HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Artistieke Fotokaders

Zes ideeën voor geweldige ontwerpen
user icon clock icon

Fotokaders zijn tegelijkertijd praktisch en decoratief: ze beschermen uw foto's en afbeeldingen tegen stof, vuil en vlekken, plaatsen deze in het juiste licht en zijn ook een echte blikvanger. Onafhankelijk van uw interieurdesign - met de juiste kader werkt u uw appartement af. Hier zijn zes fantastische ideeën voor decoratie met fotokaders:

Verwend door keuze: plastiek, hout of metaal?

Zorg er bij de selectie van een kader voor, dat het materiaal, de vorm en de kleur past bij uw decor. Indien u meer in een klassieke stijl gedecoreerd heeft, kunt u kiezen voor een mooie houten kader of een schitterende gouden kader. Indien u meer een rustiek type bent, kunnen ook witte kaders met filigraan randen prachtig uitkomen. Indien u meer voor modern verweerd bent, heeft u heel wat ontwerpen om uit te kiezen, zoals deze gemaakt uit drijfhout. Industriële uitstraling wordt heel sterk benadrukt door een moderne kader uit metaalkleuren of plastiek in zwart-wit.

Het hangt af van de kader – zorg dat u een specifiek materiaal kiest

Het hangt af van de kader – zorg dat u een specifiek materiaal kiest.

Messing is momenteel erg hip - het materiaal en de kleur zijn erg modern en tegelijkertijd elegant. Indien u vindt dat tint op tint te saai is en iets vrolijker verkiest, geen probleem: fotokaders zijn ideaal voor vakkundig georganiseerde contracten en accenten. Indien u iets meer minimalistisch verkiest, kunt u een grote foto in een weelderige, antieke gouden kader op de muur hangen en een echte blikvanger creëren.

Ga wild en pas uw kader individueel aan

Breng de doe-het-zelver in u naar buiten; maak de juiste kader uit verschillende materialen. Brei een trui voor uw foto! Ruwe wol en kabelsteken zijn niet enkel hip op de landingsbanen. Papier is ook een goedkoop en geweldig materiaal voor kleurrijke fotokaders, en het is gemakkelijk om mee te werken.


Nog een schitterend idee is om over oude kaders te plakken die niet langer zo mooi zijn met stofresten - die te kleine jurk met het mooie patroon hoeft niet langer plaats in te nemen in de kast. Snuffel erop los op de rommelmarkten! U vindt vast geweldige schatten die u kunt gebruiken in uw nieuwste doe-het-zelf project. Indien u geluk heeft, vindt u een oud paneeldeur die u kunt strippen, herschilderen en decoreren met speciale foto's! Doe mee aan de upcycling trend en waardeer verwaarloosde frames op volgens uw smaak! U doet niet enkel iets voor het milieu, maar u heeft een uniek voorwerp aan uw muren, die zeker jaloerse blikken uitlokken.

Presenteer uw kaders perfect

Indien u uw foto's op effectieve wijze wenst te presenteren, heeft u niet enkel de juiste kaders nodig, maar ook de perfecte plaats en de juiste ophanging. Uiteraard is de muur het eerste dat in gedachten komt. Goed idee! Bij de ophanging, zorg ervoor dat u de gekozen motieven en het interieurdesign volgt.

Een propere serie die aan de muur hangt creëert een propere sfeer

Een propere serie die aan de muur hangt creëert een propere sfeer

Indien u de voorkeur geeft aan kalmer en meer georganiseerd, kunt u een symmetrische ophanging proberen met dezelfde of gelijkaardige fotokaders; u heeft een potlood, een meetlint en een niveau nodig. Maar het is geen must: meerdere verschillende fotokaders en een rustgevende stijl van ophanging brengen leven in uw vier muren.


Indien u vaak van decor wisselt en geen nieuwe gaten in uw muur wenst te maken, zijn er alternatieven. Installeer galerijrails op uw muren - u kunt nieuwe foto's en kaders presenteren volgens uw bevliegingen.

Ideaal en heel modern voor grote ruimtes: foto's op de grond plaatsen in plaats van op te hangen

Ideaal en heel modern voor grote ruimtes: foto's op de grond plaatsen in plaats van op te hangen.

In ruime kamers is de vloer een geweldige plaats voor grote foto's, wat uw appartement een stedelijke en eigentijdse uitstraling geeft. Denk er ook aan of u raamwerk voor uw kader wenst te maken: U kunt gebruik maken van galerijrails, maar u kunt ook nieuwe doe-het-zelf mogelijkheden uitvinden en uw eigen raamwerk bouwen. Indien u delen van uw muur met hout bekleedt, kunt u een sterk presentatieplatform maken van uw fotokaders. Of geef een oud hek een nieuw likje verf en plaats er kleinere kaders over. Uw foto's zijn niet het enige in een geweldige scene - uw kaders horen er ook bij.

Vorm en inhoud: een onklopbaar team

Fotokaders geven niet enkel een schijn aan uw foto's, maar kunnen ook een reeks aan andere afdrukken en zelfs objecten dekken. Momenteel is typografie erg populair - kies een geweldige zin die u elke dag motiveert, en plaats het in de perfecte kader!


Of kader gedroogde bloemen in van uw laatste wandeling. Er zijn geen grenzen aan uw verbeelding. Zelfgemaakte 3D-afbeeldingen zijn een fantastisch idee. Hiervoor heeft u enkel de voorwerpen nodig die u wenst te gebruiken, zoals een stuk stof of mooi papier voor de achtergrond, een kader en een lijmpistool. Verwijder het glas van de kader en beslis hoe u de objecten wenst te presenteren. Hang ze met behulp van het lijmpistool op en u heeft al snel uw eigen 3D afbeelding!

Lege kaders - projectieschermen voor uw gedachten

Fotokaders zijn zelfs ook een interessante decoratie zonder iets erin. Kijk in kringloopwinkels of rommelmarkten en houdt uw ogen open voor antieke kaders iverschillende afmetingen met patina. Verwijder het achterste paneel en schik de verschillende kaders in een groep, en u heeft een opmerkelijk stuk in uw woonkamer.

Het hangt af van de kaders - zorg dat u een specifiek materiaal kiest

Het hangt af van de kaders - zorg dat u een specifiek materiaal kiest

Indien u behangpapier met een patroon heeft, kunt u een deel van het patroon inkaderen met een lege kader. Of vul de kader met een mooie postkaart, een foto of een concertticket van uw favoriete band. Lege kaders zien er trouwens bijzonder goed uit in de badkamer: het is een blikvangende decoratie zonder het risico te lopen uw foto's mevocht te beschadigen.

Empty frames - projection screens for your thoughts

Picture frames are also an interesting decoration even without anything inside. Check out thrift shops or flea markets and keep an eye out for antique frames in different sizes with patina. Remove the rear panel and arrange the various frames in a group, and you’ll have a striking piece in your living room.

It depends on the frames - make sure you pick a specific material

It depends on the frames - make sure you pick a specific material

If you have patterned wallpaper, you can frame some of the pattern with an empty frame. Or fill the frame with a pretty postcard, a photo or a concert ticket from your favourite band. By the way, empty frames also look especially nice in the bathroom: it’s an eye-catching decoration without running the risk of damaging your pictures with moisture.

Het galerij-effect: zwevende afbeeldingen in een fijne kader

Heeft de Hamburger Bahnhof in Berlijn, de Soho Photo Gallery in New York en de Tate Britain iets in u doen oplaaien? Plaats uw foto's daar op een effectieve en elegante manier, en pas uw eigen persoonlijke galerij aan. We raden schaduwlijsten aan, die een kloof rond de foto nalaten tussen de rand van de afbeelding en de kader.

De perfecte kaders: afbeeldingen in schaduwlijsten van bestecanvas.nl

De perfecte kaders: afbeeldingen in schaduwlijsten van bestecanvas.nl

Deze zichtbare kloof creëert een bijna magisch effect. Uw afbeelding ziet eruit alsof ze zweeft; het lijkt professioneler, krijgt meer diepte en komt echt tot zijn recht. U kunt schaduwlijsten bij ons kopen voor foto's op canvas, aluminium en fotoplaat, in de galerijkleuren zwart, wit, zilver en goud, of met een fijne houten afwerking. Neem een kijkje en zoek de perfecte kaders voor uw eigen privégalerij!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!