Mooier Wonen met Fotoafdrukken | Deko Wereld
BesteCanvas.nl

Mooier Wonen met Fotoafdrukken

Zes ideeën rond interieurdesign met textiel

Wens je jouw appartement in een warme en persoonlijke stijl te decoreren? Dan dient u absoluut textiel te gebruiken. Door het gebruik van verschillende materialen, breng je kleur en leven in je huis en creëer je een gezellige sfeer. We tonen je hoe je jouw appartement een trendy en individuele uitstraling kan geven met fototextiel.

Gezellige Kussens

Kussens zijn een geweldig accessoire wanneer het aankomt op het decoreren van je woonkamer. Je kan nieuw leven blazen in een oude sofa, een gezellige leeshoek opzetten, of een brede vensterbank decoreren. Je kan je favoriete foto op een kussensloop printen - vooral dierenontwerpen zijn bijzonder populair op dit moment.

Houd je van katten en kan je niet zonder leven? Haal dan die pluizige bolletjes in je appartement! Je hoeft je geen zorgen te maken over allergieën voor katten met een kat op het kussen! Als je je laatste vakantie op een boerderij doorbracht en mooie foto's van de dieren nam, kan je je dierenparadijs uitbreiden met andere huisdieren en boerderijdieren. Kies verschillende ontwerpen en print hen op een kussen - je hebt een privé dierentuin in je woonkamer.

Modern en exotisch: Kussenslopen met dierenontwerpen
Modern en exotisch: Kussenslopen met dierenontwerpen

Op bestecanvas.nl heb je de mogelijkheid om het ontwerp van jouw keuze op een kussen te printen. Een dergelijk kussen is ook een geweldig geschenk! Bezoek onze website en lees meer over onze kussens met foto's. We leveren jouw eigen kussen binnen de kortste tijd.

Schattige dekens en beddenlakens

Je kan ook printen op dekens en beddengoed, of simpelweg een set met een ontwerp vinden waar u gek van bent in je winkel voor interieurdesign. Er is veel meer plaats op een deken of op beddengoed waardoor deze enorm geschikt zijn voor grotere en meer gedetailleerde afbeeldingen.

Wat dacht je van een foto van je laatste wandeling door het bos? Of droom je van een zonovergoten vakantie aan de zee? Selecteer een stranddesign en je kan in een mum van tijd terugkeren naar je laatste vakantie. Of geef je de voorkeur aan iets romantischer? Kies dan voor bloemenafdrukken in verschillende kleuren, dat vooral perfect gaat bij een appartement gedecoreerd in een landelijke stijl.

Romantisch, gezellig, schattig - bloemenontwerpen op beddengoed
Romantisch, gezellig, schattig - bloemenontwerpen op beddengoed

Indien je smacht naar je eigen Duizend en Eén Nachten, kies een ontwerp uit het Midden-Oosten en volg in de voetstappen van Scheherazade. Aardetinten brengen een gevoel van kalmte, geschikt voor het ontwerp van je slaapkamer. Of breng een stukje Afrika mee naar huis, en kies ontwerpen met giraffen, olifanten en zebra's. Laat je creativiteit de vrije loop!

Zijn de gordijnen open? Doe ze dicht!

Gordijnen met fotoafdrukken zijn op het moment ook erg trendy en geven je huis en erg stedelijk en modern gevoel. Waarom niet genieten van de skyline van New York wanneer je 's nachts de gordijnen sluiten? Het ontwerp is ook uitstekend in zwart-wit.

Indien je een meer rustiek ontwerp verkiest, kunt u ook een foto selecteren die een ruwere structuur vertoont: bakstenen, hout, of zelfs beton zijn vooral interessant als fotoafdruk en geven jouw appartement een echt aparte stijl.

Je kan je kamers snel een heel specifieke uitstraling geven met gordijnen
Je kan je kamers snel een heel specifieke uitstraling geven met gordijnen.

Je kan ook betrouwen op bloemenafdrukken op je gordijnen om een bijzonder authentieke stijl te geven aan je landelijk ingerichte appartement. Moedige interieurdesigners houden ervan om blikvangende tropische designs te gebruiken: jungleprints in rijke groentinten en andere felle kleuren zijn altijd modieus. Hibiscus, orchideeën, varens en palmbomen zorgen ervoor dat uw gordijnen er schitterend uitzien.

Voeg enkele huisplanten toe aan je nieuwe textiel. Potplanten staan opnieuw in de schijnwerper! Bloeiende planten, sansevieria, en anthurium genieten van een comeback, kunnen gemakkelijk worden verzorgd, en transformeren je appartement snel in een jungleparadijs.

Kamerschermen voor een Gedefinieerde Structuur

Kamerschermen zijn praktische en mooie meubelen in erg grote kamers (of studio's). Ze komen in verschillende ontwerpen, kleuren, vormen en afmetingen, en helpen u de ruimte duidelijker te verdelen. Indien je geen extra kamerscherm bezit, of snel en eenvoudig de kamer moet verdelen, kan je ook gordijnen gebruiken.

Creatief, apart en kan snel vervangen worden - gordijnen met jouw ontwerp.
Creatief, apart en kan snel vervangen worden - gordijnen met jouw ontwerp.

Het voordeel van een gordijn is dat je het heel eenvoudig kan vervangen en je kan verschillende ontwerpen kiezen, afhankelijk van je humeur. Je kan een foto kiezen met een prachtig sneeuwlandschap in de winter, en in de zomer kan je je kamer decoreren met een tropische uitstraling en een ontwerp ophangen met weelderige groene planten en kleurrijke orchideeën. Lentebloemen in zachte kleuren en delicate bloemen, en de herfst wordt in scène gezet met donkerdere en warme natuurlijke tinten. Met de wisselende decoratie kan je de vier seizoenen binnen je vier muren ervaren!

Vergeet kaders

Wist je dat? Foto's kunnen ook rechtstreeks op je behangpapier geprint worden! Als je geen eigen ontwerp hebt of je weet niet wat je wilt, ga op zoek naar inspiratie in winkels. Behangpapier met foto's zijn beschikbaar in tal van ontwerpen - van landschappen tot afbeeldingen van auto's en moto's - je kan er alles vinden!

Is dat de juiste belichting? Op zijn minst niet voor een galerij...
Is dat de juiste belichting? Op zijn minst niet voor een galerij...

Architectuurfoto's en natuurdesigns zijn vooral effectief voor het behangen van een volledige muur of een klein gebied. Een fotobehang ziet er geweldig uit in elke kamer, of het nu in de woonkamer of slaapkamer, badkamer of studeerkamer is. Indien u een keuken heeft met een ingebouwde eetkamer, kan je enkel de eetkamer behangen en een duidelijke afscheiding creëren.

Een Feest voor de Ogen

Helaas zijn we geneigd om de keuken en eetkamer te negeren wanneer het aankomt op decoratie en het ophangen van foto's. Waarom? Textiel wordt ook in de keuken gebruikt, en je kan het ook bedrukken.

Kleurrijke cup cakes, stomende pasta of heerlijke cocktails - smakelijke ontwerpen voegen meer charme toe aan uw kookruimte. Maak je foto's van je laatste creaties voor je blog of Instagram? Kies je favoriete afbeeldingen en maak mooie servetten voor het volgende diner dat je aan je vrienden belooft.

Gooi sommige van de ontwerpen in je keuken op een fotomok.
Gooi sommige van de ontwerpen in je keuken op een fotomok.

Met een mooie foto op je koffiekop heb je een veel leukere start van de dag, zelfs op maandagen. Bestel nu meteen een mok met je favoriete ontwerp in onze winkel en begin elke ochtend met een prachtige foto. Nog een geweldig idee is op een schort te drukken. Is een schort met heerlijke worsten en groente satés niet het perfecte geschenk voor de barbecue-expert in jouw familie?

Een Appartement uit een Fotoboek

Zoals je kan zien, zijn er heel wat verschillende manieren om je huis met fotoafdrukken te personaliseren. Combineer je unieke foto's met andere passende accessoires. Indien je je muren decoreert met jouw foto's in mooie kaders, op Alu-Dibond, of op canvas, heb je het appartement in een oogwenk omgetoverd in jouw eigen persoonlijke 3D fotoboek. Bezoek onze winkel en kies de perfecte foto's voor jouw appartement!