijk aan de rechterkant van het toetsenbord. Net zoals je pennen en de telefoon. Om deze belangrijke kant iets luchtiger te maken, kun je een vrolijke fotomousepad kiezen.

Beter dan plastiek: aangename microvezelmousepad met je foto

Beter dan plastiek: aangename microvezelmousepad met je foto.

Aan je dominante kant moet je bovendien genoeg plaats vrij houden, zodat je snel ergens in kunt bladeren, een formulier kunt tekenen of notities kunt maken. Aan de andere, niet dominante kant kun je bijvoorbeeld een legplaats maken voor de belangrijkste documenten en projecten, waaraan en waarmee je op dit moment werkt. Hier is ook plaats voor een leuke afbeelding of een deco-object – bijvoorbeeld een foto op linnen of een mooi acrylblok.

Tip 4: orde is het halve leven

Permanente onderbrekingen storen het arbeidsproces – vooral wanneer je met onnodige zoekacties bezig bent. Houd daarom ook rond je bureau orde. Daarbij komen archieven, laden en opbergkasten van pas. Je belangrijkste werktuigen moeten altijd binnen handbereik zijn. Regel je materiaal dus naargelang gebruik. Het belangrijkste komt helemaal bovenaan en in je buurt. Al de rest kan ook in de onderste lade bewaard worden.

Orde en inspirerend design sluiten elkaar niet uit, als je creatief bent

Orde en inspirerend design sluiten elkaar niet uit, als je creatief bent.

Richt een archief, bijvoorbeeld met de opschriften »To Do«, »In behandeling«, »Klaar« en »Opnieuw« voor terugkerende opdrachten. Zoek mooie laden in aansprekende kleuren en materialen uit en investeer gerust in esthetische designobjecten, ook als het om het nietmachine, perforator of schaar gaat. Als de dingen waarmee je moet werken, je bevallen, gebruik je ze ook veel liever!

Tip 5: planten zijn onmisbaar

Zoek in de bloemenwinkel om de hoek zeker een mooie bureauplant uit. Het is werkelijk niet kleingeestig je bureau met wat groen vriendelijker uit te rusten. Planten werken op zich al inspirerend en levendig; ze verhinderen bijvoorbeeld effectief vermoeidheid en uitputting. Ze helpen je te concentreren, werken stress weg en zorgen voor zuivere lucht. Een leuke plant zal je in ieder geval helpen je werkdag productief vorm te geven en alle aanstaande opdrachten met geestdrift uit te voeren.

Onderschat niet de invloed van kamerplanten – ze zijn belangrijk voor lichaam en geest

Onderschat niet de invloed van kamerplanten – ze zijn belangrijk voor lichaam en geest.

Tip 6: Gebruik de gegevens uit de kleurenpsychologie

Gebruik de kleurenpsychologie in jouw voordeel en gebruik blauwe en groene accenten, en je zult tamelijk snel merken, hoe je arbeidsproces zal veranderen. Groen bevordert de creativiteit en helpt je over blokkades heen, bovendien heeft het een extreem positieve uitstraling, die je ten goede zal komen, als je weer aan je succes als zelfstandige twijfelt. Blauw is ook een wondermooie kleur voor je Home Office: het werkt rustgevend en kalmeert je zenuwen, als het weer eens stressvol is. Blauw associëren wem et de hemel en helder water, en alleen daarom zorgt deze kleur ervoor, dat we ontspannener worden.

Richt je Home Office in met de kleuren groen en blauw voor meer creativiteit en ontspanning

Richt je Home Office in met de kleuren groen en blauw voor meer creativiteit en ontspanning.

Bovendien bevordert blauw, net zoals groen, je creativiteit, waardoor je de beide kleuren ook zeer mooi kunt combineren. Een puntje rood helpt je met je zelfbewustzijn en zorgt voor de concentratie, die je nodig hebt om ook aan de kleinste details te werken. Hoe en waar je deze kleuren gebruikt, is natuurlijk volledig aan jou. Je kunt je werkveld in de kleuren schilderen, of een mooi tapijt in groen of blauw kiezen. Een grote afbeelding in blauw en groen volstaat evenwel ook.

Tip 7: creëer een aangename geluidscoulisse

In het bureau heerst een permanente geluidscoulisse, en mogelijk ontbreekt die, als je alleen thuis werkt. Je hebt natuurlijk rust nodig om geconcentreerd te kunnen werken, maar een bepaald niveau van geluid schaadt niet en kan zelfs zeer stimulerend werken. Niet te luide muziek zonder zang is bijzonder geschikt, zoals klassiek, jazz of zoiets dergelijks.

Klassieke muziek of getsjilp van vogels? Online vind je het ideale concentratiegeluid

Klassieke muziek of getsjilp van vogels? Online vind je het ideale concentratiegeluid.

Heb je het gevoel, dat muziek je vooral afleidt, in plaats van je vooruit te helpen, dan kun je je een van de vele Sound-Apps uitproberen, die er intussen online zijn. „A Soft Murmur“ biedt bijvoorbeeld het geluid van golfen, het sjirpen van krekels of ook regengeruis. Zo’n aangename geluidscoulisse schakelt gelijktijdig storende geluiden uit – bijvoorbeeld vanaf de straat of van de buren. Probeer gewoon uit, wat je het meeste inspireert, zonder je af te leiden of te storen.

Tip 8: decoreer je Home Office

Vanzelfsprekend mag in een inspirerend Home Office ook de passende deco niet ontbreken. Begin met de belangrijkste werktuigen en zoek een leuke bureauset uit. Arrangeer mooie foto’s, die je laten glimlachen, en koop een mooi deken of een lamsvel, dat je tijdens je werk aan het bureau warm houdt.

Je perfecte Home Office is een combinatie van efficiënte orde en rustgevende atmosfeer

Je perfecte Home Office is een combinatie van efficiënte orde en rustgevende atmosfeer.

De muur kun je natuurlijk een doodgewoon prikbord decoreren, maar denk ook eens aan andere mooie en tegelijk praktische deco-mogelijkheden. Bijvoorbeeld met klemborden in verschillende grootten of een zelf gebouwd tijdschriftenplank? Je kunt ook een deel van de muur met bonte – liefst groen of blauw – Magneetkleur schilderen en zo de muur in een magneetbord veranderen. Je creativiteit kan hier alle kanten op. Richt je werkplaats zo in, dat je je goed voelt en het werk loopt als vanzelf!

Het goede leven (en werken)

Als je onze tips opvolgt, creëer je je eigen Home Office, dat je iedere dag weer opnieuw zal inspireren om het beste van jezelf te geven. Zorg er in ieder geval voor, dat je je goed voelt en het langer dan slechts een uur volhoudt op die plaats. Vanuit je perfecte Home Office begin je zeker aan een stralende toekomst met meer levenskwaliteit! Neem het zelf in de hand en maak je eigen decor voor de werkplaats in huis!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!