topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Wanddeco met klokken, spiegels en afbeeldingen

Deco-tips voor je individuele droommuur
user icon clock icon

Is het zicht van uw muren meer deprimerend dan inspirerend? Kale muren en schrille kleuren zover het oog reikt? Gelukkig is dit snel en gemakkelijk te verhelpen! Er zijn vele mooie manieren om uw eigen perfect unieke muur te creëren met klokken, spiegels en foto’s!

Wie heeft aan de klok gedraaid?

Bij het woord wandklok denk je aan de verstofte koekoeksklok van je oma? Die tijden zijn allang voorbij. Intussen heb je een reusachtige keuze van klokken in verschillende vormen, kleuren en maten. Ze tonen niet alleen hoe laat het is, maar zijn ook nog eens uiterst decoratief. Of je nu een bescheiden klok wilt, die hoofdzakelijk zijn werk doet, of een kleurenpracht voor je muur zoekt – je vindt het zeker.

Is je wandklok een gemist decokans? Dat kan veranderen!

Is je wandklok een gemist decokans? Dat kan veranderen!

Zeer geliefd is het spel met verschillende materialen. Waarom kies je niet voor een wandklok met wijzers uit messing? Materialen zoals marmer, koper, hout en kunststof worden door designers tot echte kunstwerken gemaakt. Klokken in zwart-wit, en nagemaakte modellen uit de jaren 50 en 60 verlenen je muur een retro-touch. En als je toch terugdenkt aan de leuke tijden van je grootmoeder, kies je een koekoeksklok in modern ontwerp. In plaats van een houten huisje herbergt een archtectonisch meesterwerk je kleine vogel, die jou ieder uur met zijn gekwetter verblijdt. Zeer modern werken ook modellen die een hele kalenderfunctie vervullen. Naast het tijdstip tonen die het jaar, de weekdag en de datum / een leuk idee voor de muur in je werkkamer!

Bedenk, hoe en waar je je klok plaatsen wilt

Bedenk, hoe en waar je je klok plaatsen wilt.

Boven je bureau past een klok met memoboard en magneetfunctie ook goed. Wil je de trend typografie volgen, kun je je typo-verzameling met een wandklok uitbreiden, die in plaats van een cijferblad een typografische weergave heeft en je in de ware zin van het woord verraadt hoe laat het is. Ook zonder cijferblad komen klokken uit. Die zijn gemaakt uit kunststof of bijvoorbeeld uit koper en werken zeer elegant in bescheiden ingerichte ruimten. Je muur kan bovendien als projectievlak voor een digitale weergave van de tijd dienen.

Een grote klok doet wonderen, vooral in eenvoudig gemeubileerde kamers

Een grote klok doet wonderen, vooral in eenvoudig gemeubileerde kamers

Het is een goed idee verschillende klokken met elkaar te combineren. Meerdere klokken in een rij maken het mogelijk verschillende tijdzones te tonen:: Berlijn, New York en Tokyo allicht? Zo weet je altijd, hoe laat het in je lievelingsstad is! Onze DIY-tip: heel individueel wordt je klok, als je je lievelingsfoto als cijferblad gebruikt.

Het cijferblad van je klok kun je heel eenvoudig met een eigen motief afmaken

Het cijferblad van je klok kun je heel eenvoudig met een eigen motief afmaken.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Als spiegels meestal in badkamers en in de gang gebruikt worden, is er niks op tegen ook je woonkamermuur met een of meerdere spiegels te decoreren. Er zjn wandspiegels, staan- en hele spiegels, die je aan je muur opstelt of ophangt, en natuurlijk de nostalgisch aandoende handspiegels. De laatste werken zeer romantisch aan een wand en kunnen de landhuis- of vintagestijl goed compleet maken.

Spiegels vervolledigen je woonkamer in iedere maat als leuke decoratie

Spiegels vervolledigen je woonkamer in iedere maat als leuke decoratie.

Alleen de werking van een spiegel spreektt gericht als deco-element: kleine kamer lijken door spiegels meteen groter. Stel of hang je spiegel zo op, dat hij je raam reflecteert en je vindt je ruimte lichter en groter. Lage kamer kun j euitstrekken als je spiegel loodrecht ophangt.

Clever geplaatst maken je lijsten een spiegel groter

Clever geplaatst maken je lijsten een spiegel groter.

Spiegels zijn er met of zonder lijsten en bij de keuze van de lijst staan er vele keuzen open voor jou. Kies je voor een decente gouden lijst of toch liever een pronkend barok model? Voor hout of liever drijfhout, dat er avontuurlijk uitziet? Misschien wil je een spiegel met een volledig individuele touch.. Onze DIY-tip: spiegels van alle soorten laten zich heel gemakkelijk met kleedstickers, wandtattoos of glanskleuren oppeppen. Zo kun je bijvoorbeeld een lijstversiering knutselen of je een motiverende spreuk op de spiegel schrijven.

Opvallende lijsten voor je spiegel hebben een grote uitwerkingen op je ruimte

Opvallende lijsten voor je spiegel hebben een grote uitwerkingen op je ruimte.

Afbeeldingen vertellen de mooiste verhalen

Natuurlijk mogen mooie afbeeldingen niet bij je wanddecoratie ontbreken. Ze maken je woning pas echt tot je persoonlijke welzijnsoord en weerspiegelen je smaak, je emotioes en je lifestyle. Of je nu graag je eigen foto’s aanbrengt of een schoon kunstwerk, een typo-poster of een erfstuk aan de wand wilt hangen: bij ons vind je de passende lijst en het passende materiaal waarmee je je afbeeldingen perfect in scène kunt brengen.

Uw huis wordt enkel een thuis met foto's - en de beste zijn die van u

Uw huis wordt enkel een thuis met foto's - en de beste zijn die van u.

Van fotoplaat tot alu-dibond, linnen of acrlyl: alles is in onze shop te bestellen. Kies je ervoor, een van je foto‘s in te lijsten, bevelen we je graag een lijst met passepartout aan. Een passepartout stelt je afbeelding in het middelpunt en is vooral bij persoonlijk belangrijke motieven aan te raden. Als je bij ons je ingelijste foto in galerijkwaliteit bestelt, profiteer je niet alleen van de kleurenperfectie en scherpte, die de werkkwaliteit met zich meebrengt, maar ook van het hoogwaardig museumskarton, die we voor de passepartout gebruiken. Je foto verkrijgt nog meer diepte en komt volledig tot zijn recht! De lijst kun je passen aan je woning uitzoeken. Als je gekozen hebt, printen wij het bild, zetten het achter acrylglas, om het optimaal te beschermen en lijsten het in. Zo kun je je foto meteen ophangen als de postbode het gebracht heeft!

Combineer klokken, spiegels en afbeeldingen en maak je muur interessanter

Combineer klokken, spiegels en afbeeldingen en maak je muur interessanter.

De mix maakt het: combineer je lievelingsstukken

Met klokken, spiegels en afbeeldingen kan je nu verschillende combinatiemogelijkheden proberen en je een individuele en decoratieve muur maken. Ga los en zoek je een persoonlijk lievelingsstuk, waarmee je je muur op wilt vrolijken! Liever een beetje harmonisch? Kies dan materialen, vormen en kleuren die samenpassen en een geheel vormen. Ben je een vriend van sterke contrasten, dan kun je gericht stijlbreuken aanbrengen en je ruimte meer spanning geven. Let erop dat soms minder meer kan zijn. Vooral in klein ruimten kan een verzameling kleine deco-objecten snel onrustig werken. Kies liever voor keypieces en krachtige foto‘s, om met je muur een echt statement te maken!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!