Aanmelden
70% besparen
€ 9,00
€ 29,90

Foto op Aluminium

 • Schitterende kleuren en haarscherpe resolutie
 • Elegante en duurzame aluminiumplaat
 • Beschikbaar met glanzende of matte afwerking
 • Professioneel gemaakt om UV-schade te weerstaan

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Foto op aluminium - prijzen

Andere formaten »

Wat is een Foto op Aluminium?

 • foto op aluminium volledig beeld
 • foto op aluminium in de kamer
 • foto op aluminium detail

Foto op Aluminium bestaat uit composietpanelen van vederlichte maar harde kunststof en aluminium bladen. Deze gewaagde afdrukken op metaal worden professioneel behandeld om UV-schade te vermijden. De foto op aluminium is een bijzonder gewenste wanddecoratie die je een waar premium vakmanschap geeft!

Een Foto op Aluminium voor hen die elegantie waarderen
 • Slim gebouwd composietpaneel
 • Licht maar bijzonder stevig
 • Minimalistische, esthetische en simpele elegantie
 • Speciaal behandeld om UV-gerelateerde schade te vermijden
 • Premium wanddecoratie aan een betaalbare prijs

Aluminium Foto in twee fantastische versies

aluminium foto glanzende afdruk
Glanzende Aluminium afdruk (gelamineerd op fotopapier)

 • Heldere, rijke kleuren met hoogglanzend effect
 • Gepolijste randen met afgeronde hoeken
 • Kristallen helderheid tot in het kleinste detail
 • De HD-afdruk op fotopapier van labokwaliteit wordt aangebracht op het aluminium paneel
aluminium foto matte afdruk
Matte Aluminium afdruk (rechtstreekse afdruk)

 • Matte afwerking van premium kwaliteit
 • Gepolijste randen met afgeronde hoeken
 • Extreem nauwkeurige reproductie van kleur
 • Rechtstreeks afgedrukt op het aluminiumpaneel voor een verbazingwekkende hedendaagse uitstraling

​Afdrukken van Foto op Aluminium van onberispelijke kwaliteit

Echt uitzonderlijke beeldscherpte

Je aluminium fotoafdruk reproduceert je meest levendige fotoherinnering tot in het kleinste detail. Of deze nu afgedrukt wordt op fotopapier van labokwaliteit of rechtstreeks op het gewaagde aluminiumpaneel, je afbeelding wordt schitterend met het hoogste niveau aan scherpte en de best mogelijke resolutie. Je foto op aluminium straalt simpelweg, dankzij de baanbrekende afdruktechnologie die schitterende kleuren en contrasten produceert.

Geschikt voor elke omgeving

De glanzende versie van je aluminium afdruk wordt zorgvuldig gelamineerd. Naast het voorzien van een glanzend effect en bijhorende kleurdiepte, maakt het lamineerproces je fotoafdruk geschikt voor ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad. Nu kan je dus je favoriete foto's ophangen in je keuken of badkamer. De sobere, extreem eigentijdse matte versie van de foto aluminium afdruk komt daarnaast met een speciale afwerking zodat je deze in zelfs nog ruigere omgevingen kunt tentoonstellen.

Afdrukken op Metaal, duurzaam gebouwd

De digitale reproductie van je foto wordt gepresenteerd op een nauwkeurig gesneden aluminiumplaat, en wordt geleverd met een hoogtechnologische bescherming tegen UV-straling. De zwarte kern van het paneel is gemaakt van lichte maar harde kunststof die uw afdruk niet enkel licht, maar ook stabiel maakt. De kern zelf wordt tussen twee aluminium bladen geplaatst. De zilverachtige randen geven je foto aluminium een speciale elegante glans!

Afdrukken op Aluminium voor een premium wanddecoratie

De foto op aluminium is een elegant ontwerp dat dienstdoet als middelpunt van elke muur. De aluminium achtergrond benadrukt de prachtigste foto's uit je collectie. Je foto op aluminium lijkt te zweven op je muur dankzij het verborgen ophangsysteem. Ontwerp een gepersonaliseerde aluminium foto goedkoop met je meest opvallende prent en creëer een waar kunstobject.

Formaten en prijzen

De beste klantenbeoordelingen

2024-07-15. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 43170 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto op Aluminium!

Makkelijk en veilig betalen

Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.