HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Muurdecoraties: Een Overzicht

Van canvas tot premium afdruk
user icon clock icon

Een expressief portret, een gedetailleerde landschapsfoto of een uiterst geslaagd snapshot van je laatste vakantie verdienen allemaal een plek op je muur. Indien je van plan bent om van jouw lievelingsfoto een blikvanger te maken, dan heeft die een geschikt steunmateriaal en soms ook een kader nodig. We tonen je een paar fantastische manieren om je foto’s optimaal te presenteren.

Foto Posters: Simpel en Rechtuit

Heb je een bijzonder leuke foto van jezelf en je beste vriend, of een vakantiefoto waar je graag elke dag naar wil kijken? Deze afbeeldingen in posterformaat kunnen een erg decoratieve toevoeging vormen op je muur. Je kan ook jouw eigen collage ontwerpen, of een sjabloon gebruiken om er één te creëren, om vervolgens je foto op een poster af te drukken. Het voordeel van posters is dat ze relatief goedkoop zijn en dat ze snel en gemakkelijk te verwijderen zijn, wanneer je ze met een nieuw favoriet onderwerp wilt vervangen. Bovendien kunnen posters zeer gemakkelijk en snel met posterhangers op je muur gevestigd worden. Als je jouw foto zelfs nog specialer wenst te maken, kan je altijd een aantrekkelijk kader kiezen dat erbij past.

Foto posters zijn een voordelige en eenvoudige optie wat muurdecoraties betreft

Foto posters zijn een voordelige en eenvoudige optie wat muurdecoraties betreft.

Foto op Canvas: Aantrekkelijk en Artistiek

Een foto afgedrukt op canvas ziet er leuk uit met zijn stralende kleuren, goed uitgebalanceerde contrasten en uitstekend scherpe focus. Het canvas laat het onderwerp meer opvallen, en het wordt zo levendig alsof je je hand kan uitsteken en het kan aanraken. Zo kan je van een gewone afbeelding een waardevol kunstwerk maken. Het leuke van canvas is dat het minder ontkleurt en het licht niet weerspiegelt - je kan jouw foto op een elke muur bevestigen, zonder dat je je zorgen moet maken waar het licht vandaan komt.

Your photo on canvas will blend in with any style of décor, and it is very affordable, even in a larger size

Jouw foto op canvas past perfect bij elke decorstijlen, en is erg betaalbaar, zelfs in grote formaten.

Wat het design betreft, heb je tal van mogelijkheden om uit te kiezen. Als je op zoek bent naar klassiek kunst canvas, moet je gevouwen rand kiezen. We spannen al onze canvasdoeken op een massief houten kader, en als je een ander kader voor jouw canvas wilt, kan je één van onze schaduwlijsten kiezen. Je canvas is zo veelzijdig bruikbaar dat het een perfecte basis vormt voor alles van portretten tot dierenfoto’s en landschappen. Jouw foto’s kunnen ook in een collage gecombineerd worden om een aantrekkelijk wandbekleding te vormen die een indruk nalaat op je kamer.

Ingelijste Foto’s met Schaduwlijst: Traditioneel en Effectief

Een mooie lijst kan je lievelingsfoto in een oogopslag verbeteren en de aandacht naar de afbeelding leiden. We bereiden een digitaal fotoafdruk van je afbeelding voor in het formaat dat je geselecteerd hebt. Het resultaat verblijdt iedereen die extreem scherpe resolutie en stralende kleuren op prijs stelt. Op het moment dat je de bestelling plaatst, kan je een passende lijst voor je foto uitzoeken. We bieden je een uitgebreid gamma aan kleuren en stijlen om uit te kiezen. Misschien vind je Zilver, Zwart of Wit leuk, of mogelijk een lijst in imitatiehouten stijl zoals Walnoot of Palissander; wat je voorkeur ook is, je vindt vast en zeker iets in ons aanbod. We kaderen je foto met de hand in, en plaatsen deze achter een plaat van plexiglas om meerwaarde toe te voegen aan de uiteindelijke afbeelding.

Alles wordt met de hand gedaan – je foto wordt zorgvuldig gemonteerd en ingelijst

Alles wordt met de hand gedaan – je foto wordt zorgvuldig gemonteerd en ingelijst.

De schaduwlijst rond je foto trekt de aandacht op de afbeelding binnenin en presenteert deze op een aantrekkelijke manier. We gebruiken hoogwaardig museumkarton met schuine snede, aangezien het extra diepte weergeeft. Als je een super architecturale afbeelding of een kostbaar kunstwerk wilt inlijsten, biedt de schaduwlijst de afbeelding een erg professionele uitstraling.

Foto achter Plexiglas: Glanzend en Elegant

Als je je muur wilt versieren met een grootschalige landschapsfoto, een onderwater afbeelding of nachtelijke foto, raden we aan om je foto achter plexiglas te laten zetten. Het plaatsen achter plexiglas verbetert de intensiteit van de kleuren en het diepte-effect van je foto, zodat water er bijvoorbeeld bijzonder realistisch uitziet. We werken met 12-kleurig afdrukproces om een fijne kleurschakering en optimale resolutie te produceren.

Briljante kleuren en superscherpe resolutie - foto’s achter plexiglas zijn premium afdrukken.

Briljante kleuren en superscherpe resolutie - foto’s achter plexiglas zijn premium afdrukken.

De volgende stap bestaat eruit de digitale afdruk zeer zorgvuldig met het plexiglas te dekken, en jouw foto is klaar voor levering bij jou thuis. Je zal erg blij zijn met het grenzeloze design dat jouw foto iets meer reikwijdte geeft, terwijl het oppervlak van plexiglas een ongewoon gevoel van diepte creëert. Als je voor een grootschalige afbeelding kiest met een laag plexiglas, bevestig je deze best op een Fotoplaat of Alu-Dibond steunplaat. Dat maakt je foto sterker en zorgt ervoor dat het plexiglas vlak blijft, ondanks de grote maat. Er bestaat niets eleganter dan plexiglas met Alu-Dibond.

Foto’s op Alu-Dibond: Erg Glanzend en Prachtig Gedetailleerd

Alu-Dibond bestaat uit twee erg dunne aluminium platen en een stevige plastic kern - dat maakt het zowel licht als sterk. Eerst drukken we jouw foto af met ons professionele, laboratoriumstandaard 12-kleurig afdrukproces, en we brengen deze vervolgens aan op een Alu-Dibond plaat.

Your high-gloss photo on Aluminium will certainly attract attention

Jouw hoogglanzende foto op Aluminium van topkwaliteit trekt vast de aandacht.

Je foto wordt met een UV-film beschermd tegen vuil, zonlicht en luchtvochtigheid. De film zorgt voor bescherming maar die heeft ook een esthetisch effect: hij maakt je foto scherper, met een elegante glans. De beide aluminium platen zorgen voor een aantrekkelijke, zilverachtige schittering langs de precies gesneden randen, wat van je foto een indrukwekkend, decoratief voorwerp maakt.

Foto’s op Premium Fotoplaat: Vederlicht en Mat

Als je de voorkeur geeft aan een afdruk op Premium Forex, krijgt deze een matte uitstraling, wat bijzonder geschikt is voor landschappen en panoramafoto’s, dankzij de extreem hoge resolutie die de nadruk op de details legt en het beeld zeer realistisch vertoont. We brengen jouw foto op een 5mm sterke, robuuste schuimplaat en voegen bovenop een beschermend mat laminaat.

Fotoplaat prints are incredibly light and the matt photo paper guarantees laboratory-standard photo production

Fotoplaat is ongelofelijk licht en het matte fotopapier garandeert laboratoriumstandaard fotoproductie.

Het grootste voordeel van een afdruk op Premium Fotoplaat is dat die bijzonder licht is, zelfs bij een groter formaat. Het lage gewicht betekent dat je je foto overal kunt ophangen, zelfs op een wand met lage draagkracht of tegelwand of buitenshuis. Foto’s op Fotoplaat kunnen op de muur gekleefd worden met een fotohaakje of een simpele nagel. Opmerking: kies ook een kwalitatieve lijst, en jouw fijne Fotoplaat foto transformeert in een kostbare premium product!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!