Uw Foto op Aluminium in PREMIUM kwaliteit
BesteCanvas.nl

Uw foto op aluminium

de meest stijlvolle manier om uw foto's af te beelden

van 29,90€
9,00€
20 x 20 cm
  • Bijzonder geschikt voor foto's met een hoge resolutie
  • Stijlvolle, stabiele aluminium plaat
  • Glanzende UV-beschermingsfolie

Trusted Shops

Trusted Shops

Lees meer »

Klantreacties...

Foto op aluminium - prijzen

Formaat Prijs Aanbieding
20 x 20 cm 29,90 € 9,00 €
30 x 20 cm 39,90 € 29,00 €
40 x 30 cm 54,90 € 39,00 €
40 x 40 cm 59,90 € 44,00 €
60 x 40 cm 69,90 € 54,00 €
80 x 60 cm 119,90 € 74,00 €

Andere formaten »

En zo eenvoudig is het:

1.Foto kiezen

2.Formaat & effecten kiezen

3.Bestellen

Foto op aluminium - bewezen kwaliteit en elegantie

Door onze meerdere jaren ervaring uit foto’s op aluminium te maken, kunnen we verzekeren dat er geen goede of foute foto’s zijn. Maak gepersonaliseerde decoratie voor uw muren door een foto uit uw eigen collectie te kiezen en laat uw aluminium foto een stuk van de hedendaagse kunst aan uw muur worden. Eerst wordt de afbeelding op een stevige hoogglanzende vinylfilm met een UV-beschermlaag gedrukt. Deze film wordt dan juist op een duurzame aluminium composiet paneel toegepast, bestaande uit twee buitenste aluminium platen en een inwendige bekleding van hard kunststof. Elke foto op aluminium is gemaakt van speciaal geselecteerde materialen voor een betere beeldkwaliteit en duurzaamheid op lange termijn, waardoor uw foto op aluminium plaat de belangrijkste decoratieve element voor uw muren blijft.

foto op aluminium plaat

Selecteer een foto op aluminium plaat dat past bij uw interieur

Foto adfrukken op aluminium zijn de perfecte muur decoratie als u op zoek bent voor een elegante toevoeging aan uw interieur. Een van de meest opvallende kenmerken van onze aluminium plaat is dat ze hoogglans is, dit maakt uw beelden aantrekkelijker. Een ander interessant kenmerk is dat aluminium foto’s zowel bij moderne als vintage-stijl interieur past. Een laatste kenmerk – een aluminium plaat is meestal 2mm dik, wat betekent dat, wanneer ze wordt opgehangen, deze strak aan de muur hangt. Weet u niet welk beeld u zult kiezen? We raden eerst te definiëren welke stemming of gevoel u in uw huis wilt creëren en dan het juiste beeld ervoor te zoeken. Als alternatief een beeld zoeken dat biij de omringende elementen in de kamer zou passen.

Uw foto op aluminium
Uw favoriete foto op een aluminium plaat

Foto op aluminium

Uw favoriete foto op een aluminium plaat, een bijzonder luxe uitvoering. Door het hoogglans beeldoppervlak krijgt uw afbeelding een indrukwekkend effect! Intense kleuren en diepte zijn twee kenmerken van dit luxe product. Daarnaast zorgt de aluminium verbindingsplaat voor extra stevigheid. Een elegante en stevige wandversiering,dat is de foto op aluminium.

vanaf 5,90 €*


De beste klantenbeoordelingen

2017-03-01. Op Trusted Shops beoordelen onze klanten BesteCanvas.nl met 4.43 sterren van de 5, gebaseerd op 7570 beoordelingen, waarvan er 4980 gepost werden in de afgelopen 12 maanden. Begin nu uw Foto op Aluminium te ontwerpen!