HERFSTAANBIEDING
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Ontdek Fotografie

11 typische beginnersfouten die gemakkelijk vermeden kunnen worden
user icon clock icon

Heb je recent besloten dat fotografie de perfecte hobby is voor jou, maar heb je dan ook opgemerkt tijdens het schikken van je foto's dat vele onder hen niet goed geslaagd zijn? De reden hiervoor kan zijn dat je enkele beginnersfouten maakt. Je hoeft je hier echter geen zorgen over te maken, aangezien deze vergissingen gemakkelijk vermeden kunnen worden. Hier tonen we je wat je moet weten als je echt geweldige foto's wilt maken.

Te veel vertrouwen op de functies van de camera

Je hebt net een splinternieuwe spiegelreflex- of systeemcamera gekocht, en je kijkt er naar uit om enkele fantastische foto's te maken. Wanneer je terug komt van je eerste fotosafari, merk je echter dat de foto's er niet beter uitzien dan deze die je nam met je oude camera. Zelfs de beste camera's moeten correct gebruikt worden. Je moet je vertrouwd maken met onderwerpen zoals diafragma, brandpuntsafstand, en lichtgevoeligheid. Spendeer wat tijd om de compositie en structuur te bestuderen, en leer hoe om te gaan met flitsopnames. Deze dingen uitproberen, brengt heel wat plezier met zich mee!

Steeds op het midden mikken

Eén van de meest voorkomende fouten is om de horizon dood in het midden te plaatsen, zodat de foto in twee helften gesplitst wordt. Als je naar dit soort foto kijkt, weet je nooit naar welke helft je moet kijken en wat het hoofdthema van de foto is. Landschapsfoto's dienen bijvoorbeeld een compositie te zijn volgens de regel van derden, met de horizon langs de rand of op een derde in de foto. Zo vertel je de kijker wat de focus is op de foto.

Zelfs wanneer beide helften van de foto prachtig zijn, mag je nooit de horizon in het midden plaatsen

Zelfs wanneer beide helften van de foto prachtig zijn, mag je nooit de horizon in het midden plaatsen.

Het hoofdonderwerp niet in focus hebben

Nog een veel voorkomende fout is dit: het hoofdonderwerp staat niet in focus. De bedoeling van een compositie is iets interessants te creëren om naar te kijken, zonder de rest van de foto te veel te storen. Eén hoofdonderwerp is gewoonlijk voldoende. Als je onderwerp zich in de achtergrond bevindt, zorg ervoor dat er niets op de voorgrond staat om de aandacht af te leiden van het centrale focuspunt. Je kan dichter bij het onderwerp gaan, inzoomen, of de foto later bijknippen wanneer je deze afwerkt, zodat het hoofdonderwerp zich in de juiste positie bevindt.

Wazige foto's maken

Een foto die met opzet wazig werd gemaakt, kan heel wat nostalgische charme hebben. Maar de beslissing om een foto scherp of wazig te maken, moet door jou genomen worden, en mag niet aan het toeval overgelaten worden. Ook hier is de focus van groot belang: als je bijvoorbeeld een portret wilt maken, dient het deel rond de ogen scherp te zijn, omdat de focus daar geplaatst moet worden. Je kan de scherpte verhogen door bijvoorbeeld de sluitertijd te minimaliseren, en deze hoger te plaatsen ten opzichte van de brandpuntsafstand. Ook een hogere lichtgevoeligheid kan helpen om haarscherpe foto's te maken, zelfs tijdens de dag, wanneer er veel wolken aan de hemel hangen. En als je 100 % veilig wilt zijn, kan je een statief gebruiken.

In de praktijk is het niet zo eenvoudig - een perfect scherpe foto.

In de praktijk is het niet zo eenvoudig - een perfect scherpe foto.

De achtergrond vergeten

Het is vooral belangrijk om te denken aan de achtergrond wanneer je een portretfoto maakt. Soms concentreren beginners zich te veel op het hoofdonderwerp, en vergeten ze dat het ingesloten is in een omringende context. Daarom heeft het onderwerp van het portret vaak takken die uit haar hoofd groeien, of een lantaarnpaal die uit zijn schedel steekt. Let op de achtergrond, en zorg ervoor dat je perspectief er met samen gaat. Wandel rond je model en zoek de beste hoek, zodat he een harmonieus fotoportret kan maken.

Nooit het perspectief wisselen

Beginners hebben de neiging om alles steeds van de zelfde hoek te fotograferen. Ze zien een interessant onderwerp, staan er recht voor, en drukken op de knop. Het is beter om één stap naar rechts of naar links te nemen. Als je een landschap of architectuur fotografeert, kan je je concentreren op enkele kleinere details, in plaats van de volledige prent vast te leggen - er bestaan al miljoenen foto's van de Dom van Keulen. Als je foto's neemt van kinderen, is het een goed idee om te hurken, aangezien dit je een natuurlijker perspectief geeft. Leg je gewoon neer op de grond om de wereld te bekijken door de ogen van een kikker.

Bekijk de wereld door verschillende ogen – probeer bijvoorbeeld op de grond te liggen om een foto van die hoek te nemen

Bekijk de wereld door verschillende ogen – probeer bijvoorbeeld op de grond te liggen om een foto van die hoek te nemen.

Ongeduldig zijn

Vraag je je af waarom zoveel van je foto's wazig zijn? Erg vaak is de reden dat je de camera niet voldoende tijd geeft om te focussen. Dit kan een probleem zijn, vooral bij informele momentopnames. Zelfs in omstandigheden met slechte belichting kan het enige tijd duren voordat de camera de focus vindt. Als je een geautomatiseerd programma gebruikt, moet de camera ook de juiste belichtingsinstellingen berekenen. Het maakt niet uit hoe spontaan je je foto's er wilt doen uitzien, je moet een beetje geduld hebben om goede resultaten te bereiken.

De instellingen niet controleren

Als je al enkele van de instellingen hebt uitgeprobeerd, en de automatische functie hebt uitgezet, moet je steeds de instellingen controleren voor elke foto om te garanderen dat ze geschikt zijn voor de situatie die je nu voor je hebt. Dit is vooral van belang als je de camera al enige tijd niet gebruikt hebt. Controleer het diafragma, de lichtgevoeligheid en de sluitertijd. Je kan geen foto nemen 's nachts en later tijdens de dag een foto nemen met dezelfde instellingen.

Vergeet niet dat, wanneer de omstandigheden wijzigen, je de instellingen ook moet wijzigen

Vergeet niet dat, wanneer de omstandigheden wijzigen, je de instellingen ook moet wijzigen.

Lage resolutie selecteren

Een lage resolutie selecteren heeft uiteraard het voordeel van ruimte voor meer foto's op je geheugenkaart. Toch dien je een hogere resolutie te kiezen en je foto's vaak op je computer, op een externe schijf of de Cloud op te slaan, zodat er steeds ruimte op je geheugenkaart blijft voor nieuwe foto's. Dit komt doordat de kwaliteit van de foto's daalt bij een lagere resolutie. Als je grotere foto's probeert te printen, zien ze er korrelig uit. De kwaliteit daalt ook als je de foto's opslaat in jpeg-formaat. Wanneer je vervolgens de foto's wilt bewerken, of een sectie wenst te verwijderen uit één van hen, kunt u dit niet omdat de foto steeds korreliger wordt.

Foto's nemen van op erg grote afstand

Elke foto die je neemt heeft een hoofdonderwerp, of een thema dat je wilt vastleggen. Als dit onderwerp te klein is, omdat je er niet dicht genoeg bij staat, heeft het niet het gewenste effect. Gebruik de correcte lens om dichter in te zoomen, of ga dichter bij het onderwerp. Soms betekent dit een kleine wandeling, maar het is zeker de moeite waard. Als dit niet mogelijk is, kan je het onderwerp dichterbij brengen tijdens het bewerkingsproces. Als je dit wilt doen, dient de foto echter in de hoogst mogelijke resolutie genomen te zijn, zodat de kwaliteit van de foto hoog blijft.

Het kan erg nuttig zijn om enkele stappen dichter bij het doel te nemen

Het kan erg nuttig zijn om enkele stappen dichter bij het doel te nemen.

Vertrouwen op scherpe contrasten

Een foto met contrasten die te scherp zijn, kunnen geïdentificeerd worden door de hoge verschillen tussen de accenten en de schaduwen. Dit effect treedt vaak op tijdens heldere, zonnige dagen. Dit betekent dat je een deel van je foto verliest. Als e te scherpe contrasten wenst te vermijden, kan dit door de flits te gebruiken om de donkere gebieden te belichten. Als alternatief kan je een lagere lichtgevoeligheid selecteren, en je foto een beetje onderbelichten. Neem verschillende foto's en experimenteer met deze technieken om te zien wat de beste resultaten oplevert.

En tot slot, wanneer je de volgende foto-expeditie voltooid hebt, kan je het favoriete onderwerp selecteren en het op canvas laten afdrukken bij ons!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!