Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Mijn QuickBook: Maak automatisch een fotoboek

 • Het snelle fotoboek voor uw favoriete momenten
 • Geweldige ontwerpsjablonen voor elke gelegenheid
 • Perfect voor onderweg en tussendoor
vanaf 4,90 € 9,90 € -
quality Premium afdrukkwaliteit
shipping1 Gratis verzending vanaf €49
sustainability Duurzame productie

Zo veel foto's, zo weinig tijd?

Leuke kiekjes van het verjaardagsfeestje of herinneringen van koppeltripje naar Parijs: de galerij van uw smartphone staat vol verhalen die het verdienen bewaard te worden. Om u te helpen snel een kwalitatief fotoboek te maken met de speciale momenten in het leven, is er QuickBook - uw AI-fotoboek.

Snelste weg naar uw fotoboek

 • Upload foto's, kies een ontwerp - klaar!
 • Simpele indelingsopties
 • Fijn echt fotopapier en zachte cover

Hoe uw QuickBook maken in seconden

Stap 1: Upload uw foto's - onze slimme technologie creëert uw QuickBook in slechts enkele seconden.

Stap 2: Personaliseer uw QuickBook naar uw eigen wensen:

 • Kies de grootte: mini, klein of medium
 • Gebruik een van onze creatieve ontwerpsjablonen
 • Wilt u een andere indeling? Kies de indeling van uw fotoboekpagina's met de intuïtieve "Idee"-functie

Voordelen van het QuickBook

 • Voordelen van het QuickBook
 • Flexibel ontwerp, ook via smartphone
 • Ruim aanbod aan ontwerpsjablonen
 • Elegante softcover
 • Echt fotopapier met lay-flat bindtechniek
  • Automatisch gegenereerd met AI-technologie

   Onze slimme assistent gebruikt de recentste AI-technologie om automatisch een geweldig fotoboek te creëren van uw geüploade foto's en ervoor te zorgen dat uw afbeeldingen optimaal gesorteerd en vertoond worden. Wees geïnspireerd door de intelligente "Idee"-functie en verken meer indelingsopties.

  • Flexibel ontwerp, ook via smartphone

   Stelt u zich voor dat u terugkeert na een citytrip - uw telefoon boordevol foto's en uw hoofd vol nieuwe herinneringen. Zou het niet leuk zijn om onderweg naar huis een fotoboek te maken om ze te koesteren? Geen probleem: u kunt uw QuickBook van overal creëren, bijvoorbeeld met uw smartphone.

  • Ruim aanbod aan ontwerpsjablonen

   Kleurrijk, simpel of geometrisch? Dankzij onze creatieve en moderne ontwerpsjablonen kunt u de uitstraling van uw fotoboek aanpassen met slechts één klik. Er is iets voor ieders smaak. Elk sjabloon kan aangepast worden zodat u uw fotoboek kunt ontwerpen precies zoals u het wilt.

  • Elegante softcover

   Ons QuickBook heeft een flexibele, buigbare zachte cover. De moderne cover geeft uw fotoboek de uitstraling van een hoogwaardige paperback.

  • Echt fotopapier met lay-flat bindtechniek

   Uw foto's worden in de hoogste kwaliteit op echt premium fotopapier gedrukt. De haarscherpe afdruk doet de kleuren van uw foto's glanzen in elk fotoboekformaat. De naadloze lay-flat bindtechniek maakt het makkelijk om de pagina's om te draaien.

  Perfecte grootte voor elke gelegenheid

  Medium: 20x20 cm

  20 pagina's inbegrepen, tot 120 pagina's mogelijk
  +0,70 € voor elke 2 aanvullende pagina's

  12,90 € 29,90 €

  Klein: 13x13 cm

  20 pagina's inbegrepen, tot 100 pagina's mogelijk
  +0,50 € voor elke 2 aanvullende pagina's

  6,90 € 19,90 €

  Mini: 10x10 cm

  20 pagina's inbegrepen, tot 100 pagina's mogelijk
  +0,50 € voor elke 2 aanvullende pagina's

  4,90 € 9,90 €

  Prachtige ontwerpsjablonen

  Veelgestelde vragen over het QuickBook

  Hoe maak ik mijn QuickBook?
  Als u snel en makkelijk uw fotoboek wilt maken, is QuickBook perfect voor u! Om uw fotoalbum automatisch te creëren, hoeft u alleen uw foto's te uploaden - onze slimme assistent creëert een hoogwaardig AI-fotoboek van de beste foto's. Vervolgens kunt u de juiste grootte en uw gewenste ontwerp kiezen, uw foto's herschikken en indien gewenst tekst toevoegen aan de pagina's.
  Wat doet de foto-assistent gebaseerd op AI?
  De slimme fotoboek assistent is gebaseerd op de recentste AI-technologie en creëert uw QuickBook in enkele seconden. Hij selecteert de beste uit de geüploade foto's en schikt ze automatisch op een harmonieuze manier. Hij zorgt er ook voor dat uw foto's niet bijgesneden of vervormd worden.
  Hoeveel foto's moet ik minimaal uploaden? Wat is het maximaal toegelaten aantal?
  Om een geweldig QuickBook te maken dat echt uitblinkt, moet u minstens 22 foto's uploaden. Er zijn maximaal 200 foto's toegestaan.
  Waar moet ik rekening mee houden bij het selecteren van foto's?
  U kunt uw creativiteit de vrije loop laten gaan bij het kiezen van geschikte foto's, maar uw afbeeldingen moeten aan enkele technische vereisten voldoen. U vindt meer informatie over de correcte resolutie, bestandsformaten enz. in de technische details.
  Moet ik software downloaden om een QuickBook te creëren?
  Nee, u hoeft geen programma of app te downloaden. U kunt de slimme fotoboek assistent op uw pc of smartphone gebruiken via uw gewenste browser.
  Kan ik mijn QuickBook opslaan en later bewerken?
  Met de slimme AI-assistent kunt u uw fotoboek automatisch creëren en een afgewerkt product ontvangen met slechts één klik. Als u uw QuickBook echter op een later tijdstip wilt bestellen, uitbreiden of bewerken, is dit ook mogelijk. U kunt uw QuickBook flexibel opslaan en 45 dagen lang aanpassen. U vindt uw fotoboekproject in uw klantenaccount onder "Mijn projecten".

  Creëer automatisch uw fotoboek

  Uw herinneringen bewaard met één klik

  Met het AI-fotoboek QuickBook liggen tijdrovende fotoboekontwerpen in het verleden. Onze innovatieve AI-technologie selecteert automatisch uw beste foto's en schikt ze perfect om een fotoboek te creëren klaar om te drukken. Dit maakt de creatie van een fotoboek gemakkelijk.

  Creëer uw AI-fotoboek rechtstreeks op uw smartphone

  Met onze slimme foto-assistent kunt u uw fotoboek makkelijk onderweg creëren. Het enige wat u moet doen is uw favoriete foto's selecteren en deze uploaden via uw smartphone. U hoeft maar enkele malen te tikken en u kunt uw fotoboek automatisch creëren.

  Fotoboek snel en gemakkelijk - maar hoge kwaliteit!

  Met de flexibele softcover, bedrukking op echt fotopapier en de lay-flat bindtechniek maakt het QuickBook een echt statement. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw foto's in de beste kwaliteit vertoond worden en dat uw AI-fotoboek zijn schoonheid jarenlang behoudt.

  Perfecte grootte voor elke gelegenheid

  We bieden het AI-album in drie verschillende groottes: Mini (10x10 cm) voor kleine herinneringen, Klein (13x13 cm) voor dagelijkse gelegenheden en Medium (20x20 cm) voor speciale momenten. U vindt dus vast en zeker het juiste formaat voor uw behoeften.

  De beste klantenbeoordelingen

  2024-07-15. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 43170 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw QuickBook!

  Makkelijk en veilig betalen

  Sluit
  Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
  We bereiden alles voor
  Upload voltooid!
  0%
  Bestand is te groot
  Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
  Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
  Te veel foto's
  U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
  Te veel foto's
  U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
  Te veel foto's
  U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
  Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
  Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
  Kies een andere foto of verander het product.
  Verkeerd bestandstype
  We kunnen de volgende indelingen verwerken:
  .jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
  Fout tijdens uploaden
  Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
  Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
  Resolutie te hoog
  Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
  Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
  Laagste prijsgarantie

  De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

  De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

  Wat moet u in dit geval doen?

  Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!