Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden
Set
€ 49,90
€ 99,90

Uw foto op lakens

 • Gepersonaliseerde dekbedovertrek & kussensloop
 • Zachte microvezelstof of katoen
 • Afdruk over volledige oppervlakte wasbaar in de machine
 • Ook beschikbaar in kindermaat

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »
 • Microvezelstof

 • Katoen


Special aanbieding: koop een dekbedovertrek en ontvang een GRATIS kussensloop

Wat zijn onze gepersonaliseerde lakens?

 • uw foto op hout
 • uw foto op hout zoom
 • foto op hout volledig beeld
 • foto op hout volledig beeld

Onze gepersonaliseerde lakens zijn een uniek alternatief voor steeds dezelfde oude beddenlakens uit de winkelstraat! We drukken uw eigen foto af op een dekbedovertrek of kussensloop (of bij elkaar passende set). Onze fotolakens zijn gemaakt van premium microvezelstof of katoen dat extra sterk, maar bijzonder zacht voor de huid is.

Gepersonaliseerde lakens met uw foto

 • Dekbedovertrek en/of kussensloop
 • Beschikbaar in volwassen of kindermaten
 • Microvezelstof of echt katoen
 • Wasbaar in de machine op 40°C
 • Alle artikelen worden gesloten met een rits

Fotolakens - maak een statement in je slaap!

Gepersonaliseerde dekbedovertrek en kussensloop

U hoeft geen eeuwen meer te zoeken naar het perfecte ontwerp: met onze gepersonaliseerde lakens kunt u het op uw manier doen! Upload een door u gekozen afbeelding en we drukken deze op een prachtige dekbedovertrek of kussensloop. Het kan een familie- of huisdier foto, of een origineel ontwerp zijn, wat u ook wilt. Onze fotolakens zijn uw kans om een echt statement te maken.

Zachte lakens, zoete dromen

Onze gepersonaliseerde lakens zien er niet alleen geweldig uit, maar dit premium beddengoed geeft u elke nacht een heerlijke slaap. Of u nu kiest voor katoen of microvezelstof, het textiel is sterk maar ademend en bijzonder zacht voor de huid. Met onze fotolakens wordt het slapengaan zelf iets om naar uit te kijken!

Perfect geschenkidee voor volwassenen of kinderen

Een gepersonaliseerde dekbedovertrek met bijhorende kussensloop biedt een schitterend origineel cadeau voor elke gelegenheid. De fotolakens, bedrukt met een geliefd huisdier, beroemd idool, of een pittoresk strand, is een gegarandeerde hit, en u kunt zelfs tekst aan uw afbeelding toevoegen voor een pakkende boodschap of spitsvondig citaat.

Duurzame, makkelijk te onderhouden fotolakens

Onze gepersonaliseerde lakens, warm maar ademend, is perfect voor de zomer en winter! De dekbedovertrek en kussensloop met foto kunnen beiden in de machine gewassen worden (tot 40° en niet sneller spinnend dan 400 toeren/minuut). We gebruiken sublimatiedruk om de kleuren zelfs na vele wasbeurten levendig te houden. (Om uw aangepaste beddengoed nog duurzamer te maken, raden we aan om deze binnenstebuiten te wassen.)

De beste klantenbeoordelingen

2024-06-18. Samen met een rating van 4.73 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 41695 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Dekbed met Foto

Makkelijk en veilig betalen

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!