HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Vakantie op Balconia

Maak je balkon klaar voor de zomer in 5 stappen
user icon clock icon

Laat de vakantie laat nog even op zich wachten, is die al voorbij of vervalt die helemaal? Je kunt toch nog van de zomer genieten. Ga lekker genieten in je eigen privé-oase. Met de juiste decoratie krijg je ook bij je thuis het ware vakantiegevoel. We laten je zien hoe je in slechts 5 stappen je balkon in een heus zomervakantieparadijs kan veranderen.

Stap1: Hoe je je balkon grondig schoonmaakt

Voordat je een plan maakt voor de vormgeving van je balkon, moet je die eerst een keer grondig reinigen. Pak je stoffer en blik en veeg het een keer netjes schoon. Is het balkon betegeld of alleen van beton, dan hebben zich tijdens de winter hoogstwaarschijnlijk algen en mos op het oppervlak en in de voegen gevormd. Haal bij de bouwmarkt een mos- en algenverwijderaar om dit schoon te maken. Deze meng je volgens de instructies met water en besproei met deze oplossing je balkon - na enkele dagen zal die er uitzien als nieuw!

Op een schoon en mooi balkon is het beter toeven

Op een schoon en mooi balkon is het beter toeven.

Als alternatief kun je ook een beproefd huis-, tuin en keukenmiddel gebruiken: neem 20 gram zetmeel en los dit op in kokend water. Voeg dan 200 gram soda en acht liter water toe en klaar is het schoonmaakmiddel. Dit giet je uit over het totale oppervlak en laat het inwerken. Na een paar uur schrob je het vuil eraf en spoel het na met water.

Met het juiste poetsmiddel ziet je balkon er snel weer uit als nieuw

Met het juiste poetsmiddel ziet je balkon er snel weer uit als nieuw.

Heb je een houten vloer op je balkon, dan moet je die natuurlijk ook reinigen en verzorgen. Is de vloer onbehandeld, dan volstaat het om die tegen zonlicht en vocht te beschermen met een speciale olie van de bouwmarkt. Is de vloer gelakt en heeft de verf losgelaten, dan moet je de laklaag vernieuwen. Koop de juiste kleur lak en schuurpapier bij de vakhandel. Ruw de vloer licht op met het schuurpapier en schilder die daarna helemaal over.

Een houten vloer op het balkon is mooi, maar vraagt meer onderhoud

Een houten vloer op het balkon is mooi, maar vraagt meer onderhoud.

Stap 2: Hoe je je balkon zonder grote inspanning opwaardeert

Nadat je je balkon grondig hebt schoongemaakt, kun je gaan overwegen hoe je hem in hoofdlijnen wil gaan inrichten. Heb je alleen een kale betonvloer en gijze muren? Hoe zou het worden met een elegant-zomerse houten vloer en een leuk kleurtje? Houten tegels vind je in elke goed uitgeruste bouwmarkt. Meet je balkon van tevoren goed op en vergeet niet om uitsparingen voor de hoeken en pilaren mee te rekenen! Dan kun je de losse tegels in de bouwmarkt direct op maat laten zagen. Verf vind je daar ook. Voor het balkon kun je overigens geen gewone muurverf gebruiken.Laat je in de vakhandel adviseren en zoek een mooie weerbestendige verf uit.

Verbeter je kale betonvloer met houten tegels en zomerse kleuren

Verbeter je kale betonvloer met houten tegels en zomerse kleuren.

Bijzonder zomers zijn natuurlijk geel en oranje, maar ook blauwtinten zoals turqoise of petroleumblauw doen het op het balkon uitstekend en laten je dromen van de zee. Pas op: voordat je de ambachtelijke koorts te pakken krijgt en graag ook de buitnemuren wil schilderen, moet je dat eerst met je huurbaas bespreken! Een alternatief voor schilderen is, zoals gezegd, de houten tegel voor de vloer, en in plaats van een muurverf heb je optie om de muren met bamboe- of stromatten te bekleden. Deze matten zijn van natuurlijk materiaal en dragen een aangenaam warme sfeer uit en zijn zeer decoratief!

Zonnige kleuren en met bamboe beklede muren maken je balkon mooier

Zonnige kleuren en met bamboe beklede muren maken je balkon mooier.

Stap 3: Welke tuinmeubelen heb je nodig om het gezellig te maken

Heb je al balkonmeubelen die je leuk vindt en die nog in goede staat zijn, dan gebruik je die uiteraard weer. Maak ze goed schoon, lucht de stoffering, was de bekleding en behandel de houten oppervlakken. Zo verdrijf je de winterse stank en laat je de meubelen er fris en als nieuw uitzien. Als je zin hebt om nieuwe meubelen aan te schaffen,dan moet je eerst overwegen wat je nodig hebt en hoeveel plek je ter beschikking hebt. Is je balkon erg klein, laat je dan niet van de wijs brengen. Improviseer gewoon, dat geeft veel plezier en maakt je balkon tot een individueel mini-paradijs!

Klein balkon? Improviseer met de meubelen en schep je eigen sfeer

Klein balkon? Improviseer met de meubelen en schep je eigen sfeer.

Een houten klaptafel is een prachtig alternatief voor kleine buitenverblijven. Kies daar een passend krukje bij en je kan al lekker in je nieuwe boek bladeren en een verfrissende aarbeidenpunch drinken. Een ander leuk idee is een kist, waarin je boeken, zonnebrandcreme en andere gebruiksvoorwerpen kan opbergen en die tegelijkertijd dienst doet als tafel. Heb je meer plaats tot je beschikking, dan zijn je fantasieën nauwelijks begrensd. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn met een schommel? Het hoeft niet meteen een Hollywoodschommelbank te zijn, maar een gevlochten hangstoel is de ideale zitgelegenheid om je over te geven aan je vakantiedromen. Denk er bij de aanschaf van nieuwe meubelen aan dat je ze gedurende de wintermaanden in je huis of kelder moet opbergen, zodat je er ook vogend jaar nog plezier aan kan beleven.

Ontspannen hangen –laat je ziel in de hangstoel bengelen

Ontspannen hangen –laat je ziel in de hangstoel bengelen.

Stap 4: Welke planten voelen zich goed op je balkon

Om het echt gezellig te maken, moet je je balkon met een selectie van diverse planten decoreren. Is je balkon schaduwrijk, dan zijn bijvoorbeeld fuchsia’s, knolbegonia’s , klokjes of helmkruid geschikt. Met een balkon op het zuiden heb je een duidelijk grotere keuze, want de meeste bloemen houden van zon. Mediterrane planten zien er niet alleen leuk uit, maar geven samen met hun geur ook een echt vakantie gevoel. Plant salie, rozemarijn en lavendel en je waant je al snel in Italië! Bovendien kun je je kruiden meteen in een lekker mediterraans menu verwerken, waarvan je ‘s avonds lekkker kan genieten.

Planten en kruiden zien er niet alleen leuk uit, maar verspreiden ook een heerlijke geur

Planten en kruiden zien er niet alleen leuk uit, maar verspreiden ook een heerlijke geur.

Voor zonnige plekken zijn ook aarbeiden, trostomaten en bloemen zoals geraniums, petunia‘s en hortensia’s geschikt. De altijd groene en in leuke kleuren bloeiende oleander is een klassieker onder de balkonplanten. Die is helaas niet winterhard, waardoor je voldoende ruimte nodig hebt om hem in de koude jaargetijden onder te brengen. Wil je vooral veel groen op je balkon, dan kun je bamboe, palmen en varens aanplanten. Verzorg je planten regelmatig. Verwijder dode bloemen en bladeren en vergeet niet ze water te geven!

Informeer op voorhand over wat je planten nodig hebben

Informeer op voorhand over wat je planten nodig hebben.

Stap 5: Met welke accessoires versier je je balkon

Ten slotte is er nog het decoreren. Stilistisch zijn er vele mogelijkheden. Zowel de maritieme, als ook de Ethno-look brengen een vakantiestemming op je balkon. Bonte kleuren, bloesempatronen of natuurlijke materialen en tonen zorgen ook voor een goede stemming. Heb je nog geen zonwering, kies dan uit een zonnezeil, een markies (met de verhuurder overleggen!) of een uitgeklapte parasol.

Bonte kleuren zorgen voor een goede stemming en vakantie flair

Bonte kleuren zorgen voor een goede stemming en vakantie flair.

Een ander prachtig accessoire is een zomertapijt: tapijten voor outdoor gebruik zijn meestal van plastic geweven en dienovereenkomstig onderhoudsarm.Kussens met opwindende print en knuffelige plaids mogen natuurlijk ook niet ontbreken als het ’s avonds wat koeler wordt en je nog even van de laatste zonnestralen wil genieten. Maak zelf eenvoudig je eigen fotokussen: fantastische kussens vind je hier.

Voor een sfeervolle verlichting gebruik je solar-lichtkettingen met bonte lampionnen, windlichtjes in diverse kleuren vormen en maten, lantaarns, petroleumlampjes of misschien wel een fakkel? Zo tover je kampvuur romantiek op je balkon en geniet je met je vrienden van de zomernacht tot in de kleine uurtjes

Met de juiste verlichting wordt je avond op het balkon een kleine vakantie

Met de juiste verlichting wordt je avond op het balkon een kleine vakantie.

Geniet van je vakantie op Balconia!

Zoals je ziet is het erg eenvoudig je balkon zomerklaar te maken en hem in een waar vakantieparadijs om te toveren. In ieder geval kun je tot eind augustus het vakantiegevoel in deze kleine oase beleven. Als dan de herfst langzaam de bladeren rood en goud kleurt, maak je alles weer grondig schoon, berg je de meubels en accessoires op en zoek je een mooi plekje voor je planten. Dan kun je ook de volgende zomer weer veel plezier hebben op je balkon!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!