Aanmelden
50% besparen
€ 14,90
€ 29,90

Uw Fotolijst met passepartout

 • Digitale fotoafdruk in een haarscherperesolutie
 • Lijst en passe-partout in galeriestijl
 • Fotopapier bedekt met glanzend acrylglas
 • Nu beschikbaar met extra dunne kaders

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

De beste prijzen op internet

Wat is onze foto in lijst?

 • fotolijst met passe partout volledig beeld
 • fotolijst met passe partout gedetailleerd beeld
 • fotolijst met passe partout in de kamer

Een foto in lijst biedt een echt galerijwaardig visueel effect. Met de schuine snede van het passe-partout van echt museumkarton rond je prent, is een fotolijst een decoratiestuk voor echte kenners! Je foto wordt bedekt met een gepolijst blad plexiglas, die deze nieuw leven inblaast.

Ontvang een foto in lijst voor een echte galerijwaardige topkwaliteit

 1. Karton van museumkwaliteit met schuine snede
 2. Met een gepolijste afdekking van plexiglas
 3. Prachtige lijst voor een galerijwaardige uitstraling
 4. Hoogtechnologische fotoreproductie
 5. Verschillende tinten voor je fotolijst

Decoratieve galerielijst met passe-partout voor uw foto

 • fotolijst met passepartout zilver voorzijde
 • fotolijst met passepartout zilver voorzijde detail
 • fotolijst met passepartout zilver rugzijde
 • fotolijst met passepartout zwart glanzend voorzijde
 • fotolijst met passepartout zwart glanzend voorzijde detail
 • fotolijst met passepartout zwart glanzend rugzijde
 • fotolijst met passepartout zwart mat voorzijde
 • fotolijst met passepartout zwart mat voorzijde detail
 • fotolijst met passepartout zwart mat rugzijde
 • fotolijst met passepartout wit voorzijde
 • fotolijst met passepartout wit voorzijde detail
 • fotolijst met passepartout wit rugzijde
 • fotolijst met passepartout walnoot flair voorzijde
 • fotolijst met passepartout walnoot flair voorzijde detail
 • fotolijst met passepartout walnoot flair rugzijde
 • fotolijst met passepartout Eiken antiek optiek voorzijde
 • fotolijst met passepartout Eiken antiek optiek voorzijde detail
 • fotolijst met passepartout Eiken antiek optiek rugzijde
 • fotolijst met passepartout ash flair voorzijde
 • fotolijst met passepartout ash flair voorzijde detail
 • fotolijst met passepartout ash flair rugzijde
 • fotolijst met passepartout rozenhout flair voorzijde
 • fotolijst met passepartout rozenhout flair voorzijde detail
 • fotolijst met passepartout rozenhout flair rugzijde

Uw foto in galerijlijst met passe-partout komt met een hoogwaardige stevige lijst. Selecteer een kleur die het best bij uw foto past of die enig contrast biedt. De perfecte lijst benadrukt uw foto en transformeert deze in een echte blikvanger.

Kies de perfecte lijst uit talrijke mogelijkheden in ons aanbod, inclusief stijlvolle premiumkleuren en warme houttinten.

Verkrijg een galerijgevoel met een hoogwaardige fotolijst voor je ingelijste foto

Scherp gedetailleerde ingelijste foto

Ontdek details die je nooit eerder gezien hebt. Je foto wordt digitaal afgedrukt met een haarscherpe resolutie en schitterende kleuren, wat resulteert in een afdruk met indrukwekkende kwaliteit. Je digitaal gereproduceerde foto lijkt samen met onze hoogwaardige houten fotolijst op een artikel dat echt voor een galerij gemaakt is! Blaas je geliefde foto nieuw leven in met een opmerkelijke resolutie en levendige kleuren!

Foto in lijst met schuine afwerking

Elke passe-partout wordt gemaakt met hoogwaardig wit museumkarton. De schuine snede van elke passe-partout is bijzonder opvallend, geeft je foto diepte en trekt de aandacht van de toeschouwer. Een passe-partout, een populaire achtergrond voor kunstwerken in vele galerijen in de wereld, is een passende manier om de foto's die het meest voor jou betekenen, tentoon te stellen!

Prachtige ingelijste foto beschikbaar in vele formaten

Heel wat van de uitstraling van een passe-partout ligt in de elegante omlijsting. De fotolijst voor je ingelijste foto is een echt verfijnd handwerkwerk, en beschikbaar in een variatie aan kleuren, die de samenstelling verrijken en een aangenaam vleugje contrast aan je fotoafdruk toevoegen. De juiste lijst, gemaakt met een tint van klassiek rozenhout of eender welke andere beschikbare kleur, maakt van je foto in lijst een echte blikvanger!

Gepersonaliseerde decoratieve fotolijst

Je foto, afgedrukt, ingelijst en geleverd, is klaar om opgehangen te worden van zodra je de doos opent. Kies gewoon je favoriete fotolijst uit een caleidoscopisch aanbod aan kleuren. We maken elke lijst met de hand, en dekken de foto af met een kristalhelder paneel van plexiglas. Je afdruk wordt vervolgens naar je verzonden onder het toeziende oog van een verzekerde koerierdienst.

De beste klantenbeoordelingen

2024-07-15. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 43170 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto met Passe-partout!

Makkelijk en veilig betalen

Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.