HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

user icon clock icon

Waar wordt de eerste indruk van een appartement vastgesteld? Meestal vanaf de gang. Trouwens, wat zien uw gasten daar? Hopelijk geen kamer vol rommel! Indien u de eerste indruk van uw appartement wenst te verbeteren, dan hebben we hier enkele nuttige tips voor u. Op die manier kunt u uw gang in een stijlvolle fotogalerij transformeren...

De gang is de kamer in een huis of appartement die we het eerst betreden. Daarom is het vreemd dat we de gang vaak zo stiefmoederlijk behandelen. Eerst struikelen we over schoenen, paraplu's, speelgoed en diverse andere zaken. We hangen de jas aan een overvolle kapstok, en de sleutel heeft geen eigen plaats. Het is niet moeilijk de gang netjes te houden. En dat niet alleen: We kunnen deze in dezelfde stijl als de rest van uw appartement inrichten. Een geweldig idee voor de gang is om deze te ontwerpen als een galerij. We tonen u hoe u uw gang netjes kunt decoreren en deze in een mum van tijd om te bouwen in een presentabele tentoonstellingsruimte.

Een keurige inkom is verwelkomend – vooral indien deze mooi gedecoreerd is

Een keurige inkom is verwelkomend – vooral indien deze mooi gedecoreerd is.

Zorg voor orde

In nissen en spleten is er tal van opslagruimte die u kunt gebruiken voor alles wat u in de gang wenst te houden. Er zijn echter ook andere manieren om u van zelfs meer opslagruimte te voorzien. Bijvoorbeeld boven de deur: Hang een dressoir vast en zet het vol met manden of kisten. Hier vindt u enige ruimte voor uw hoeden en handschoenen tijdens de zomermaanden.

Trendy: Een oude doos als schoenenkast

Trendy: Een oude doos als schoenenkast

Schaf uzelf absoluut een schoenenkast aan. Niet enkel uw gang, maar ook uw schoenen zullen u danken! Indien u niet in de breedte wenst te gaan, zorg dan voor een hoge, smalle schoenenkast. Deze zijn beschikbaar in tal van meubelwinkels voor weinig geld, en op die manier creëert u een geweldig effect en u zorgt voor heel wat extra ruimte. U kunt een bijzonder mooi paar hielen rangschikken als een decoratie op de schoenenkast.

Een mooie, open garderobe met opslagruimte en een zitgelegenheid

Een mooie, open garderobe met opslagruimte en een zitgelegenheid.

U dient ook te investeren in een garderobe. Deze dient niet uit klassieke klerenrekken of haken te bestaan. Combineer een smalle bank met een kist met schuiven en een slanke garderobe, of gebruik een open garderobe. Afhankelijk van uw budget en beschikbare ruimte, kunt u ook een ingebouwde garderobe selecteren – zolang alles zijn plaats heeft. Hoe netter uw gang is, hoe meer ruimte uw afbeeldingen hebben om volledig in beeld te komen.

Kies de correcte kleuren voor uw gang

Een gang dient niet simpelweg in het wit geschilderd te worden. In deze kamer, kunt u ook experimenteren met kleuren naar uw stemming. Merk echter op dat de gang niet te kleurrijk mag zijn indien u deze wenst te gebruiken als galerij. Zachte, gedempte kleuren en een samenhangend kleurenschema laat uw foto's en afbeeldingen toe hun volledige potentieel te ontwikkelen.

Pastelkleuren in de gang kunnen een grote invloed hebben op het effect van uw afbeeldingen

Pastelkleuren in de gang kunnen een grote invloed hebben op het effect van uw afbeeldingen

Vooral indien een erg smalle gang heeft, dient u te kiezen voor heldere kleuren. Wat denkt u van gedempt wit of pastelkleuren? U kunt nog steeds accenten plaatsen, bijvoorbeeld op de voorzijden van de gang, of in gebieden met beperkte ruimte, zoals tussen twee deuren.

De correcte belichting voor uw gang

Licht is beslissend voor een aangename sfeer. Het dient helder en warm te zijn, maar het licht mag niet verblinden. Het is best om verschillende lichteilanden te creëren en daarnaast met indirect licht te werken. De gang is bijvoorbeeld niet de plaats waar je werkt, dus u heeft geen accentverlichting nodig. Toch dient het helder genoeg te zijn zodat u ook kunt vinden waar u naar zoekt net voordat u het huis verlaat, of indien u uw gasten een fotogalerij wenst te tonen met afbeeldingen van uw laatste vakantie.

Of dit de juiste belichting is? Alleszins niet voor een galerij...

Of dit de juiste belichting is? Alleszins niet voor een galerij...

Combineer bijvoorbeeld een mooie kandelaar met een tafellamp en indirect licht boven de garderobe. Op die manier kunt u accenten creëren, de verschillende gebieden van de gang verlichten en uw mooie galerij op een effectieve manier in scène zetten.

Lange gangen zijn perfect voor een galerijophanging van uw foto's

Lange gangen zijn perfect voor een galerijophanging van uw foto's

Creëer uw persoonlijke galerij

Er zijn twee manieren om uw individuele galerij te plannen: ofwel decoreert u uw gang naar uw smaak en kiest u vervolgens harmonieuze afbeeldingen die u wenst op te hangen, of u heeft reeds afbeeldingen of foto's in gedachten waar u mee wilt pronken, en ontwerpt de gang overeenkomstig.


Voor architectuurfoto's in zwart en wit spreekt het voor zich om de gang eenvoudig te houden en de muren te schilderen in een bedekt wit. Romantische landschappen of familiefoto's passen bijzonder goed in een pastelgekleurde gang. Denk aan een concept voor de tentoonstelling van uw foto's: fotokaders of eerder foto op canvas? Dienen alle foto's op dezelfde muur te hangen?

Belangrijk voor de serie-ophanging: een verenigend element - hier de kaders

Belangrijk voor de serie-ophanging: een verenigend element - hier de kaders

U kunt uniforme fotokaders selecteren indien u bijvoorbeeld een fotoserie wenst om een effect te hebben. Indien u verschillende afbeeldingen of foto's kiest, kunnen uniforme kaders een verenigend element zijn. In dit geval kunt u nog steeds variëren in afmetingen. Of u kiest kaders van verschillende materialen, in verschillende kleuren en vormen, en rangschikt hen harmonieus. Stilistisch dienen ze nog steeds samen te passen, dus blijf in dezelfde kleurenfamilie, decoreer plastiek niet met goud, blijf gewoon trouw aan een enkele stijl: Landhuis met hout, wit en pastelkleuren, industrieel met metaal in koele kleuren of klassiek met donker hout en goud.

Installeer een zitruimte

Indien u uw eigen ontworpen galerij heeft gecreëerd en u heeft heel wat ruimte in de gang, kunt u ook een kleine zitruimte installeren, van waar u op het gemak naar uw afbeeldingen kunt kijken. Een stoel of kruk, een kleine tafel, een leeslamp en uiteraard enkele tentoonstellingscatalogen of salontafelboeken kunnen er hier niet aan ontbreken. De boeken en catalogen zijn misschien thematisch geassocieerd met de afbeeldingen op uw muur en bieden meer inspiratie?

Slimme integratie creëert orde – hier: een garderobe en een kast met een kleine bank

Slimme integratie creëert orde – hier: een garderobe en een kast met een kleine bank

In een dergelijke gang die omgevormd werd in een persoonlijke galerij, kunt u gemakkelijk tot rust komen wanneer u thuis komt, of wacht indien andere familieleden wat meer tijd nodig hebben. Zelfs uw gasten zullen verrukt zijn wanneer ze zich in een elegante galerij bevinden in plaats van een rommelhok bij het binnenkomen van uw appartement!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!