topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Foto's die een ruimer perspectief creëren

De vrij aparte muurdecoratie.
user icon clock icon

Uw eigen meesterwerk in een groot panoramisch formaat boven uw sofa - een geweldige wanddecoratie! Er zijn zelfs nog meer opwindende en exclusieve manieren om uw fotoprints te ontwerpen met de suggesties in deze post. Het beste gedeelte is dat onze suggesties vele ideeën opleveren en we zelfs een helpende hand bieden zodat u enkele euro’s kunt uitsparen.

Panoramische afbeeldingen

Of het nu gaat over grote muuroppervlakken of handelbare ruimtes, met een grote prent verhoogt u niet alleen de indruk van ruimte en openheid maar creëer je deze ook. Dit heeft vooral een groot effect in kleine appartementen! Natuurlijke landschapstaferelen passen best op dit formaat, maar ook afbeeldingen van belangrijke stadcentra en interieurbeelden van speciale gebouwen op vlak van architectuur creëren betoverende blikvangers in de kamer.

Een foto in panoramisch formaat creëert ruimte en openheid

Een foto in panoramisch formaat creëert ruimte en openheid

Moderne technologie maakt het ons gemakkelijk: Vele digitale camera's beschikken over een panoramafunctie, die zelfs vaak 360-graden foto's ondersteunen. bovendien kunt u ontelbare goedkope of zelfs gratis online tools vinden die u helpen hetzelfde resultaat te bereiken door het combineren van enkele afbeeldingen om naadloos een afgewerkte panoramafoto samen te stellen. Voorbeelden van freeware zijn Microsoft Image Composite Editor of het open source programma Hugin door Pablo D’Angelo.

Als ambitieuze amateurfotograaf, heeft u misschien al een professioneel programma in huis zoals Adobe Photoshop of Photoshop Elements. Uiteraard zijn beide ook uitermate geschikt voor deze taak.

Het fotografisch gedeelte

De eerste stap is uw eigen foto's in frames te schikken en hen samen te smelten tot een panoramische afbeelding door gebruik te maken van de "stitching" technologie. Merk op: grote canvasafdrukken vereisen een overeenkomstige hoge resolutie. Zo niet wordt de uitvergroting vaag en onscherp. Zelfs de meest standaard compact camera's bieden de dag van vandaag voldoende megapixels om de taak tot een goed einde te brengen.

U kunt een dergelijke brede afbeelding bekomen door drie afzonderlijke foto's te combineren

U kunt een dergelijke brede afbeelding bekomen door drie afzonderlijke foto's te combineren.

Zelfs met de compensatie van moderne panoramatools, dient de positie van de camera voor de individuele shots, wanneer mogelijk, hetzelfde te blijven. De instellingen dienen ook zo goed mogelijk identiek te zijn. De meeste programma's corrigeren verschillende sluitersnelheid, zoomverschillen en brandpuntafstanden, maar vanzelfsprekend hebben zelfs deze functies hun beperkingen. Voor een optimaal resultaat kunt u daarvoor als volgt te werk gaan:

 • Het is best om uw camera op een statief te plaatsen vooraleer u de individuele foto's neemt voor het panorama. U kunt de camera als alternatief ook op een richel of gelijkaardig vast oppervlak plaatsen voor een goed resultaat.
 • Fotografeer eerst het meest linkse en meest rechtse zicht en draai de camera lichtjes na elke shot - draai niet te ver aangezien de beelden elkaar een deel dienen te overlappen, zodat ze achteraf naadloos samen gestikt kunnen worden op de computer. Misschien kunt u meerdere foto's op rij nemen alvorens de camera te draaien.
 • Nadien speel je het door aan de Panorama Editor die het samensmelten voor u uitvoert.
Verdeel uw foto in meerdere delen en hang de individuele doeken op

Verdeel uw foto in meerdere delen en hang de individuele doeken op.

Afmetingen en afwerking

Voordat u de afbeelding afdrukt, dient u de optimale afmetingen en de afwerking in overweging te nemen. Beide hangen af van zowel de kamersituatie als het onderwerp en uiteraard het beschikbare budget (hoewel u fantastische en echt goedkope afdrukken op doek kunt verkrijgen bij ons). Hoewel de investering voor zulk een persoonlijke en exclusieve kamerdecoratie het absoluut waard is, bestelt u beter eerst een afdruk in kleiner formaat om u ervan te verzekeren dat de kleuren tot hun recht komen zoals weergegeven op uw computerscherm.

Split-Foto's

U kunt verrassende en boeiende accenten verkrijgen door het splitsen van foto's in afbeeldingen van groot formaat. Of de afbeelding in twee, drie of zelfs acht frames wordt verdeeld hangt uiteraard af van het onderwerp van de prent en de beschikbare ruimte. Virtueel zijn alle denkbare motieven geschikt. Voor deze vorm van presentatie, komt het neer op een slimme en spannende indeling. Het principe is eenvoudig: U verdeelt uw foto in meerdere delen en drukt deze afzonderlijk af. De afgewerkte afzonderlijke afdrukken kunnen met een kleine afstand naast elkaar worden opgehangen of, afhankelijk van de indeling, boven elkaar. Op die manier bereikt u een mooi galerij-indruk in uw eigen kamer.

Verdeel uw foto in meerdere delen en hang de individuele doeken op

Verdeel uw foto in meerdere delen en hang de individuele doeken op.

U kunt eenvoudige landschapsfoto's splitsen, alsook macro-shots van bloemen of abstracte composities in zoveel afzonderlijke foto's als u wenst. Wanneer een specifiek onderdeel dient te worden benadrukt, werkt dit het best indien het wordt geprint op een groter formaat dan de andere delen van de foto. De verschillende hoogtes en breedtes van de individuele elementen van de gesplitste foto, alsook de combinatie, doen het oog vallen op het centrale thema.

Een eenvoudige twee-derde op een-derde kan ook een heel mooi resultaat in beperkte ruimte bereiken. Op een groot muuroppervlak kunt u helemaal wild te keer gaan. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Verdeel uw foto, en de focus van de foto, in meerdere afdrukken met verschillende afmetingen

Verdeel uw foto, en de focus van de foto, in meerdere afdrukken met verschillende afmetingen.

Voorafgaand werk in fotobewerkingsprogramma

Een miniserie van uw eigen foto's voorbereiden kan vrij ingewikkeld zijn, aangezien de aanpassing van het onderwerp in sommige gevallen enige voorbereiding vergt. Anderzijds heeft dit een niet-te-onderschatten voordeel: Tijdens het verwerken van uw foto's in uw fotobewerkingsprogramma, kunt u gebruik maken van de optie verschillende varianten en uw foto zo perfect mogelijk gesneden bekijken. U kunt de geselecteerde delen van de foto bewaren en hen in de gewenste afmetingen bestellen.

De Doe-Het-Zelf methode

Deze oplossing is uitermate geschikt. U kunt als alternatief één enkele fotoafdruk bestellen om vervolgens de foto zelf bij te snijden. U bespaart wat geld en het is zinvol indien u minder bedreven bent met een beeldbewerkingsprogramma dan met een lat en breekmes. Dit vereist uiteraard enige planning (anders wordt de mooie, dure geprinte foto snel en onomkeerbaar vernield). De beste manier is om eerst de verschillende delen te tekenen op een klein formaat van de foto en deze vervolgens te kopiëren in groter formaat op de achterzijde van de afgedrukte foto.

Het slimme alternatief: Bestel uw foto als enkele poster en snij deze zelf

Het slimme alternatief: Bestel uw foto als enkele poster en snij deze zelf.

Wees creatief

Het ophangen van het uiteindelijke resultaat brengt bijkomende creatieve en eigenzinnige ontwerpmogelijkheden met zich mee. Meestal houden we ons automatisch bij een horizontaal perspectief. Maar indien u min of meer creatief bent, kunt u door het lichtjes draaien en asymmetrisch schikken van de foto's, afhankelijk van het onderwerp, een verrassend en prachtig effect bereiken.

Het werkt ook heel elegant indien u elk deel van de foto apart inkadert in een eigen kader zodat ze nog duidelijker verdeeld zijn.

Besluit

U ziet: U heeft niet altijd veel geld nodig om een unieke en uitzonderlijke wanddecoratie voor uw huis te maken. Soms hangt het grotendeels af van uw eigen creativiteit en uiteraard van uw fotografische meesterwerken!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!