topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Versieren met bloemen

Levendige versiering voor je eigen vier muren
user icon clock icon

In een struik, in je eigen serre of als print: bloemen vormen een prachtig onderdeel van je decoratie waarmee je van je huis een bloemenweide of een jungle maakt. Hortensia’s, rozen, lelies of orchideeën, … welke ook je lievelingsbloemen zijn – met onze ideeën maak je je eigen bloemenparadijs!

Hoe schik je snijbloemen?

Een tuil bloemen brengt direct meer levensvreugde in je woning. Plaats een grote tuil op een prominente plaats of een aantal kleinere tuilen in goedgekozen hoeken, als je een vrijere sfeer verkiest. Een kleine tip: knip de steeltjes bij zodra je thuiskomt en plaats de bloemen in het water. Wacht echter ongeveer een half uur voor je de bloemen gaat schikken. Bij bloemen die veel drinken, kun je ook een kruis onderaan de steel kerven. Op die manier kunnen ze meer water opnemen.

Kerf de steeltjes thuis direct in, zodat je bloemen langer houden

Kerf de steeltjes thuis direct in, zodat je bloemen langer houden.

Als je dan de bloemen gaat schikken, kun je gewoon klassiek een vaas kiezen. Er bestaat een enorme waaier aan kleuren, vormen en materialen. Je vindt er vast een leuke. Als je vazen maar saai vindt, zijn er hopen andere mogelijkheden. Gebruik een stenen kruik of een geëmailleerde melkkan van de rommelmarkt. Flessen steken vazen al een tijdje naar de kroon: verwijder de etiketten van de wijn- of waterflessen die overbleven van je vorige feestje en gebruik ze voor een enkele bloem met lange steel. Ook schalen zijn een leuke manier om bloemen te schikken. Gebruik bloemen in verschillende kleuren, vul de schalen met water en plaats de bloemen erin, en daar heb je je eigen kleine vijver.

Vazen zijn te saai? Met flessen of kopjes ben je helemaal in

Vazen zijn te saai? Met flessen of kopjes ben je helemaal in.

Heb je al een serre?

Serres ken je enkel uit de tuin of van een grote plantage? Ondertussen zijn er ook mini-serres voor in huis, en daarin kun je veel meer laten groeien dan enkel keukenkruiden. De kleine serres bestaan uit metaal, hout en glas, zijn aantrekkelijk en modern en bieden heel wat mogelijkheden om je eigen mini-tuintje telkens opnieuw vorm te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Mediterraan landschap? Kies lavendel, rozemarijn, basilicum en salie en versier je Mediterrane tuin verder met stenen, stukjes drijfhout en schelpen. Heb je liever iets tropisch, kies dan voor mini-orchideeën en varens – die gaan heel mooi samen en leveren een prachtig landschap op.

Mini-serres voor je woning zijn zowel geschikt voor kruiden als voor decoratieve landschappen met bloemen

Mini-serres voor je woning zijn zowel geschikt voor kruiden als voor decoratieve landschappen met bloemen.

Heb je weinig tijd om voor je tuin te zorgen en zoek je iets met weinig werk, dan kun je ook een moslandschap maken. Het volle groen past geweldig in je serre en heeft verder geen zorg nodig. Als je budget beperkt is of je graag een originele serre wil, kun je ook gewoon een eigen huisje bouwen. Neem een leuke taartschotel en een glasstolp – in deze geïmproviseerde serre plaats je bijvoorbeeld seringen en pioenrozen in kleine waterglaasjes en schik je losse bloesems op de schotel.

Het gaat ook met minder werk – mos en cactussen zorgen voor mooie landschappen

Het gaat ook met minder werk – mos en cactussen zorgen voor mooie landschappen.

Leer de Japanse kunst van het bloemenschikken

Heb je zin om je verder bezig te houden met bloemen schikken en om je woning een minimalistische, Aziatische touch te geven, dan moet je aan Ikebana gaan doen. Deze Japanse kunst diende oorspronkelijk om de natuur in de woonkamer te brengen en tegelijk een gevoel van kosmische orde te verkrijgen. In het arrangement laat je je verhouding met de natuur zien en krijgen je emoties vrij spel. Ikebana werkt altijd met seizoensbloemen. Je probeert de opbouw, het ritme en de kleuren harmonisch met elkaar te verbinden. De typische drie lijnen zijn heel belangrijk. Naast de bloesems spelen ook de steeltjes en de blaadjes, de twijgen en de vaas een belangrijke rol.

De Japanse bloemschikkunst Ikebana betekent letterlijk ‚levende bloemen‘

De Japanse bloemschikkunst Ikebana betekent letterlijk “levende bloemen”.

De kunst van het Ikebana is zeer meditatief en biedt naast een mooi eindproduct ook een fijne bezigheid. Je kunt zelfs cursussen in Ikebana volgen als je dit echt wil leren! Het is natuurlijk niet nodig om er een wetenschap van te maken. Haal steekmoes in de vakhandel, zoek takjes en je lievelingsbloemen. Lelies, aronskelken, primula’s of takjes kersenbloesem – alles mag! Schik de bloemen en takjes naar je smaak op het steekschuim en plaats je kunstwerken in een leuke vaas of schaal.

Plaats je planten in leuke vazen naar oude traditie

Plaats je planten in leuke vazen naar oude traditie.

Waarom kamerplanten weer in zijn

Lange tijd golden kamerplanten als kneuterig en werden eerder geassocieerd met stoffige bureaus op de belastingsdienst dan met een gezellig thuis. Sinds een jaar zijn kamerplanten echter weer helemaal terug. De reden daarvoor is de weldadige werking van planten: ze verbeteren het klimaat van de kamer en verhogen het welzijnsgevoel. Al naargelang hoeveel plaats je ter beschikking hebt, kun je je helemaal uitleven en je woning in een oerwoud veranderen! Kies varens, verschillende palmen en een alocasia, en combineer de groene planten met kleurrijke bloemen voor een sterker tropisch gevoel. De gatenplant is erg geliefd omdat ze weinig onderhoud vergt maar ook de clusia voelt zich goed in huizen, omdat ze niet in volle zon mag staan en halfschaduw verkiest.

Combineer palmen en varens met kleurrijke bloemen voor een optimale sfeer

Combineer palmen en varens met kleurrijke bloemen voor een optimale sfeer.

Andere kamerplanten die je in de woning kunt plaatsen zijn de sanseviera en de anthurium. Houd je van een trendy etno-look, kies dan cactussen, vetplanten en agaves en schik deze in zandkleurige potten. Voor liefhebbers van de Middellandse Zee zijn olijfboompjes bijzonder geschikt, die je in de zomer op het balkon kunt plaatsen. Welke kamerplant je ook kiest, combineer ze altijd met snijbloemen of andere bloemenarrangementen om te zorgen voor kleuraccenten.

Test kleurcombinaties met potplanten en snijbloemen

Test kleurcombinaties met potplanten en snijbloemen.

Bloemen aan het raam, op de muur en de sofa

Je hebt geen groene vingers, maar wilt toch kleurrijke bloemendecoraties? Geen probleem, je hoeft geen echte planten in huis te halen om te genieten van orchidee, roos & Co. Bloemenprints zijn een steeds wederkerende trend. Op tapijten, gordijnen of kussenslopen: er is een reusachtige keuze aan kleuren en motieven die passen bij elke inrichting. Verkies je vintage landhuisstijl dan bevelen we je zachte prints aan met bloemen, rozen of witte bloesems. Kies halftransparante, witte gordijnen met een bloemenprint en accentueer de sofa met leuke nieuwe kussenslopen.

Versier zowel gewoon als apart met bloemenmotieven op een fotokussen

Versier zowel gewoon als apart met bloemenmotieven op een fotokussen.

In onze Shop kun je je geliefde bloemenmotief van vorige vakantie overigens ook op een kussen laten drukken en zo je woning nog meer naar je eigen smaak decoreren! Kopjes met bloemenmotieven zijn ook een leuk idee: zoek leuke foto’s en laat ze bij ons op een kopje drukken! Wil je graag een tropisch gevoel creëren dan kun je een hele muur bekleden met een tapijt van blaadjes en bloesems. Om het geheel niet al te kleurrijk en overheersend te maken, kies je een stijl en een kleurenbereik om mee te werken. Plaats gerichte accenten en bedenk dat eenvoud siert.

Breng kleur in je dagelijks leven – kleurrijke motieven op je kopjes

Breng kleur in je dagelijks leven – kleurrijke motieven op je kopjes.

Vind de passende kaders voor je bloemen

Tenslotte willen we je nog een laatste mogelijkheid voorstellen om te decoreren met bloemen: foto’s van bloemen geven de sfeer van de vrije natuur weer en maken je kamers veel persoonlijker en gezelliger. Er zijn veel mooie kunstwerken met bloemenmotieven maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan: maak een uitstapje naar het platteland en ga op fotosafari. Maak foto’s van magnolia’s, van een kleurrijke zomerweide, van velden vol lavendel of van tropische bloemen tijdens je volgende vakantie. Je kunt ook je tuin in een fotostudio veranderen en de rozen fotograferen waar je zo hard aangezwoegd hebt. Bij ons kun je die foto bestellen in de gewenste grootte op doek, fotoplaat of acrylglas en alu-dibond om je woonkamer mee te versieren! Laat je fantasie de vrije loop en versier met bloemen. Ga ervoor en werk je ideeën uit!

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!