topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Premium Fotomokken

De mooiste cadeaus zijn zelfgemaakt

Fotomok

Porselein Mok

Magische Mok

Mok van Email

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Mok prijzen

Wat is onze mok met foto?

 • mok met foto volledig beeld
 • mok met foto foto in de kamer
 • mok met foto gedetailleerd beeld

Onze fotomokken zijn unieke mokken bedrukt met uw eigen foto's, en schattige cadeaus met een persoonlijke toets! De gepersonaliseerde fotomokken, beschikbaar in vier versies, zijn bijzonder leuk, en worden geproduceerd in de hoogste kwaliteit.

Hoogwaardige maar goedkope fotomokken

 • 4 unieke formaten naar ieders smaak
 • Keramiek, porselein of metaal met email
 • Milieuvriendelijke productieprocessen
 • Staande, liggende of panorama-afdruk
 • Originele cadeaus voor de persoonlijke toets

Gepersonaliseerde foto op mok voor dagelijkse inspiratie

klassiek fotomok

Jouw foto op een klassieke mok

 • Wit keramiek van topkwaliteit
 • Combineert visuele flair en bruikbaarheid
 • Fantastische afdruk gecreëerd met milieuvriendelijke technieken
 • Beschikbaar voor rechts- of linkshandige mensen
porselein fotomok

Jouw foto op een premium mok

 • Gemaakt van prachtig echt porselein
 • Elegante kromming van het handvat
 • Beschikbaar met foto's in liggend, staand of panoramaformaat
 • Kwaliteitsafdruk veilig in vaatwasmachines en microgolfovens
magische fotomok

Jouw foto op een magische mok

 • Thermochrome aanvulling op he servies
 • Visueel opmerkelijk zwart keramiek
 • Transformeert van zodra er een hete drank in gegoten wordt
 • Het effect kan op elk moment herhaald worden
kleur fotomok

Uw foto op een mok van email

 • Hoogwaardig metaal bedekt met email
 • Onklopbaar stevige constructie
 • Zilverachtige rand van roestvrij staal
 • Modieus retro-ontwerp
 • Licht en ideaal voor picknicks

De meest diverse selectie fotomokken

Gepersonaliseerde mokken om uw ochtend speciaal te maken

Gepersonaliseerde fotomokken, een van onze populairste fotocadeaus, zijn veelzijdig, praktisch en zien er ook geweldig uit, met telkens een persoonlijke toets! De mokken zijn beschikbaar in vier geweldige versies, met een afdruk met gegarandeerde hoogtechnologische precisie. De keramische en porseleinen mokken zijn veilig te gebruiken in de microgolfoven en de vaatwasmachine.

Plaats wat uniek karakter in uw keuken

Met onze vier opvallende formaten beschikbaar, zijn gepersonaliseerde fotomokken perfect als u op zoek bent naar een originele geschenkoplossing. Alle vier de formaten, vervaardigd met de laatste milieuvriendelijke druktechnologie, pronken met stralende kleuren en een haarscherpe resolutie. U kunt uw foto drukken in staande of liggende richting, of als panorama.

De beste klantenbeoordelingen

. Samen met een rating van 4.66 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 36112 beoordeling verzameld door TrustedShops. Start nu met het ontwerpen van jouw Mok met Foto!

Makkelijk en veilig betalen

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!