topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

De winnaar van de kleurentrend 2016

Welke kleur is toonaangevend voor het jaar?
user icon clock icon

De lente is hier en je plant een grote lentekuis. Waarom geen gebruik maken van deze kans om een nieuwe laag verf in je woonkamer aan te brengen om de lente te verwelkomen? Laat je inspireren door de spannende kleurentrends van 2016 en vind de beste kleuren voor jouw thuis!

Zwart of wit? Waarom niet beide?

Zwart en wit is één van de belangrijkste en meest flexibele kleurentrends van 2016. Strikt genomen, is geen van beide echt een kleur, want je vindt hen niet terug op het kleurenwiel. Ze hebben echter allebei een immense invloed op de sfeer en de uitstraling van een kamer. Wit brengt een gevoel van ruimte en puurheid met zich mee, zwart is mysterieus en ondoordringbaar, maar ook erg praktisch in de juiste combinaties.

Zwart, wit en de tussenkleur grijs zorgen voor een prachtige achtergrond voor kleurrijke accenten met hun kleurenneutraliteit, en kunnen gecombineerd worden met alle kleuren en patronen. Het maakt niet uit of je een rustieke stijl verkiest, houdt van een hip, stedelijk design, of geniet van een klassiek moderne levensstijl.

Zwart en wit is tijdloos als een neutrale basis voor kleurrijke accenten

Zwart en wit is tijdloos als een neutrale basis voor kleurrijke accenten.

Gecombineerd met hout, rotan en andere natuurlijke materialen, brengen zwart en wit het landelijk chique up to date, terwijl sterke kleurenaccenten in geel of roos op de muren, of als een statement een meubelstuk, bijdragen aan een jonge stedelijke levensstijl. Zwart en wit geven je flat een ingetogen, en toch huiselijke toets in combinatie met donker hout en subtiele patronen.

Ook muren en meubels kunnen bijdragen aan de zwarte en witte stijl: zwarte schoolbordverf is een geweldig idee voor de werkruimte. Terzelfdertijd beschik je over een plat zwart oppervlak dat ook praktisch is. Om extreme contrasten te vermijden, kan je gebruik maken van grijze tinten. In plaats van een puur wit te gebruiken, kan je tinten aanbrengen zoals ivoor of eierschaal.

Colour-blocking brengt leven in je huis

Colour-blocking is al extreem hip in de modewereld, en nu kan je de wilde kleurenmengeling ook in je flat aanbrengen: sterke, heldere kleuren herinneren ons aan de natuur, zomer en zorgenvrije uren die ons in een goed humeur houden. Blauw, geel, rood of groen versieren volledige muren, domineren een kamer in de vorm van een statement meubelstuk of blaast nieuw leven in interieurontwerp.

De modetrend “colour-blocking” heeft zich een weg gebaand in onze huizen

De modetrend “colour-blocking” heeft zich een weg gebaand in onze huizen.

Als je van luide kleuren houdt, kan je aqua met helder magenta stralend geel combineren en je huis in een zee van kleuren omtoveren. Als algemene regel kan men stellen dat kleuren die tegenover elkaar staan op het kleurenwiel, ideaal geschikt zijn om gecombineerd te worden en een effectief contrast te bouwen om een positieve sfeer te creëren.

In plaats van aanvullende kleuren, kan je kleuren combineren uit dezelfde kleurenfamilie

In plaats van aanvullende kleuren, kan je kleuren combineren uit dezelfde kleurenfamilie.

Indien je niet zo moedig bent, kan je nog steeds mooie colour-blocking resultaten bekomen als je verschillende tinten van dezelfde kleurenfamilie kiest. Combineer geel met oranje en rood en je flat ziet er heerlijk nieuw en modern uit. Experimenteer eerst met kleine meubelstukken en accessoires zoals vazen, decoratieve kisten of foto's om te zien welke kleurencombinaties het best bij je passen en welke kleuren net niet werken. Van zodra je jouw keuze gemaakt hebt, kan je je muren schilderen of je nieuwe sofa kopen.

Ga blauw - maar met petroleum!

Blauwe tinten bevinden zich onder de mooiste levende trends van 2016. Ze brengen een gevoel van warmte en rust, relaxeren je en helpen je de dagelijkse stress los te laten. Van aqua tot turquoise, ultramarijn tot kobaltblauw, tot cyaan - je hebt een variërend pallet om uit te kiezen bij de creatie van jouw interieurdesign. In combinatie met wit en verschillende groene tinten geef je je huis een maritiem vakantiegevoel en wordt je voortdurend herinnerd aan de uitgestrektheid van de lucht, de pluizige wolken en de glinsterende zee.

Met blauw en wit kan je in je huis relaxeren

Met blauw en wit kan je in je huis relaxeren.

Ook al spelen alle blauwe tinten een belangrijke rol dit jaar, er is één speciale tint die uitsteekt, die zich opgesteld heeft als een eigen trend. Petroleumblauw is een donkerdere kleurennuancering dan het cyaangebied, en wordt ook beschouwd als blauw groen. De groene component kan echter grotendeels variëren: hoe dominanter deze is, hoe verfrissender het effect van het elegante petroleum. Het maakt niet uit welke mengeling je kiest voor petroleum, deze kleur is erg elegant en ziet er vooral adembenemend uit op grote meubeloppervlakken.

De eenvoudigste manier om de kleuren van de nieuwe trend te gebruiken: jouw vakantiefoto op een XXL canvas afdruk

De eenvoudigste manier om de kleuren van de nieuwe trend te gebruiken: jouw vakantiefoto op een XXL canvas afdruk.

Petroleumblauw heeft een ongeëvenaarde helderheid waar ruimte aan gegeven moet worden. Daarom dien je de meubelen en de decoraties eenvoudig te houden in een petroleumblauwe kamer. Als je de koele kleur wenst te breken, kan je deze combineren met stoffen en accessoires in warme kleuren. Donkere warme bruintinten, oranje en bordeaux creëren een aangenaam contrast. Vooral klassieke materialen zoals messing of hout zien er mooi uit samen met petroleumblauw, en ze voegen terzelfdertijd een prachtige, aangename en warme sfeer toe aan de kamer.

Landelijke charme met pastel

Wanneer je denkt aan pastelkleuren, stel je je een Amerikaans kleuterverblijf voor in de jaren '50? Je zit er niet naast, maar ontwerpers en kleurenexperten hebben pastelkleuren opnieuw uitgevonden waardoor je nu jouw huis kan transformeren in een paradijs met zachte tinten gaande van lila tot munt.

De trend wordt een onderdeel van het dagelijkse leven. Het brengt ons terug thuis, waar we genieten van de kleine, maar mooie momenten van het leven met onze vrienden en familie, en samen quality time doorbrengen. Dit gevoel van veiligheid, harmonie en evenwicht wordt verkregen door pastelkleuren. Deze kleuren combineren mooi met elkaar; je kan één tot drie kleuren kiezen om je huis mee te decoreren.

Kleurrijk, maar subtiel. Het leven wordt in evenwicht gebracht met pasteltinten.

Kleurrijk, maar subtiel. Het leven wordt in evenwicht gebracht met pasteltinten.

Verschillende paarse pasteltinten zoals lila, lavendel, en orchidee zijn er delicate combinatie. Deze kleuren bereiken, wanneer aangevuld met wit, hun volle effect en stralen hun positieve kwaliteiten van rood en blauw op hetzelfde moment uit: Rood stimuleert, blauw kalmeert - een perfect evenwicht!

Roos groeit ook in populariteit en ziet er het best uit in combinatie met grijze tinten en witsoorten. Als je roos wenst te gebruiken, maar niet je hele huis volledig in een pastelpallet wenst te decoreren, zijn bruine tinten de juiste keuze voor jou. Kies houten meubelen in donker, warm hout, en combineer dit met roos gekleurde kussens, dekens en accessoires. Je kan het super harmonieuze pasteleffect ook vermijden door tinten te gebruiken met een onderlaag van grijs. Je huis zal er modern uit zien, maar tegelijkertijd volwassen.

Roos combineert prachtig met donkere houten meubelen

Roos combineert prachtig met donkere houten meubelen.

(Bijna) alles wat glinstert is goud!

En tot slot, de winnaar van de Kleurentrends 2016! Okergoud is de koploper bij ontwerpers en kleurenexperten en is de meest trendy tint die dit jaar je kamers versiert, en hopelijk mogen er nog vele volgen! Okergoud is een aarden kleur met een hoge hoeveelheid geel, die een stuk minder intens is dan puur geel.

Je kan okergeel echt overal gebruiken in je flat zonder dat het opdringerig of te dominant wordt. Je kan er de muren mee beschilderen, of een keuze maken voor een mooie nieuwe sofa of sofahoes: met okergoud ben je volledig modieus en kan je niet fout gaan.

De absolute kleurentrend van het jaar: okergoud kan overal gebruikt worden

De absolute kleurentrend van het jaar: okergoud kan overal gebruikt worden.

Okergoud kan gecombineerd worden met tal van kleuren. Aangezien het om een aardekleur gaat, is okergoud vooral aantrekkelijk in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout, leder of vacht. Je kan ook linnen of steen gebruiken om een harmonieuze algemene indruk te creëren. Stoffen, kleuren van muren, meubelen en decoratieve elementen in oranje of roze tinten, of zelfs zwart en wit, creëert een verrassend harmonieus evenwicht met het warme okergoud. Deze tint is ook uitstekend voor het oplichten van kleine, iets donkerdere kamers en hen een verwelkomende en gezellige sfeer te geven.

Ga er voor!

Het maakt niet uit welke trend je verkiest: af en toe een nieuwe laag verf of nieuwe meubelen zijn geweldige manieren om creatief te zijn en je huis om te bouwen in jouw toevluchtsoord! Experimenteer en probeer interessante kleurencombinaties door middel van accessoires, en je vindt vast je eigen individuele trend! Vaak werken grote afdrukken op canvas in de nieuwste trendy kleuren het best - het is simpel en effectief op hetzelfde moment. Probeer het uit!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!