topbar deal
Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl en Ingelijste foto

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten – Mokken

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 5,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten - Kussen, dekken, acrylblok, smartphone case, mousepad en puzzel

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Wanddecoratie (behalve canvas)
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
CUSTOMASK®
Productietijd: 1 tot 3 werkdagen
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen
Home & Lifestyle
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Fotocadeaus
Productietijd: 2 tot 3 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 8 werkdagen
Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Informatie over de huidige situatie (10.8.2022)

Vergeet uw familie en vrienden niet!

 • Geschenkbestellingen kunnen rechtstreeks aan uw familie en vrienden geleverd worden

Onze pakketten vormen geen enkel gevaar voor u!

 • Dankzij de zorgvuldige beschermende maatregelen die we nemen, zijn onze producten en verpakkingen virusvrij
 • Deskundige adviezen vermelden dat het veilig is om pakketten te ontvangen
 • Onze koeriers bieden u de mogelijkheid tot "contactloze" levering

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

De Nieuwste Woontrends 2016

Wat is hot dit jaar
user icon clock icon

De huidige trends combineren moderne inrichting en traditionele stijl. De inrichting van morgen is gebaseerd op natuurlijke en decente kleuren, gecombineerd met opvallende decoratieve objecten. Bij alle trends staat nog steeds de functionaliteit van de inrichting in focus. Wat het decoratie jaar 2016 brengt ervaart u hier.


De trend in de voorgaande jaren voor home decor gaat richting natuur. Belangrijk voor de moderne look is de decente stijl welke de inrichting niet rustikaal laat schijnen. De trendkleuren brengen veel warmte in de woning en zullen de werking van het meubilair verbeteren. Een paar extravagante decoratieve objecten zorgen voor het bepaalde iets.

Natuurlijke stijl

Vooral populair zijn meubelen waar de vlammen en structuur van het hout zichtbaar is. Zij benadrukken de natuurlijke stijl van de nieuwe woontrend. Daarnaast dragen de warme houttinten bij aan een charmant interieur. Cruciaal voor de huidige trend is echter dat deze meubelstukken elegant zijn verwerkt . Rustieke en ruwe hout oppervlakken tellen niet mee.

Hetzelfde geldt voor stoffen van gordijnen, kussen, tapijten en andere textielen. Linnen, wol en katoen passen in verschillende verwerking bij de natuurlijke stijl van de decoratie. Of genaaid, gebreid of geweefd is een kwestie van smaak. Zelfs haak tapijten zijn mogelijk, zolang ze niet te braaf zijn. Hoewel de huidige trend traditionele dingen oppakt, zullen deze best op een moderne manier geburikt worden.

Functionaliteit en gemak

Zoals in het vorige jaar op grote decoratie beurzen getoond, zijn scheidingswanden nu heel modern. In plaats van vooraf gedefinieerde kamers zijn er nu groter en meer open ruimtes welke de individuele zones van de woning afbakenen .

Zulke scheidingswanden kunnen bijv. ook meubelstukken, zoals banken of planken, of zelfs een decoratieve element, zoals gordijnen zijn. Hoewel de woning minder muren heeft, boet deze niet aan gedefinieerde plaatsen in. De afgebakend zonen worden toevluchtsoorden die zich door hun individuele inrichting afbakenen. Zo heeft men in de woonkamer snel een leeshoek door het dichttrekken van een gordijn.

In deze nieuwe gemak van inrichting verdwijnen ook massieve kasten of iets dergelijks, welke de televisie centraal stellen. In plaats daarvan is een meer decente plaatsing mogelijk die meer ruimte creëert.

Warm licht en pastelkleuren

De energiezuinige LED-lampen zijn niet alleen duurzamer dan traditionele gloeilampen, maar ook erg populair in moderne woningen, omdat deze op vele verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Hoewel LED al lang in elektrische apparaten en voor decoratie wordt gebruikt, werden zij vaak gemeden voor de verlichting van woningen, omdat hun licht hard oftewel fel zijn kan. Inmiddels zijn er ook LED in warme kleuren waardoor ze ideaal zijn voor de nieuwe woontrend. Vooral populair zijn LED-lampen met het licht van de oude lampen .

Om het gemak van de inrichting te benadrukken, worden pastelkleuren voor de woning in de huidige woontrend aanbevolen. Met paars, mint groen, perzik, grijs en taupe net als accenten van zwart wordt vooral licht hout heel goed geënsceneerd. Muren, decoratie of textielen in deze kleuren zijn cruciaal voor een natuurlijke uitstraling van de woning.

Opvallende vormen

De accessoires voor uw woning zullen best in het oog springende, geometrische vormen hebben. Deze omvatten bijvoorbeeld driehoekige dessins op textielen of zeshoekige boxen en klokken. Maar de absolute blikvanger zijn vazen, lampenkappen of kommen in de moderne ribbeloptiek. Het speel met de geometrie vormt het creatieve evenwicht met de natuurlijke stijl van de woning.

In de actuele woontrend draait het om zichzelf en de natuur goed te doen. Wie deze trend ook voor zijn wanddecoratie wil oppakken kan zijn woning met de milieuvrindelijke foto op canvas van bestecanvas.nl decoreren. De handgemaakte canvas prints met oplosmiddelvrije inkten passen perfect bij de nieuwe woontrend. En met de juiste foto's kunt u zelf voor de perfecte kleuren voor uw kamers kiezen.

De decente integratie van de televisie vervangt de televisie altaar

De decente integratie van de televisie vervangt de televisie altaar

Pastelkleuren benadrukken het gemak van de nieuwe woontrend

Pastelkleuren benadrukken het gemak van de nieuwe woontrend

Ook bij de ramen kunnen natuur optiek en functionaliteit worden gecombineerd

Ook bij de ramen kunnen natuur optiek en functionaliteit worden gecombineerd

Opvallend en geometrische vormen zijn in de decoratie in de mode

Opvallend en geometrische vormen zijn in de decoratie in de mode

Annuleren
Uw afbeelding wordt geüpload.... Geef ons een seconde
We bereiden alles voor…
Uploaden voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Fout bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen. Indien het probleem aanhoudt, gebruik deze uploader om uw afbeelding te uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product. Kies een andere foto of wijzig het product.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!