Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden
Vanaf
€ 4,90
€ 9,90

Fotoboek

 • Bijzonder scherpe foto-afdruk
 • Kwalitatief papier voor een luxe afwerking
 • Geen registratie of speciale software nodig
 • Supersimpel ontwerpproces

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Gepersonaliseerde fotoboeken

Andere formaten »

Onze bestverkopende fotoboeken

fotoboek bestellen A4

Fotoboek A4

 • Klassiek staand formaat
 • Stevige hardcover
 • Ingenieus lay-flat binden
 • Echt fotopapier met luxueus glanzende afwerking
€20,90 €39,90
fotoboek bestellen 10x10

Fotoboek 10 x 10 cm

 • Handig 10 x 10 cm formaat
 • Extra dun ontwerp
 • Ingenieus lay-flat binden
 • Echt fotopapier met luxueus glanzende afwerking
€4,90 €9,90
fotoboek bestellen 13x19

Fotoboek 19 x 13 cm

 • Opvallend liggend formaat
 • Extra dun ontwerp
 • Ingenieus lay-flat binden
 • Echt fotopapier met luxueus glanzende afwerking
€7,90 €13,90
fotoboek bestellen 20x20

Fotoboek 20 x 20 cm

 • Handig 20 x 20 cm formaat
 • Stevige hardcover
 • Ingenieus lay-flat binden
 • Echt fotopapier met luxueus glanzende afwerking
€17,90 €29,90
flat

Fotoboeken – Bewaren uw gekoesterde herinneringen

Trouwfeesten, droomvakanties, nieuwe leden in de familie - de herinneringen van onze meest waardevolle momenten blijven ons voor altijd bij. En met een bestecanvas.nl fotoboek kunt u uw fotoherinneringen bijhouden in de uitzonderlijke kwaliteit die ze verdienen.

Of u nu epische panoramakliekjes of creatieve collages verkiest, we hebben de perfecte fotoboeken om uw prenten tot hun recht te doen komen. We bieden u de tools om uw fotoboek snel en makkelijk te ontwerpen... en precies op de manier waarop u het wilt.

fotoboeken meerdere formaten

Reeks aan formaten en bindmogelijkheden

 • 9 formaten, van een compacte 10 x 10 cm tot een adembenemende A3
 • Ringbanden, lay-flat en meer – 4 bindmogelijkheden in totaal
 • Digitale afdruk in hoge resolutie of luxe fotopapier
fotoboeken gedetailleerd beeld

Vertrouwde drukker op maat

Wanneer u voor een bestecanvas.nl fotoboek kiest, plaats u uw fotoherinneringen in veilige handen. We zijn de best beoordeelde drukspecialist in Nederland die op maat produceert! En als dat nog niet voldoende is, komen onze fotoboeken van premiumkwaliteit ook nog met een beste prijsgarantie!

Creatieve ontwerpsjablonen

Tips nodig voor de indeling? Dankzij onze handige sjablonen (meer dan 100!) kunt u uw fotoboek van begin tot einde ontwerpen in enkele minuten tijd. Maar als u liever volledige creatieve controle houdt, zorgt onze veelzijdige interface dat u het met gemak op uw manier kunt doen!

fotoboeken aanbieding themas

Ontwerp uw gepersonaliseerde fotoboek

Gepersonaliseerd fotoalbum - een creatief cadeau voor elke gelegenheid

Een fotoboek is de beste manier om die speciale fotoherinneringen te bewaren - of het nu de grootste mijlpalen in ons leven of simpele gekoesterde momenten met vrienden zijn. Verzamel uw mooiste prenten in een gepersonaliseerd fotoalbum van bestecanvas.nl. Met een ruim aanbod aan formaten - en een keuze tussen echt fotopapier of premium digitale afdrukken - bent u klaar om uw verhaal te vertellen op uw manier.

Paginamateriaal en afwerking naar uw keuze

De digitaal gedrukte fotoboeken komen met een moeiteloos verfijnde satijnen afwerking. Voor de optie met echt fotopapier kiest u tussen glanzende of matte pagina's. Het matte fotopapier ziet er bijzonder elegant uit en is bestand tegen vingerafdrukken, terwijl het glanzende fotopapier een adembenemend diepte-effect creëert. En het lay-flat binden van het echte fotopapier is ideaal voor panoramaprenten die over twee pagina's gespreid moeten worden!

Superieure afdruk op een eersteklas ondergrond

Maak een fotoboek en ervaar uw foto's in verzadigde kleuren en ultralevendige resolutie. Of u nu voor fotopapier of een digitale afdruk kiest, we gebruiken eersteklas papier voor al onze fotoalbums. Onze geavanceerde drukprocessen garanderen een maximale impact voor uw speciale foto's. Uw fotoboek is een product van topkwaliteit aan een bijzonder competitieve prijs!

Uw gepersonaliseerde fotoalbum - snel en eenvoudig ontwerp

Vierkant, staand of liggend formaat? Selecteer de basisindeling naar keuze en u kunt aan de slag - onze simpele interface is zelfs voor beginners intuïtief. Tijdens het ontwerpproces kunt u kiezen uit vele creatieve sjablonen, achtergronden en illustraties, en u krijgt ook de volledige controle over de volgorde, richting en grootte van uw foto's.

De beste klantenbeoordelingen

2024-06-18. Samen met een rating van 4.73 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 41695 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Fotoboek!

Makkelijk en veilig betalen

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!