topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (26.6.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Fotomuren in Galerijstijl

Presenteer uw foto's in museumstijl.
user icon clock icon

Ziet de lange witte muur in uw hal er leeg en steriel uit zoals een ziekenhuisgang? Is uw woonkamer in een ouder gebouw gigantisch en met hoge plafonds? Eender wanneer er grote ruimtes zijn en niets om uw aandacht te trekken, kunt u uw eigen foto's gebruiken om accenten te leggen en structuur te creëren. Hier tonen we u de mogelijkheden die u heeft om foto's in een rij te hangen, in Galerijstijl.

Ontelbare variaties voor kleine en grote kamers

Hoe u uw foto's ophangt hangt af van uw persoonlijke smaak en voorkeur en zal ook afhangen van de lay-out van de muur. Er bestaan ontelbare variaties voor het hangen van foto's, naar welke interieurontwerpers verwijzen in hun eigen vakjargon:

 • De Petersburg Ophanging bijvoorbeeld, verwijst naar het ophangen van grote aantallen aan, meestal kleinere foto's in verschillende formaten dicht naast en boven elkaar, in wat lijkt op een wanordelijke, chaotische manier. Het resultaat zal steeds licht nostalgisch aanvoelen en herinnert aan de zitkamers van vele eeuwen geleden.
 • De Raster Ophanging daarentegen verwijst naar foto's in hetzelfde formaat die horizontaal en verticaal worden opgehangen in een schaakbordpatroon. Het resultaat oogt georganiseerd en modern.

De bovengenoemde variaties passen het best in kleine, intieme ruimtes, in welke de kijkafstand van de foto’s vrij klein is.

Rijschikking in Galerijstijl

De eerder vermelde grote, lege halmuurruimtes zijn vaak het best geschikt voor rijophanging: hier kunnen verscheidene grote afdrukken in hetzelfde formaat en met dezelfde afwerking of kader naast elkaar worden geschikt, met identieke afstand tussenin.

Deze stijl van ophanging doet denken aan de presentatie van kunstwerken in Galerijen. U bereikt hiermee een elegante, propere en sobere look, die uitstekend werkt in lange, rechte gangen of grote, minimalistisch gemeubileerde kamers.

Stap-voor-stap instructies om de Galerijstijl te bereiken

Het proces is heel eenvoudig:

 1. Kies een geschikt aantal van uw favoriete foto's. Let op dat u foto's kiest met identieke breedte-hoogte verhouding – vb. 16:9 staand formaat of 3:2 liggend formaat, enz. U bereikt het beste effect indien alle foto's een optische verbinding of algemeen thema, dat de foto's aan elkaar verbindt. Dit kunnen bijvoorbeeld de kleuren zijn (alle foto's in zwart-wit of alle foto's in pastelkleuren) of het motief (bloemen of kinderfoto's) enz. Sterke contrasten werken ook. Dit vereist echter een zeker instinct om de kleuren en vormen mooi te balanceren en het gewenste effect te creëren.
 2. Gebruik een onverwacht element om een “wow-”effect te verkrijgen: breek de rij foto's bijvoorbeeld met een spiegel, die ideaal gezien dezelfde grootte heeft als de afgedrukte foto's. Een boeiend element kan ook een gekleurde afdruk zijn in een rij zwart-witafdrukken.
 3. Druk de foto's eerst thuis af en schik hen in de gewenste volgorde. Dit helpt u te kiezen welke schikking u het gewenste effect zal bezorgen.
 4. Van zodra u uw keuze gemaakt heeft, bestel een grote afdruk van elk van uw foto's. Schaduwvoegkaders blijken uiterst geschikt om de Galerijstijl te perfectioneren.
 5. Wanneer u de foto's ophangt, houdt u aan de vuistregel om de foto's op ooghoogte op te hangen. Maar uiteraard is alles toegelaten volgens uw eigen wensen – soms kunt u een fascinerend effect bereiken indien u de foto's dichter bij het plafond ophangt.

Benadruk met de juiste belichting

De kers op de taart is de professionele belichting van uw fotogalerij – deze verzekert een perfecte enscenering van uw foto's.

De eenvoudigste manier is om de positionering van stopcontacten in beraad te nemen bij het plannen van de kamer, bijvoorbeeld bij de renovatie of het bouwen van uw huis. Dit voordeel heeft u meestal niet bij gehuurde eigendommen. In dit geval kunt u gebruik maken van dunne en optisch onopvallende kabelverbindingen om kabels te verbergen.

Verder zijn er mogelijke valkuilen bij het plannen van belichting, waar u rekening mee dient te houden: indien u uw foto's bijvoorbeeld wenst te presenteren achter plexiglas dient u deze nooit tegenover een sterke lichtbron te plaatsen. Op die manier voorkomt u onaantrekkelijke weerspiegelingen in het glas.

Het is een stuk beter om foto's te belichten vanuit een bovenhoek. Afhankelijk van het gewenste effect kunnen afzonderlijke spots, fotolampen of railverlichting het beste werken.

Plafondspots

Uiterst geschikt zijn plafondlampen, die rechtstreeks afzonderlijke foto's belichten. Deze kunnen in het plafond zinken of opgehangen worden door het gebruik van een touwensysteem. Deze laten je toe de richting van belichting exact aan te passen. Gebruik gebundelde halogeenlampen zodat elke lichtbron enkel de toegekende foto verlicht en niet te veel muur rondom. Deze richt de aandacht perfect op uw fotografische kunstwerken.

Een vuistregel is: plafondspots dienen gepositioneerd te worden zodat de lichtstralen het midden van de foto's raken met een hoek van 30 graden.

Indien de hoek bijvoorbeeld maar 10 graden bedraagt (indien de spots dicht bij de muur geplaatst zijn en deze bijna verticaal naar beneden schijnen) zorgt dit voor lange schaduwen onder de foto. Indien de lichtbron te ver weg is geplaatst zodat een het licht de foto raakt met bijvoorbeeld een hoek van 45 graden, heb je reeds een weerspiegeling op het oppervlak van de prent.

Afhankelijk van uw ooghoogte is een afstand van ongeveer een halve meter tot een meter van de muur ideaal.

Railsystemen

Railsystemen aan het plafond zijn een andere uitstekende oplossing. Vandaag zijn er tal van aantrekkelijke en minimalistisch uitziende systemen beschikbaar. Wanneer uitgerust met de correcte lampen, bieden ze in vergelijking met spots enkele voordelen: ze zijn eenvoudiger te installeren alsook flexibel. Terwijl het verwijderen van ingewerkte spots vrijwel zeker plaasterwerk met zich meebrengt, kunnen moderne railsystemen op elk moment verwijderd worden en op een andere locatie weer opgehangen worden.

Fotolampen

U kunt selectief afzonderlijke foto's ensceneren indien u speciale fotolampen in het fotokader installeert. De transformatoren van de meeste lichtbronnen zijn zo dun dat deze eenvoudig en onzichtbaar kunnen worden vastgehecht achter de foto. Moderne fotoverlichting komt in een hedendaags en elegant ontwerp en gedraagt zich als bijkomende kamerdecoratie.

Schijnwerpers

U dient niet noodzakelijk elke foto apart te verlichten en kunt ook kiezen voor een schijnwerper. Deze zijn beschikbaar in een reeks aan soorten – ingewerkt in het plafond, aan het plafond vastgehecht of aan een railsysteem. Verder kunnen ze ook vastgehecht worden aan de muur of zelfs aan de vloer en het licht veel breder verspreiden dan spots of fotolampen. De hele muur wordt helder verlicht, de kamer zelf ontvangt geen onrechtstreekse verlichting.

Deze techniek krijgt de voorkeur van vele moderne Galerijen. Het creëert een eigentijdse en informele look. Door de gelijk verdeelde verlichting van de muur kunnen de foto's gemakkelijk herschikt, gewijzigd of verplaatst worden.

Overzicht

Er is geen “foute” om iemands eigen thuis met foto's te verfraaien. We geloven echter dat de nette en professionele Rijschikking in Galerijstijl exact datgene kan zijn wat u nodig heeft indien u uw grote kunstwerken wenst te ensceneren op een betoverende manier!

Petersburg ophanging

Petersburg ophanging: Nostalgisch effect ondanks de chaos.

Raster ophanging

Raster ophanging: Biedt een georganiseerde, moderne look.

Rij ophanging

Rij ophanging: Doet denken aan de presentatie van kunstwerken in Galerijen.

Optische verbinding

Optische verbinding: Verbindt uw foto's met een speciaal element.

Schaduwvoegkaders

Schaduwvoegkaders: Biedt uw foto's de perfecte galerijstijl.

Plafondspots

Plafondspots: Trekken de aandacht rechtstreeks naar je meesterwerken.

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!