Aanmelden
Vanaf
€ 7,90
€ 26,90

Fotopuzzel

 • HD – uitermate geschikt voor foto’s in hoge resolutie
 • Stevige kartonnen en nauwkeurige gestanste delen
 • Briljante, milieuvriendelijke fotoafdruk

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Fotopuzzel prijzen

Andere formaten »

Wat is onze fotopuzzel?

 • fotopuzzel volledig beeld
 • fotopuzzel gedetailleerd beeld
 • fotopuzzel in de kamer

Onze fotopuzzel is gemaakt van nauwkeurig uitgesneden stukjes karton, elk bedrukt om een erg levendige afbeelding te leveren. Een gepersonaliseerde puzzel met foto, die de kwaliteiten van een bordspel en decoratiestuk combineert, is een geweldig geschenk voor jong en oud.
Let op! Kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden, verstikkingsgevaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Foto verwerkt in een foto puzzel

 • Herbeleef je beste herinneringen met elk stukje
 • Levendige kleuren en glanzend oppervlak
 • Machinaal uitgesneden stukjes karton
 • Bruikbaar als decoratiestuk na voltooiing
 • Een geweldige activiteit voor de hele familie

Puzzel met foto voor echt speciale momenten

Een garantie voor kwaliteitsvolle tijden samen

Met een fotopuzzel van BesteCanvas.nl, neemt de familietijd nieuwe emotionele vormen aan! Herbeleef je beste fotomomenten met de nauwkeurig uitgesneden stukjes karton van je puzzel met foto! De glanzende stukjes, uitgesneden uit een stevig blad karton, werken samen om een prachtig eindresultaat te verkrijgen. Deze fotopuzzel zorgt voor een boeiende familie-ervaring, en is de beste manier om je kwaliteitsvolle tijd te verrijken met een verhaal terwijl de foto geleidelijk aan vorm krijgt!

Gebruik de foto puzzel als decoratiestuk

Met de levendige reproductie van de foto en de nauwkeurige snede van de stukjes, kan de afgewerkte fotopuzzel gemakkelijk tentoongesteld worden als een gewoon stuk wanddecoratie. Gebruik hem als een wandcollage, of kader hem in - een foto op puzzel is een ongelofelijk veelzijdig fotoartikel waarmee je je verbeelding de vrije loop kan laten. Een fotopuzzel doet je meest waardevolle herinneringen tot recht komen, of het nu gaat om een grappige groepsfoto of een pakkend eerbetoon aan je trouwdag!

Een combinatie van bordspel en decoratiestuk

Als perfect synthese van een fotodecoratie en ontspanningsactiviteit is het de beste oplossing wanneer je op zoek bent naar een fotopuzzel die beschikbaar is aan een goedkope prijs die niemand gelooft wanneer ze het resultaat zien! Experimenteer met verschillende fotopuzzels die samen een enkele afbeelding in groot formaat maken. Ontwerp je eigen puzzel met fotoherinneringen die keer op keer herbeleefd worden, waarbij de positieve emoties steeds opnieuw opwellen!

Een uitdagend fotogeschenk

Deze dagen waarderen mensen ervaringen meer dan statische, kant-en-klare voorwerpen. Met dit in gedachten, is een puzzel foto het perfecte fotogeschenk voor zij die ervan genieten om zelf dingen te bereiken en te maken! Een gepersonaliseerde fotopuzzel kan ook bedrukt worden met een speciale boodschap die enkel tevoorschijn komt wanneer het laatste stukje op zijn plaats ligt. Ook al kunnen alle leeftijden ervan genieten, moet men opmerken dat de kleine stukjes een gevaar voor verstikking met zich mee kunnen brengen, en niet geschikt zijn voor kinderen onder 3 jaar.

De beste klantenbeoordelingen

2024-06-18. Samen met een rating van 4.73 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 41695 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Fotopuzzel!

Makkelijk en veilig betalen

Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.