HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Op jacht naar de perfecte foto

5 regels om buitengewone foto's te nemen
user icon clock icon

Betrapt u uzelf er vaak op dat u naar buitengewone foto's staart, en u zich afvraagt hoe dergelijke foto's gemaakt worden? Hoe slaagde de fotograaf erin om dit exacte detail uit talrijke visuele mogelijkheden te kiezen, en het vervolgens op een foto vast te leggen? Hebben sommige mensen gewoon een natuurlijk oog voor fotografie? Is het simpelweg talent, of bestaan er technieken die u dit instinct voor fotografie kunnen helpen voeden?

Dit artikel geeft u de antwoorden op al deze vragen. Volg deze richtlijnen, en u kunt uw eigen fotografenoog ontwikkelen. Veel plezier dus tijdens de experimenten met verschillende technieken, en het uitproberen van verschillende aanpakken - en neem vooral uw tijd!


De 5 regels...

 • Alles begint bij uzelf...
 • Vindt uw eigen inspiratie – en geïnspireerde foto's volgen...
 • Er komt meer kijken bij geweldige foto's dan geweldige technologie...
 • Leer van de meesters...
 • Trek erop uit en ga aan de slag...

1. Alles begint bij uzelf...

Het belangrijkste is niet wat er zich voor de camera afspeelt, maar wie erachter staat. U dus! U bent het die de wereld de wereld op uw eigen unieke en individuele manier waarneemt, u die de wereld visueel kunt interpreteren en vastleggen op een foto.

Het is dus niet de foto op zich die buitengewoon is, u bent het zelf. U gebruikt die afbeelding om uw eigen uniek zicht uit te drukken. Dat mag intimiderend klinken, maar het is van belang om uw eigen fotografische talent te waarderen, wat uw praktische expertiseniveau momenteel ook inhoudt. Een positieve benadering van uw eigen vaardigheden helpt u uw werk op een positieve manier bekijken, en geeft u de juiste instelling wanneer u een oog voor het essentiële begint te krijgen.

Dame in blauw shirt

2. Vindt uw eigen inspiratie – en geïnspireerde foto's volgen...

Alvorens we enige technieken gaan gebruiken, komt er eerst inspiratie. Inspirerende foto's nemen, betekent in aanraking komen met wat ons inspireert om dit werk uit te oefenen. Wat beweegt u om foto's te nemen? Bent u betoverd door de schoonheid van de natuur, of door spontane scènes die zich afspelen in onze straten? Familiekiekjes, romantische zonsondergangen op het strand? Krijg een gevoel van wat u inspireert, wat uw blik vangt - wordt een expert in uw eigen esthetische gevoelens. Want een onderwerp dat u nauw aan het hart ligt trekt uw blik natuurlijk aan, en inspireert u om erop te focussen. Wanneer verschillende foto's een gemeenschappelijke thema hebben, is het ook gemakkelijker om ze te vergelijken, en te zien welke werken en welke niet - een proces dat u helpt uw fotografenoog verfijnen. U ontdekt al snel een gevoel van de verschillende kwaliteiten in de verschillende prenten, en een inzicht in waarom u de ene boven de andere verkiest. Onthoud gewoon, zoals Helmut Newton zei: "De eerste 10.000 foto's zijn de slechtste."

U kunt op zoek gaan naar onderwerpen in botanische tuinen, of in de straten van uw stad. Het kan uw hond zijn, bladeren op de grond die u voor het eerst opmerkt, of klassieke wagens die buitenkomen tijdens het weekend.

Boten in de rivier

3. Er komt meer kijken bij geweldige foto's dan geweldige technologie...

Nog een ding: laat de technologie zijn werk doen. Als u uw oog probeert te trainen, laat de technische aspecten dan even opzij liggen. Gelukkig is dit vandaag gemakkelijker dan ooit tevoren. Elke camera heeft een automatische instelling, en elke smartphone is ontworpen om automatisch een geweldige belichting te bereiken. En met elke klik bent u een stap verder verwijderd van simpelweg kiekjes nemen, en een foto dichter bij echte fotografie.

Canvas aan de muur

4. Leer van de meesters...

Alle fotografen volgden een gelijkaardig leerpatroon, en het werk dat ze achterlaten geeft ons een glimp in hoe ze ontwikkelden. U kunt zelf sneller vooruitgang boeken door foto's te bestuderen van oude en nieuwe meesters, klassieke werken en innovatieve aanpakken van vandaag. Alles is toegelaten als het u aantrekt. Neem even de tijd om een foto correct te onderzoeken, en denk erover na waarom u ervan houdt. Een meester in fotografie, Andreas Feininger, zegt: "Weten hoe is zinloos, tenzij je ook weet waarom."

Er bestaan meer dan genoeg bronnen van prenten in onze wereld verzadigd met media. Dit kunnen Instagram of een professioneel platform voor het delen van foto's zijn, zoals 500px, een magazine zoals GEO, een dagelijkse krant of een fotografieblog zoals dit, bewuste betrokkenheid met foto's verscherpt en traint uw blik.

Op het eerste gezicht brengt een foto steeds pure emotie en esthetisch genot naar buiten. Pas bij een tweede glimp krijgen we een analytischer begrip van waarom we ervan houden. Zoals het gezegde: we zien wat we weten. En we komen aan deze kennis door de theorie van samenstelling en de regels van ontwerp te leren. Deze regels zijn ingewikkeld genoeg, en zelfs ervaren fotografen leren steeds nieuwe dingen en verruimen hun repertoire.

Hier zijn enkele fundamentele regels die u kunnen helpen om esthetisch bevredigende foto's te nemen:

 • Regel van derden: Deze regels is zo goed gevestigd dat camerafabrikanten deze in hun producten beginnen in te bouwen. Het veld van de zoeker wordt opgedeeld door twee horizontale en twee verticale lijnen, zodat er vier kruispunten verschijnen. Zorg ervoor dat de interessantste details van uw foto op deze kruispunten geplaatst zijn, en u kunt een aangenaam samengestelde foto verwachten.
 • Vrouw standbeeld
 • Gouden verhouding: De beroemdste verhouding van allemaal; ongeveer 8:13. Deze verhouding, die aan de basis ligt voor klassieke idealen en harmonie (zowel in de natuur als in architectuur), is aan ons gekend uit Leonardo da Vinci‘s tekening "Vitruviusman". Hier wordt het menselijk lichaam zelf weergegeven in de klassieke verhouding van 8:13, een model van perfectie in klassieke esthetiek. Wanneer men dit toepast op fotografie, is de gouden verhouding gelijkaardig aan de regel van derden, en geeft deze ons de basis voor een harmonieuze, aangenaam samengestelde prent.
 • Vitruviusman door Leonardo da Vinci
 • Leidende lijnen: Ons zicht is ontworpen om elke visuele indruk zo snel mogelijk te verwerken. In de driedimensionale wereld is dit van belang om met dagelijkse uitdagingen om te gaan. En in de tweedimensionale wereld van foto's gebruiken we dezelfde natuurlijke economie van beleving. Daardoor kunnen we snel de lijnen van een afbeelding interpreteren en een gevoel van diepte, richting, perspectief en beweging krijgen. Als fotografen kunnen we gebruik maken van deze natuurlijke vaardigheid in ons publiek door ze te voorzien van zogenaamde leidende lijnen, die hen helpen om een snel begrip van de foto te krijgen zodat hun esthetische genot zo snel mogelijk komt. Deze lijnen kunnen symmetrisch, diagonaal, horizontaal of verticaal zijn - of lijnen van perspectief.
 • Huis aan een meer
 • Belichting: Zonder licht is er niets. Naast de samenstelling van de foto, is dit het belangrijkste element voor elk foto-artiest. Maar vandaag hebben we het over het aankweken van een fotografenoog - iets dat zelfs nodig is bij mist of schemering, en of het onderwerp nu van achter belicht is of in verspild licht staat. Licht brengt de elementen in je foto dus tot leven, maar eerst moet u een goed oog ontwikkelen zodat u de elementen eruit kunt halen. We praten wat meer over belichting in een toekomstige publicatie...

5. Trek erop uit en ga aan de slag...

Van zodra u gestudeerd en begrepen hebt, is het tijd om eraan te beginnen! Neem uw camera, geef uzelf ruim de tijd, en ga op jacht naar foto's. Pas de regels toe die u begrepen hebt, en laat uw unieke fotografenoog nieuwe onderwerpen uitzoeken om in uw foto's te vertonen. Nu u de theorie kent, probeer het in de echte wereld. Het is beter in enkele doordachte foto's te nemen dan een enorm aantal kiekjes, en te hopen dat er ergens tussen een goede foto opduikt. Onthoud dat u veel sneller leert als u uw onderwerpen bewust kiest. Na verloop van tijd ontvangt u een idee van wat u uit een foto kunt weglaten om een krachtig statement te maken. En u begint te merken wanneer de regels van samenstelling u beperken, en wanneer het tijd wordt om uw eigen instincten te volgen.


Wanneer u klaar bent met werken, vraag uw belangrijkste critici - uw partner en kinderen - wat zij bijzonder vinden aan uw werk. Of waar ze niet van houden. Dit houdt u op het rechte pad om uw eigen fotografenoog te ontwikkelen. Vervolgens kunt u gepersonaliseerde wanddecoraties maken van uw mooiste werken, en de muren van uw huis in een galerij omtoveren, zodat u een mooie demonstratie krijgt van hoe uw fotografie erop vooruit gegaan is.


Veel plezier!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!