topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Ga lekker liggen, maak het gezellig

Je woonkamer als warme winterhaven
user icon clock icon

In de winter is het vaak nat, koud en grijs. De wind fluit rond je oren en na het werk wil je gewoon zo snel mogelijk thuis zijn, ergens waar het warm is en je je comfortabel kan voelen. Het is precies in deze koude tijd van het jaar dat je een gezellig toevluchtsoord nodig hebt, waar je al het andere achter je kan laten. Hier zijn enkele tips om dit waar te maken.

Als je je echt comfortabel voelt thuis, en je kan de droefheid van de winter van je af zetten, kan je de winterse gemoedstoestand in de kiem smoren. Hier zijn enkele manieren waar je jouw woonkamer kunt mee transformeren in een comfortabele winterhaven, waar je je volledig comfortabel en veilig voelt.

Warme kleuren kunnen een slecht humeur bestrijden

Kleuren hebben een enorme invloed op je welzijn. In de winter, wanneer het donker en grijs is buiten, kan je het humeur onmiddellijk opkrikken met warme, levendige kleuren. Natuurlijke tinten zijn een troefkaart, en bessentinten, okerkleuren, dennenboomgroen of zelfs gebroken wit zijn erg populair. Indien de muren van je woonkamer al enige tijd een likje verf nodig hebben, is het nu het moment om een emmer in huis te halen. Zelfs één muur schilderen kan een geweldig effect hebben. Als je verkiest om je muren neutraal te houden, kan je nog steeds kleur introduceren door accessoires zoals dekens, kussens, gordijnen of door accessoires.

Warme kleuren kunnen de stemming verbeteren - zelfs als je al een warm, zacht deken hebt

Warme kleuren kunnen de stemming verbeteren - zelfs als je al een warm, zacht deken hebt

Installeer een gezellig hoekje voor jezelf

Met kleine meubelen kan je de woonkamer een nieuwe uitstraling geven met een minimum aan moeite en een beperkt budget. In de winter geniet je zo van comfortabele avonden thuis. Nu heb je eindelijk weer tijd om een spannend boek te lezen, naar goede muziek te luisteren of een goede film te bekijken. Waarom geen leeshoek voor jezelf installeren? Een comfortabele fauteuil, plus een lamp en een bijzettafel met ruimte voor boeken, magazines, een tas thee en de afstandsbediening, is meer dan voldoende. Qua materialen moet je erop letten dat deze warmte en comfort uitstralen. Brons, koper en messing zijn erg gewild en geven een warme gloed af. Onafgewerkt hout en leer, evenals schapenvachten, brengen gezelligheid en natuur in je huis. Je kan bijvoorbeeld een oude houten kast converteren in een bankje door er een schapenvacht over te leggen.

In een gezellig hoekje kan je ontspannen en tot rust komen

In een gezellig hoekje kan je ontspannen en tot rust komen

Maak het gezellig op de sofa

Wanneer je na een lange dag uit de kou komt, is er niets beter dan in je pantoffels te kruipen en het je comfortabel te maken op de sofa. Om het gezellig te houden in de winter, aarzel niet om tal van verschillende kussens, een fleece overtrek en een zacht deken toe te voegen. Fluweel en dons zijn populair in het koude seizoen, maar je kan ook opteren voor overtrekken en dekens gemaakt van grof gebreide wol of huiden en bont. Als je verkiest om dierlijke producten te vermijden, kies gewoon voor kunstmatig bont en huiden. Een dik tapijt of meerde schapenvachten kunnen je vloer decoreren en je voeten warm houden, en gordijnen gemaakt van een dik materiaal voegen bijkomende isolatie toe, en garanderen een gezellige sfeer. Bovendien is vilt een geweldige manier om meer warmte in je woonkamer te brengen tijdens de winter. Het maakt niet uit of het gaat om een tafelloper, pantoffels of gewoon decoratief - vilt is natuurlijk, behoudt warmte en ziet er stijlvol uit!

Wellicht de belangrijkste plaats in de winter: een comfortabele sofa met zachte kussens

Wellicht de belangrijkste plaats in de winter: een comfortabele sofa met zachte kussens

Breng meer licht in je leven

In de winter is het donker in de ochtend wanneer je jouw huis verlaat, en de zon is al lang weg wanneer je 's avonds thuiskomt. Daarom moet je letten op het ontvangen van voldoende licht, en ervoor zorgen dat het niet blauw is. Helder licht is allesbehalve gezellig, dus zorg ervoor dat je geschikte lampen met gekleurde lamptinten haalt die een aangenaam licht met een warme kleur afgeven. Een dimmer is een uitstekend idee om verlichting te regelen. Papieren lantaarns, houten lampen en elfenlampjes stralen een vriendelijke sfeer uit en zorgen voor prachtige versiering. Uiteraard kan je ook met kaarsen, decoratieve kandelaars of theelichtjes werken. Vuur betekent leven, en het flikkeren en kraken van een haard kan je echt gelukkig maken in de winter. Als je niet de mogelijkheid hebt om een echte haard te installeren, is een tafelhaard een fantastisch alternatief. Je hebt geen ventilatie nodig, aangezien tafelhaarden draaien op bio-ethanol. Bovendien spaart dit soort haard plaats uit en branden ze geen gaten in uw portemonnee.

Als je geen haard hebt, kan je gebruik maken van kaarsen en lampen om het goudgele licht van een vuur te compenseren

Als je geen haard hebt, kan je gebruik maken van kaarsen en lampen om het goudgele licht van een vuur te compenseren

Laat je inspireren door de natuur

Vaak zijn het de details die een huis echt uniek en gezellig maken, en daarom kan de juiste decoratie voor de winter niet ontbreken. Daarvoor kan je inspiratie voor de herfst en de winter ontlenen aan de natuur, waar je een geweldige keuze ter beschikking hebt aan materialen en elementen. Zelfs als je geen haard hebt, kan je effectieve versieringen maken uit stukjes hout. Kastanjes, eikels en dennenappels in een schaal gemaakt van hout, steen of messing werken even goed als dennenstekken of decoratieve takken in een vaas op de vloer. Je kan ook servies en mooi tafellinnen vinden met een winters ontwerp. Je kan je wenden tot decoratief beeldhouwwerk om je huis te transformeren in een gezellig toevluchtsoord voor de winter. Op dit moment zijn beeldjes van dieren zoals herten erg populair.

Bring nature into your home and combine it with your decoration

Breng de natuur in je huis en combineer deze met je versiering

Verwen al je zintuigen

Je kan he woonkamer er dus goed laten uitzien met natuurlijke kleuren en je goed voelen met gezellige materialen, maar daar houdt het niet bij op; je kan het ook goed doen ruiken met aangename geuren. In de natte, koude wintermaanden kan je neus zich verheugen op geuren en aroma's zoals vanille, sinaasappel, sandelhout en chocolade. Verwen jezelf met geurkaarsen of een aromalamp, en zoek je favoriete geur. Uiteraard kan je ook elke dag een verschillende geur kiezen! Een warme kruiden- of fruitthee geeft ook een aangename geur af. Versier de tafel in je woonkamer met een mooie theepotverwarmer die niet enkel dranken als thee, koffie of chocolademelk warm houdt, maar ook als een lichtbron werkt. Een schaal met appels, mandarijnen en noten is even decoratief en biedt vitaminerijke lekkernijen binnen handbereik.

Een hete thee of een geurkaars kunnen voor aangename aroma's zorgen en het nog gezelliger maken

Een hete thee of een geurkaars kunnen voor aangename aroma's zorgen en het nog gezelliger maken.

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!