HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Mooiere muur afbeeldingen op fotopapier

Wat maakt het verschil?
user icon clock icon

Voor enthousiaste fotografen is er nauwelijks een mooiere wanddecoratie dan hun eigen full-size foto's. De enige vraag is hoe men dat presenteert. Zelfs voor deskundigen bestaat er een verbijsterend grote verscheidenheid aan fotopapier en afwerkingsopties - maar welke zijn nu het meest geschikt voor uw foto's?


Het is eenvoudig het overizcht te verliezen in de jungle van fotopapier; beschermende lak en coating, mat of glanzend, dispersielak of UV-inkt; klinkt verwarrend, niet? Voor het afdrukken van foto's zijn er vele afwerking- en afdrukopties.

Bij foto’s op plexiglas komt de glans vanzelf en is de foto, bovendien, beschermd. Een foto op canvas-materiaal afgedrukt met UV-inkt heeft als voordeel dat uw afdruk blijvend kleurvast is - op bestecanvas.nl is dat zelfs tot 75 jaar!

Maar wat is de beste keuze voor het afdrukken op echt fotopapier? De meest populaire afwerkingen zijn glanzend en mat, satijn en metallic. Die keuze wordt, voornamelijk, bepaald door de persoonlijke smaak. Maar nu kunt u zelf ervaren wat de beste papierkeuze is.

Glanzend papier

Met deze optie ontvangt u een fotografische afdruk op gecoat papier dat een zeer glad en glanzend oppervlak heeft. Daardoor schittert uw foto sterk;- de typische glans van een foto. De kleuren zijn rijk in contrast, levendig, schitterend en verzadigd; het beeld komt haarscherp naar voren (uw foto zal niet worden aangescherpt, maar de illusie van de scherpte van deze speciale papier neemt wel toe).

Klinkt precies wat alle fotografen wensen! Er zijn echter ook nadelen, namelijk de aandacht. Het extreem gladde oppervlak (dat zelfs een beetje kleverig aanvoelt) is zeer gevoelig voor vuil en - als het wordt aangeraakt zonder handschoenen - vingerafdrukken.

Het is echter mogelijk om deze vlekken met een doek of een speciale foto reinigingsoplossing te verwijderen. Maar wanneer u kleine kinderen in huis heeft dan weet u, ongetwijfeld, dat zelfs uw muurschilderingen voor hen niet veilig zijn - dan is de noodzaak voor frequente reiniging zeer vervelend.

Nu zou men kunnen stellen dat het daarom beter is om de foto's achter glas te presenteren. Maar ook hier is er een keerzijde: Het oppervlak van glanzende prints blijft aan het glas kleven.

Mensen die weinig problemen hebben met het onderhouden van hun foto’s profiteer van de uitstekende eigenschappen glanzende foto's. Omdat de elegantie van uw foto uw drijfveer is, krijgt u bij bestecanvas.nl een elegant aluminium frame bij uw hoogglanzend fotopapier. Of nog beter: plaats deze achter plexiglas.

Matte fotoprints

Fotoprints met matte afwerking hebben een licht gestructureerd oppervlak. De contrasten zijn een klein beetje zwakker dan bij glanzende prints omdat het matte oppervlak niet zoveel licht geeft. De foto’s zijn daarom wat donkerder en misschien een beetje saaier dan op gladde glanzend papier.

Een mat oppervlak is veel minder gevoelig; vieze kinderhanden of stof maakt niet veel uit. Ook zijn ze goed bestand tegen kleine krassen.

Afbeeldingen kunnen, vanwege de structuur van het papier, wat korrelig overkomen. Dit hoeft niet per se een nadeel te zijn: mat fotopapier is veel geschikter dan een glanzende variant voor zwart-wit prints die misschien een klassiek-scherm uitstraling moeten krijgen. Daarom kiezen veel professionele fotografen voor matte prints.

Veel mensen prefereren ook de verminderde glans van een afdruk op mat papier over een afdruk op glanzend papier. Er is niets dat in de buurt komt van elegantie wanneer foto’s zijn afgedrukt op mat papier. Wanneer u ook een fan bent van matte fotoprints, dan is foto op fotoplaat precies iets voor u!

Semi-glanzend of zijde-afwerking

Semi-glanzende afdrukken worden gekenmerkt door een lichte glans en een fijne, parelwitte structuur. De kleuren komen sterker over, het contrast is groter en het papier is dikker dan mat papier. Bovendien zijn afdrukken op semi-glanzende papier relatief ongevoelig voor vingerafdrukken dankzij de structuur; dat is een plus voor kleine prints. Omdat het papier iets duurder kan zijn, is dat echter een nadeel voor decoratieve afdrukken.

Metallic afwerking

Wanneer u meer van extravagante Kunst van de Muur bent, bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de metallic afwerking. Dit maakt briljante, contrastrijke, driedimensionaal uitziende afbeeldingen mogelijk. Het oppervlak heeft een metallic glans, vergelijkbaar met chroom. Met name in donkere ruimtes kunnen deze afbeeldingen uitgroeien tot hoogtepunten. De meningen over dit effect zijn zeer verdeeld en niet iedereen houdt er van. Het is zeker geen aanrader voor de meeste foto’s.

Het hangt af van uw beweegredenen ...

Dus: welk fotopapier is het beste voor uw foto? Dat hangt ook af van uw beweegredenen. Daar spelen subjectieve factoren zeker een rol in. Doorgaans adviseren professionals het volgende:


Hoogglans afwerking is meer voor gekleurde landschaps- en natuur foto's (zoals bloemenmacro’s). Zelfs alledaagse snapshots en vakantiefoto's met levendige kleuren presenteren zich, doorgaans, meestal het beste in hoogglanzend.


Matte fotoafdrukken zijn echter ook geschikt voor (kleur of zwart-wit) foto's met sterke, duidelijke structuren zoals architectonische foto’s of stadsafbeeldingen. Deze komen bijzonder goed tot uitdrukking en worden niet onderdrukt door overmatige felle kleuren op de achtergrond. Ook portretten zijn voorbestemd voor matte of satijne afbeeldingen. Zoals gezegd, de contrasten hier hebben verminderend effect dan bij glanzende foto's en de lichte korrel gaat een stap verder door onregelmatige huidstructuren, zoals ouderdomsvlekken of tekenen, te verdoezelen.

Bovendien bepaalt het doel ...

Een andere professionele tip: Hoe groter de afdruk, hoe belangrijker het is om mat fotopapier te nemen. De contrasten en verblindende effecten van glanzend papier werken, bij afdrukken op groot formaat, vaak te sterk. Zeker wanneer je super-glanzend papier zoals Fuji Flex gebruikt.

Het kan moeilijk zijn om een geschikte plaats in de kamer te vinden. Wanneer uw muuroppervlak verlicht wordt door een intense lichtbron, zoals de zon of sterk kunstlicht, dan kunnen lelijke reflecties op het beeld verschijnen. Bij matte prints die weinig licht reflecteren, hoeft dat geen problemen te zijn. Die kunnen eenvoudig, vanuit vrijwel elke hoek en onder alle lichtomstandigheden, worden bekeken. De grote foto op poster kunt u ook met een matte afwerking krijgen.

Voor omgevingen met meer gematigde, of juist, weinig licht zijn glanzende foto's echter zeer geschikt. Die geven, dankzij hun glanzend uiterlijk, mooie accenten.

Conclusie: Zelf-proberen!

Uiteindelijk is de keuze van het papier en de afwerking uw persoonlijke beslissing en een kwestie van smaak. Het is natuurlijk ideaal wanneer u direct een vergelijking kunt maken. Dankzij deze informatie weet u nu waar u aan toe bent. En nu is de beurt aan u- bepaal zelf welk fotopapier het beste is voor uw foto en laat het als glanzend, metallic of mat afdrukken op Fotoplaat!

Niet elk fotopapier is hetzelfde: De afwerking bepaald

Niet elk fotopapier is hetzelfde: De afwerking bepaald

Bekend en geliefd: fotoprints met hoog-glanzend papier

Bekend en geliefd: fotoprints met hoog-glanzend papier

Voor de scherpste foto's: Foto op aluminium met glanzend papier

Voor de scherpste foto's: Foto op aluminium met glanzend papier

Minder reflectie: Foto op Fotoplaat met mat papier

Minder reflectie: Foto op Fotoplaat met mat papier

Matte foto afdrukken in XXL-formaat

Matte foto afdrukken in XXL-formaat

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!