topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Creëer eenvoudig je eigen muurdecoraties

Zes creatieve doe-het-zelf ideeën voor je muur
user icon clock icon

Ziet jouw muur er sober en saai uit, maar je hebt geen idee wat je ermee moet aanvangen, en je wenst geen fortuin uit te geven? We presenteren zes creatieve ideeën die een frisser gevoel in je huis brengen, en meer leven in je muren!

Individuele wereldkaart voor wereldreizigers

Is reizen niet enkel één van je favoriete hobby’s, maar ook een belangrijk deel van je leven? Verzamel dan al je favoriete plaatsen en herinneringen rechtstreeks op je muur! Maak je persoonlijke wereldkaart en gebruik het als een prikbord. Neem simpelweg een oud prikbord, en knip elk continent uit met behulp van een patroon. Indien je houdt van detail, kan je uiteraard ook de eilanden uitknippen die je bezocht hebt.

Een plaats voor herinneringen: Je wereldkaart prikbord gemaakt uit kurk

Een plaats voor herinneringen: Je wereldkaart prikbord gemaakt uit kurk.

Je kan de continenten schilderen, of hen laten zoals ze zijn. Verbind hen vervolgens, met een lijmpistool aan een groter prikbord, een magnetisch bord of een krijtbord, dat jet dan aan de muur hangt. Enkel de decoratie mist nu nog: Markeer de plaatsen waar je geweest bent met spelden, kleine souvenirs, museum inkomtickets of foto's. Nu heb je al je reizen op één kaart, en kan je steeds genieten van je mooie herinneringen.

Kurken prikbord

Houd je van het eerste idee, maar ben je meer het sociale type, dan een wereldreiziger? Dan kan je gemakkelijk je eigen prikborden maken voor je boodschappenlijstjes en herinneringen van oude wijnkurken! Verzamel de komende weken, Kurken van wijnflessen, of vraag in de winkel om de hoek of ze er enkele kunnen geven.

Herinneringen aan gezellige avonden: Het doe-het-zelf prikbord gemaakt uit wijnkurken

Herinneringen aan gezellige avonden: Het doe-het-zelf prikbord gemaakt uit wijnkurken.

Kook de kurken voor je verder werkt, om ze te ontdoen van onaangename geuren. Snij hen vervolgens in twee en schik ze ofwel in een rechte lijn, of in een patroon op bijvoorbeeld een MDF-plaat. Als je plant om een echte afbeelding te maken met kurken, schik ze dan eerst om je idee te schetsen. Bevestig daarna elke kurk aan de achtergrond met een lijmpistool, en je hebt een origineel prikbord voor je gang, keuken of kantoor.

Fotogalerij met visnet

De laatste vakantie is al lange tijd voorbij, en de volgende is nog niet in zicht. Kijk je steeds opnieuw naar je foto's van de laatste strandvakantie en verlang je naar de zon, de zee en de ontspanning? Om elke dag tot het weer tijd is om te reizen gemakkelijker te maken, kan je eenvoudig je eigen vakantie fotogalerij creëren. Raap simpelweg een visnet op van de decoratiewinkel en hang het aan je muur.

Je mooiste vakantiefoto's als maritieme decoratie – gemakkelijk en waardevol met een visnet

Je mooiste vakantiefoto's als maritieme decoratie – gemakkelijk en waardevol met een visnet.

Je hebt geen boor nodig om het te bevestigen. Bij een bepaalde grootte, zijn de netten erg licht, en enkele nagels volstaan om er één op te hangen. Neem kleine houten wasspelden, die je kan vinden in de meeste goede decoratiewinkels, en schik je strandvakantiefoto's volgens je wens en stemming. Indien je wenst, kan je de fotogalerij opwaarderen met kleine stukjes drijfhout, mosselen, zeesterren en kleine sponsjes.

Papieren muurdecoratie

Aan papier is er nooit een tekort, en je hebt vast een berg oud papier thuis – of boeken die je nooit meer opraapt. Voordat je het papier weggooit, denk erover na of je het zelf kan recycleren! Muur rozetten zijn een geweldig idee dat eenvoudig te maken, en toch enorm effectief is.

Rol oude boekpagina’s in trechters en kleef ze samen om rozetten te maken – simpel en mooi

Rol oude boekpagina’s in trechters en kleef ze samen om rozetten te maken – simpel en mooi.

Scheur enkele pagina's uit een boek en rol ze in trechters. Bevestig de uiteinden met een beetje lijm. Wanneer je voldoende trechters gemaakt hebt, plak hen samen met wat lijm of een lijmpistool. Vanaf een bepaalde grootte, is het aan te raden de rozetten te bevestigen aan een ronde steun; bijvoorbeeld een stuk karton. Nu kan je je muur ermee decoreren, en je kamer een nieuwe sfeer geven! De papieren rozetten passen bijzonder goed bij een éénkleurige muur en zijn een prachtige aanvulling voor huizen in landelijke stijl, met klassieke flair of uitgeleefd.

Borden op de muur

Wil je je muren opfrissen, en jezelf een nieuwe kamer geven door amper tijd te verspillen? Probeer dan borden op de muur! Eens populair in het verleden, komt de trend nu terug in een nieuwe vorm – met bijvoorbeeld ongewone en moderne motieven.

Ofwel van grootmoeder, of volledig modern – borden zien er geweldig uit tussen canvassen

Ofwel van grootmoeder, of volledig modern – borden zien er geweldig uit tussen canvassen.

Misschien heb je nog steeds mooi porselein van grootmoeder in huis, of ben je net langs een vlooienmarkt gewandeld. Zelfs in kleine geschenkenwinkels, kan je geweldig mooie modern ontworpen borden vinden die je muur een facelift geven. Schik de borden in verschillende kleuren en maten, en combineer de schikking naar wens met mooi ingekaderde foto's en spiegels.

Muurdecoratie met decoratietape

Decoratietape is momenteel één van de hipste trends in muurdecoratie. Met kleurrijke plakband in tal van kleuren kan je je verbeelding de vrije loop laten, en je muur een volledig nieuw ontwerp geven. Misschien wil je een moderne zwart-witte fotogalerij ontwerpen? Kies staande en liggende foto's. In plaats van hen in te kaderen, verbind hen simpelweg met luid gekleurde decoratietape aan je muur. Op die manier, kan je jezelf indekken tegen het boren van gaten.

Inkaderen op een andere manier: fotoprints vast aan de muur met decoratietape

Inkaderen op een andere manier: fotoprints vast aan de muur met decoratietape.

Nog een geweldig idee, is om motieven met tape aan de muur aan te brengen. Plaats je eigen woud op de muur van de woonkamer, of een New York horizon boven je bed. De tape is gemakkelijk te verwijderen, dus je kan altijd aan nieuwe motieven denken!

Combineer je doe-het-zelf muurkunst met geweldige foto's

Met deze creatieve ideeën, kan je je muren in een mum van tijd in een speciaal kunstwerk omtoveren. Bij bestecanvas.nl kan je een breed aanbod aan fotokaders vinden, en kan je ook je foto’s op aluminium of canvas afdrukken. Vul je doe-het-zelf muurgalerij aan met je favoriete foto's, en maak decoratie nog persoonlijker.

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!