Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

user icon clock icon5 minutencalender icon

Goedkope canvas afdrukken betekenen niet noodzakelijk slechte canvasafdrukken. We onthullen hier waar u zowel lage prijzen kunt vinden als kwalitatieve canvassen!

Wanneer we een aankoop van een nieuwe decoratie voor ons huis overwegen, gaan we te vaak uit van een nauw verband tussen kwaliteit en prijs. Inderdaad, een zware som op het prijskaartje is vaak een teken van premium prestatie - maar dat is niet altijd het geval.

Hier gaan we dieper in op wat echt een kwalitatief product bepaalt, en waarom men niet te veel nadruk moet leggen op de prijsfactor.

Waarvoor is een fotocanvas afdruk eigenlijk bedoeld?

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

Eerst een kort overzicht van waarom we canvasafdrukken kopen. Een fotocanvas, dat meestal een stockafbeelding of een foto van de eigenaar draagt, bestaat uit een canvas van textiel uitgestrekt over een (bij voorkeur houten) frame.

Hun basisfunctie bestaat uit het aanvullen van de rest van de decoratie in een interieur, waarbij ze een rol spelen gelijkaardig aan een olieverf- of acrylverfschilderij. Het is een goedkoper - en daardoor meer gebruikelijk - alternatief voor een echt schilderij. Duizenden millennials over het hele land hebben hun kamers al versierd met deze gepersonaliseerde kunstwerken.

Als het aankomt op het afdrukken van uw geliefde foto's, zijn de details, contrasten en resolutie het belangrijkst. Als u een afdruk vindt die uitblinkt op al deze gebieden en ook nog eens geleverd wordt met een duurzaam frame van topkwaliteit, hebt u de jackpot gewonnen.

Hoe een kwalitatief canvas van een ondermaats onderscheiden

In de eerste plaats draait het allemaal om de randen. Als het canvas niet over het middelpunt van elke spieraamlat uitgestrekt is (vier van hen in de klassieke versie) en de klemmen om het vast te houden niet gelijkmatig verdeeld zijn, hebt u wellicht een probleem.

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

Dit is een sterke indicatie dat het canvas mogelijk niet optimaal uitgestrekt is en dat het na enkele maanden los kan komen van het frame. Meestal verklaart dit soort defecten de lage prijs. Maar dit is niet het geval voor alle fabrikanten en verdelers met lage prijzen.

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

Een goed voorbeeld is BesteCanvas.nl, dat gebruik maakt van bijzonder gesofisticeerde machines die elk canvas met precies dezelfde afmetingen snijden, terwijl bekwame werknemers de klemmen gelijkmatig met de hand aanbrengen.

Superieure kwaliteit is de norm bij BesteCanvas.nl. Klanttevredenheid is essentieel voor onze missie en ons succes, en de beste manier om die tevredenheid te verkrijgen, is ervoor te zorgen dat onze producten recht doen aan de geliefde foto's die we gevraagd worden af te drukken.

Het slechte en het goede van het hout

Het volgende essentiële is het spieraam zelf. Ook dit kan tal van problemen veroorzaken als de fabrikant beslist om de kosten te verlagen en de makkelijke weg in te slaan.

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

Een ondermaatse aanpak om hout te verwerken, wordt al snel duidelijk. Denk maar aan het kromtrekken van het frame door weersomstandigheden en andere defecten. Het productieproces bij BesteCanvas.nl is afgestemd om deze onaangename verrassingen te vermijden, en bestaat uit de volgende stappen:

Dit wordt allemaal gedaan om de negatieve effecten van het lokale klimaat te weerstaan, aangezien de vezels van het canvas kwetsbaar zijn voor wijzigingen in vochtigheid, temperatuur en zonlicht. Een canvas dat te zwaar wordt, werkt zichzelf los, waardoor de foto kan kreukelen. Dit is wellicht het vaakst voorkomende defect aan een canvas.

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

Als u online koopt, kunt u de kwaliteit niet met de hand voelen, dus het beste wat u kunt doen, is zorgvuldig nagaan of de verstrekte informatie klopt. Sparren en dennenhout zijn de meest gebruikte materialen voor de productie van spieramen voor canvassen, en ook het meest betrouwbaar met betrekking tot duurzaamheid.

Let op het soort hout gebruikt in de productie en, indien vermeld, of het onderworpen wordt aan een industrieel droogproces.

Over de afdruk zelf

Het originele kleurenpalet van een foto kan soms wat gedempt worden wanneer het op een canvasafdruk verschijnt door de natuurlijk verzachtende kwaliteiten van de canvasstof. Dit is echter nooit opvallend genoeg om ernstige schade aan de reproductiekwaliteit aan te brengen.

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

Fabrikanten gaan ver om potentiële klanten ervan te overtuigen dat hun afdrukken dit natuurlijke proces vermijden, maar dit is volledig onmogelijk tenzij het organische canvasmateriaal vervangen wordt met een andere materie.

De kwaliteit van het eindproduct wordt uiteindelijk beslist door de gebruikte druktechnologie. Bij BesteCanvas.nl kunnen we de scherpte en contrasten van uw originele afbeelding reproduceren, en al onze producten zijn hypoallergeen en geproduceerd volgens een strikt milieuvriendelijk beleid.

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

We maken in onze drukfaciliteiten exclusief gebruik van HP-latexinkt, maar kunnen onze prijzen nog steeds laag houden doordat ons gestroomlijnde productieproces bijzonder kosteneffectief is. We hebben zo goed als eigenhandig bewezen dat een canvas goedkoop afdrukken niet betekent dat je moet inboeten op kwaliteit.

Tot slot kan de echte kwaliteit van canvas op de ruimere markt vaak een groot contrast vertonen met de mooie presentatie van de goederen. U hebt vast al termen gezien als “giclée” en “museumkwaliteit”.

Ook al klinken deze betoverend, worden deze termen vaak alleen gebruikt om hoge prijzen van goederen te verklaren. Elke verstandige producent doet zijn producten uiteraard eer aan, maar sommige gebruikte termen kunnen grenzen aan misleidende reclame.

Zorg ervoor dat u de beoordelingen leest, of enkele video's bekijkt die tonen hoe de producten er uitzien in een echte leefruimte!

Besluit

Betekent een goedkope canvas afdruk een slechte afdruk?

Er is voldoende informatie beschikbaar om wat onderzoek te voeren voordat u een aankoop plaatst. Als het op de prijs aankomt, is ons algemeen advies het volgen van de gulden middenweg! Het is inderdaad zo dat een lage prijs een sterke indicatie kan zijn van ondermaatse productie.

Sommige bedrijven maken grote beweringen over de revolutionaire druktechnieken om hun prijzen naar waanzinnige hoogten te brengen, terwijl de kwaliteit van het product vaak maar gewoontjes is.

Zonder cynische beloften te maken, produceert BesteCanvas.nl betrouwbaar geweldige afdrukken aan permanent verlaagde prijzen. Dit bewijst dat goedkoop een foto op canvas afdrukken niet hoeft in te boeten op kwaliteit!

Populaire producten

cheap canvas print

Foto op Canvas

€ 28,90

€ 3,90

mixpix

MIXPIX®

€ 10,00

€ 5,00

photo cushion

Foto op Deken

€ 99,00

€ 35,00

photo acryl

Foto op Acrylglas

€ 29,90

€ 7,90

EXTRA 10% korting

Bedankt om onze blog te bezoeken.
Gebruik deze code voor 10% EXTRA korting op yw bestelling vandaag!

Disclaimer: De promocode is niet geldig voor MIXPIX®-fototegels.
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!