HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Foto Op Luxe Kussen

Hoogwaardige kussens in verschillende formaten met een fijne structuur - bedrukt en met de hand genaaid

Foto Op Kussen

De klassieker van satijnen fotocadeaus - glanzend, goed en goedkoop

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Foto Op Kussen

Foto Op Luxe Kussen

Wat is ons kussen met foto?

 • kussen met foto volledig beeld
 • kussen met foto in de kamer
 • kussen met foto gedetailleerd beeld

Ons gepersonaliseerde kussen met foto is een kwalitatief handgenaaid accessoire met een geweldige kleurenreproductie van uw gewenste foto. De foto op kussen is beschikbaar in klassiek en superzacht premium formaat. Het kussen met foto komt met een erg zachte vulling die in de wasmachine mag.

Je foto op een standaard of premium kussen

 • Handgemaakt van de kussensloop tot de ritssluiting
 • Beschikbaar in 3 verschillende groottes
 • De zachte vulling maakt het meer dan een blikvanger
 • Getrouwe digitale reproductie van je foto's

Goedkoop fotokussen - premiumkwaliteit aan een betaalbare prijs

klassiek fotokussen

Klassiek fotokussen

 • Decoratiestuk van fijn satijn voor je zetel of bed
 • Bruikbaar als echt beddengoed
 • Handige afmetingen van 40 x 40 cm
 • Wasbaar in de machine op 40°C of minder
 • Levendige tinten en uitstekende resolutie
premium fotokussen

Premium fotokussen met afdruk op het volledige oppervlak

 • Handgemaakt hoes en ritssluiting van topkwaliteit
 • Randloze afdruk op het volledige oppervlak voor een beter visueel effect
 • Beschikbaar in 30 x 30 cm, 40 x 40 cm en 60 x 60 cm
 • Even goed als geschenk, dan als decoratiestuk
 • Wasbaar in de machine op of onder 30°C

Foto op kussen in twee hoogwaardige formaten

Een foto kussen op een hoogwaardig textielproduct

Wat kan er beter zijn dan wakker worden op een satijnen kussen, versierd met een van je waardevolle fotoherinneringen? Onze foto op kussen is een product met verfijnd textielwerk en een geavanceerde afdruktechnologie die je een schitterende reproductie van de originele foto bezorgt – zonder de minste schade aan het milieu. Met de extra zachte vulling en de handige 40 x 40 cm afmetingen, is het ook een goede reisgenoot! De kussens kunnen gewassen worden op maximum 40°C voor het beste onderhoud.

Een variatie aan formaten voor je kussen met foto

Een kussen met foto, met de hand genaaid en beschikbaar in drie verschillende formaten, is de snelste route naar wat ontspanning van premium kwaliteit! De foto van jouw keuze wordt afgedrukt op kwalitatief superzacht premium pluche oppervlak, en met de premiumversie is de foto volledig zichtbaar, dankzij onze randloze afdruk over de volledige oppervlakte. Met een bereik van 30 x 30 cm tot 60 x 60 cm in grootte, is het een geschenk dat gegarandeerd zijn weg vindt op het bed of de zetel van de ontvanger! En het is gemakkelijk om online te ontwerpen en te bestellen.

De beste klantenbeoordelingen

2023-09-28. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 38927 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Klassiek Kussen met Foto!

Makkelijk en veilig betalen

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!