topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Minimalisme: Een Levende Trend

Maak plaats voor een nieuw leven
user icon clock icon

Minimalisme heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen als een levenskeuze. Vooral in stedelijke centra wordt woonruimte steeds schaarser, zodat er vraag is naar kleiner meubilair. Minimalisme kan niet enkel helpen om meer ruimte in je huis te creëren, maar brengt ook helderheid en kalmte in je leven!

Ruim op met de KonMari methode

De Japanse expert in levensstijl en opruimen Marie Kondo heeft een opruimmethode ontwikkeld die wereldwijd enthousiaste volgelingen vergaard heeft. De strategie is: je houdt enkel dingen bij die je echt plezier bieden en je gelukkig maken. Alvorens je begint met opruimen, moet je je inbeelden hoe je leven er achteraf gaat uitzien. Visualiseer je minimalistische huis, overvol met ruimte en licht. Is het niet fantastisch? Hoe gedetailleerder je verbeelding van je opgeruimde huis is, hoe gemakkelijker je het uiteindelijk vindt om het minimalistische concept in te voeren.

Aan het begin van je opruimcampagne dien je je dingen te verzamelen: boeken bij boeken, huishoudelijke objecten allemaal samen, kleren bij andere kleren, al je papierwerk, enzovoorts. Alles waar je geen plezier aan beleeft, of niet echt noodzakelijk is, moet weg. Je kan voorwerpen weggeven, doneren, verkopen of weggooien. Opgelet: als het aankomt op papierwerk, moet je rekening houden met het feit dat je verplicht bent om documenten voor de belastingdienst 10 jaar bij te houden.

Het is best te starten met dingen die persoonlijk niet zo belangrijk voor je zijn (steelpannen, gereedschap) en je omhoog te werken tot je persoonlijke spullen (kleren, boeken). Houd je aan de volgorde en beëindig het werk aan één categorie alvorens je met de volgende begint. Wanneer je klaar bent met het opruimen, heb je reeds het eerste principe van minimalisme gevolgd: je hebt eindelijk plaats om te leven, en bezit enkel de absoluut essentiële zaken. Hoeveel dat is, verschilt voor elk persoon!

Concentreer je op het essentiële

Wanneer je je huis herinricht met het oog op het invoeren van een minimalistisch leefconcept, dien je je te concentreren op het essentiële. Misschien heb he oude meubelen weggegooid en wil je nu nieuwe, functionele meubelstukken aanschaffen. Multifunctioneel meubilair is geweldig: uitvouwbare tafels, stoelen die ook opslagruimte bieden en verstelbare rekken zijn praktisch, sparen ruimte en kunnen aangepast worden aan je noden. Vooral in een studio is het belangrijk om de beschikbare ruimte verstandig te gebruiken: een rek als scheidingsmuur tussen de leefruimte en slaapruimte, of een uitvouwbare zetel met ingebouwde opslagruimte, zorgen voor een betere organisatie en ruimte om te ademen.

Puristische vormen en tijdloze ontwerpen garanderen helderheid

Zorg ervoor dat de stijl van het meubilair zich ook concentreert op het essentiële. In plaats van een sierlijke uitstraling met heel wat chichi, is het beter voor een conservatiever ontwerp te kiezen. Op die manier zijn de individuele meubelstukken niet de focus, wat hen effectiever maakt. Met geometrische vormen kan je helderheid en structuur creëren door de meubelen in je minimalistische ruimte. Volg gewoon het motto “vorm volgt functie” nauw op en kies meubilair dat prioriteit geeft aan kwaliteit en functionaliteit.

Overweeg een harmonieus kleurenschema

Kleuren spelen ook een grote rol in een minimalistische levensstijl. Zwart en wit, evenals verschillende tinten grijs en crème, zijn de pijlers van minimalistisch leven. Je kan bijvoorbeeld accenten creëren met kleurrijke kussenslopen, een tapijt of gordijnen. Een helder gekleurde muur is ook een goed idee. Kies één kleur waar je niet zonder mee wilt leven, en integreer ze in je levensstijl en kleurenschema. Aangezien de minimalistische kleuren alleen neutraal zijn, heb je vrij spel: een warme currykleur is even geschikt als een intens turquoise. In minimalisme zijn oppervlakken met een enkele kleur koning, en is het dus beter om vrolijke patronen of vreemde afdrukken te vermijden.

Kies premium materialen voor langdurige kwaliteit

Nog een aspect van minimalisme is duurzaamheid. Het is beter om meubelstukken, accessoires en decoratieve objecten te kiezen van hoge kwaliteit, in plaats van te opteren voor goedkopere producten die je al gauw moet vervangen. Op die manier creëer je een duurzame leefruimte waarin je je comfortabel voelt, en die je voor lange tijd plezier biedt. Naast tijdloze ontwerpen, zijn ook premium materialen een focus. Kies warme, natuurlijke houtsoorten, keramiek, beton of zelfs marmer. Functioneel minimalisme maakt ook gebruik van kille materialen, zoals glas en roestvrij staal. Afhankelijk van welke meubelstijl je kiest, kan je de materialen en het ontwerp van je minimalistische huis exact naar uw smaak selecteren.

Minimalistische levensstijl van Zweden tot Japan

Een levensstijl die van huis uit puristisch is, maakt het gemakkelijker voor jou om je eigen leefruimte te ontwerpen volgens de regels van minimalisme. De Bauhaus stijl is gebaseerd op het afstand nemen van het overbodige. De kenmerken van deze stijl zijn rechte lijnen en geometrische vormen, hoge functionaliteit en futuristische materialen. De Scandinavische levensstijl wordt steeds populairder in Duitsland. Het is modern en flexibel, overzichtelijk en tegelijkertijd erg huiselijk. Er worden organische vormen en natuurlijke materialen gebruikt om te garanderen dat het meubilair niet te ingetogen lijkt. De klassieke Japanse stijl werkt ook zonder enige rompslomp, en imponeert met een gereserveerdheid en eenvoud, zonder oncomfortabel te zijn. Hout, papier, stro en keramiek zijn must-haves voor deze stijl, en geven warmte af, ondanks de vermindering en eenvoud.

Vergeet de persoonlijke noot niet

Met alle liefde in de wereld voor purisme en minimalisme, heeft je huis een persoonlijke noot nodig, of het voelt aan als een showroom van een minimalistische meubelzaak. Je moet je comfortabel voelen wanneer je thuiskomt na een stressvolle werkdag. Denk dus even na over je decoratie. Hoe kan je persoonlijke herinneringen schikken zodat ze je inspireren, zonder verdeeldheid te zaaien in je levensstijl? Een vitrinekast is een geweldig idee: in één van deze kan je verschillende objecten samen verzamelen, en garanderen dat ze een geschikte plaats hebben. Foto's kunnen een minimalistisch huis ook gezelliger maken, maar in plaats van vele kleine foto's op te hangen, kan je kiezen voor je favoriet, en deze als solostuk zijn werk laten doen. Wij kunnen je favoriete foto inkaderen, of je kan opteren voor een foto op canvas, Alu-Dibond of Fotoplaat, of één achter plexiglas.

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!