HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

De Gouden Verhouding

Hoe uw thuis harmonieus ontwerpen
user icon clock icon

Hoe komt het dat sommige afbeeldingen, gebouwen of ruimtes in hun uitstraling een harmonieus effect op ons hebben? Wat geeft een voorzichtig schaaldier of een blad van een boom deze perfectie? En wat, vraagt u zich nu vast af, heeft dit allemaal te maken met interieurontwerp? Dit leert u allemaal in dit artikel!

1:1,618 is gelijk aan harmonie

Het feit dat harmonie onderworpen is aan de wetten der natuur was reeds bekend bij de volgers van Pythagoras in de 6e eeuw v.C. Het waren zij die deze "heilige wet" in getallen probeerden uit te drukken en het zo dus meetbaar te maken – en om er op die manier voordeel uit te halen, bijvoorbeeld in architectuur en kunst.

Het Gouden Spiraal is een handige template voor uw interieurindeling

Het Gouden Spiraal is een handige template voor uw interieurindeling.

De basis voor harmonie is de numerieke verhouding 1:1,618. Het beschrijft de harmonieuze relatie van twee routes ten opzichte van elkaar – de Gouden Verhouding.

Neem eens een kijkje naar de verhouding tussen de lengte van uw hand ten opzichte van de lengte van uw voorarm... Precies! Ook hier zijn de "heilige proporties" aan het werk.

Plaats uw motieven op de richtlijnen om een meer harmonieuze afbeelding te verkrijgen

Plaats uw motieven op de richtlijnen om een meer harmonieuze afbeelding te verkrijgen

Er zijn meerdere rekenkundige aanpakken om de Gouden Verhouding te berekenen. Maar geen schrik! We hoeven geen gebruik te maken van het 8ste of 3de cijfer na de komma voor ons interieurontwerp. Indien u ruw geschat de verhouding op 1:1,61 houdt, bent u al veilig. Een voorbeeld nodig?

De beeldvorming

De resultaten uit de toepassing van de Gouden Verhouding kunnen even goed voorgesteld worden op basis van landschapsfoto's.

Sterke aanwezigheid: Een centraal geplaatste berg

Sterke aanwezigheid: Een centraal geplaatste berg.

De foto van een wijd landschap met een berg recht in het midden van de afbeelding trekt de aandacht magisch en exclusief naar de berg. De rest aan de linker- en rechterzijde wordt onbelangrijk, en bijna storend.

Hetzelfde landschap, genomen volgens het principe van de Gouden Verhouding, verplaatste de berg naar het linker- en rechter derde van de afbeelding. De afbeelding straalt nu harmonie uit. En ook alle details van het landschap worden waargenomen door het oog. De afbeelding is nu in evenwicht en brengt kalmte teweeg, ideaal om intens te bekijken.

Dat is wat we willen voor onze leefruimtes – evenwicht en relaxatie.

Harmonieus: Bergen op een derde links en rechts van de afbeelding

Harmonieus: Bergen op een derde links en rechts van de afbeelding.

Waar de sofa nu te plaatsen?

Door hetzelfde principe te volgen kunt u simpelweg de beste plaats voor uw nieuwe sofa vinden alsook voor alle andere meubelen. Ook al heeft u geen zin om alles exact tot op de centimeter af te meten met een meetlat, hoeft dit geen probleem te zijn. Behoudt gewoon ongeveer de verhouding van 2:3.

Om te beginnen deelt u de kamer in twee gebieden op – één ongeveer de grote van twee derde van de kamergrootte, de andere ongeveer één derde. De grotere gebied biedt plaats voor de belangrijkste meubelen en beschrijft het hoofdgebruik van de ruimte – in ons geval, de woonkamer. Het kleinere gebied dient als een zone voor bijvoorbeeld rekken, of een tweede, kleinere zitkamer of wat u ook wenst.

Waar de sofa te plaatsen? De interieurinrichting moet precies juist zijn...

Waar de sofa te plaatsen? De interieurinrichting moet precies juist zijn...

Bij de keuze van meubelen zou u ook in overeenstemming met de 2:3 verhouding moet werken - dit leidt tot een harmonieus allround resultaat. Ideaal hiervoor is als de nieuwe sofa twee derde van de lengte van de volledige zitruimte in beslag neemt en de bijhorende koffietafel ongeveer twee derde van de lengte van de sofa meet.

Kleurontwerp in een mum van tijd

In het interieurontwerp wordt ook gezegd dat een goed ontworpen ruimte ook drie kleurencomponenten dient te bevatten in een verhouding van 60-30-10: eerst een dominante kleur, die ongeveer 60% van het gebied in beslag neemt, dus bijvoorbeeld op de muren en de vloer. De tweede kleur met een aandeel van ongeveer 30% wordt gewoonlijk bepaald door het meubilair. De overige 10% dient een sterke kleur te blijven, gereserveerd voor accentuering. Deze worden gevonden in bijvoorbeeld kussens, tafelkleedjes, gordijnen en foto's.

Heel simpel. Eigenlijk. Maar u bent niet zeker welke kleuren samen gaan? Welke combinaties echt harmonieus overkomen? Het principe van 1:1,61 kan u ook hier te hulp schieten!

Harmonieuze kleurencombinaties zijn geen toeval

Harmonieuze kleurencombinaties zijn geen toeval

Onderzoek heeft aangetoond dat de kleuren op een palet die van elkaar verwijderd zijn volgens de verhouding 1:1,61, vanuit een esthetisch opzicht vaak uitstekend goed bij elkaar passen. Nu zijn er programma's om deze kleurencombinaties gemakkelijk te bepalen, en deze worden onder andere gebruikt door interieurontwerpers – zoals de PhiMatrix Golden Ratio Color Palette Generator, die u gratis voor 14 dagen kunt gebruiken bij het downloaden van de professionele software PhiMatrix 1,618 (http://www.phimatrix.com) Dus u hoeft geen pak geld te spenderen en u kunt een uitgebreide selectie aan kleurencombinaties proberen!

De kers op de taart – het decor

Eens u de kamer met de passende kleuren en meubelen heeft uitgerust, ontbreekt enkel de decoratie nog. Een grote Foto op Canvas, een Foto op Plexiglas (of meer), enkele gordijnen aan de ramen...

Houd de twee derde regel in gedachten. Indien u wenst, kunt u bijvoorbeeld een grote afbeelding ophangen. Kies eerst de muur waar deze het best in beeld komt. Verdeel deze muur in gedachten in drie gelijke delen, zowel horizontaal als verticaal. De muur is nu opgedeeld in negen gelijke velden. Het midden van het centrale veld is de ideale plaats voor uw foto.

Beeld uw muur in met negen velden van gelijke afmetingen, zoals in Boter-Kaas-en-Eieren

Beeld uw muur in met negen velden van gelijke afmetingen, zoals in Boter-Kaas-en-Eieren

Indien u meerdere foto's aan de muur wenst te hangen, concentreer u op de vier kruispunten die het middelste veld omringen. Deze manier van werken wordt toegepast in vele galerijen. Bij variërende kadergroottes kunnen spannende indelingen worden gemaakt.

Bij raamdecoratie, die ook een beschermende afschermfunctie heeft, is het gunstig indien deze ongeveer 60 % van het raamgedeelte bedekt. Het resultaat is de zogenaamde "Gouden Rechthoek", die de geest van "heilige proporties" vertegenwoordigt..

Uitzonderingen bevestigen de regel

Geen regel zonder uitzondering! Dit geldt voor alles, en vooral wanneer we praten over individueel ontwerp. Uw smaak en uw intuïtie dienen altijd voorrang te krijgen. De instructies die u hier heeft gelezen dienen enkel als ruwe richtlijn. Elke goede interieurontwerper heeft dit steeds in zijn plannen en in zijn achterhoofd, maar weet ook wanneer de regels te breken.

Persoonlijk is nog steeds het mooist

Persoonlijk is nog steeds het mooist.

Indien u, bijvoorbeeld in uw woonkamer, een centraal geplaatste haard tegen de muur heeft, is dit een centraal punt dat niet kan en mag genegeerd worden. Indien u het gevoel heeft dat een vierde kleur mist in uw kamer luister dan naar uw instincten! Ontwerp, inrichting, en vooral het ontwerp van uw eigen woonomgeving moet leuk zijn! De wiskundige berekeningen mogen op elk moment buiten bereik blijven.

Probeer het zelf uit...

Begin nu meteen en kijk naar uw eigen vier muren - in welke kamers voelt u zich bijzonder goed? Het kan goed zijn dat u het onbewust heeft ontworpen volgens de klassieke theorie van harmonie...

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!