Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Hoe een foto op canvas ophangen

user icon clock icon5 Minutencalender icon

Hoe een canvas ophangen is een van de populairste vragen van onze klanten. Hier vindt u dus onze complete gids voor het ophangen van canvas doek!

Canvas afdrukken zijn eigenlijk erg licht en hebben geen zware ondersteuning nodig. Maar u wilt nog steeds een ophangsysteem dat uw afdruk zo stabiel mogelijk houdt, en tegelijk uit de weg blijft zodat uw prachtige afdruk alle aandacht trekt.

Nou, we helpen onze klanten graag ontvangen wat zij willen! Daarom bieden we een speciaal ophangsysteem dat voor een lage prijs aan elke bestelling van een canvasafdruk toegevoegd kan worden.

We vertellen u in detail alles wat u moet weten verder in deze pagina. Maar we eten dat sommigen onder u ongeduldig zijn om uw afdruk zo snel mogelijk aan de muur te hangen! Voordat we verder gaan, hebt u hier een simpel overzicht van het ophangproces:

Hoe een canvas doek ophangen: beknopt stappenoverzicht

Zo simpel is het.

Merk echter op dat we een lichtjes verschillende techniek gebruiken als uw canvas een van de grootste formaten is. (Bekijk voor meer informatie hieronder Hoe een groot canvas doek ophangen - volledige instructies.)

En als u zich afvraagt waar u een van deze "zaagtandhangers" vindt, maakt u zich geen zorgen! Ze zijn inbegrepen bij elk BesteCanvas.nl ophangsysteem voor canvas.

Over ophangsets gesproken…

Ons ophangsysteem - een introductie

U kunt de ophangset aan uw bestelling toevoegen zodra u de productontwerppagina bereikt. U hebt een set nodig voor elk canvas dat u koopt. Elke set kost slechts €3.

OPMERKING: De ophangtechniek verschilt voor KLEINE en voor GROTE canvasafdrukken. Maar elke ophangset bevat alle elementen die u nodig hebt voor BEIDE technieken - als u de set aan uw bestelling toevoegt, kunt u dus aan de slag!

En hieronder bieden we volledige instructies voor beide technieken.

Nu, dit is wat u nodig hebt om uw nieuwe canvas aan de muur te bevestigen:

Oh, en in het geval u nog steeds geen canvasafdruk hebt om op te hangen, kunt u daar hier voor zorgen!

Hoe een klein canvas doek ophangen - volledige instructies

We raden deze ophangtechniek aan voor canvasafdrukken tot 60 x 30 cm groot.

Hoe een foto op canvas ophangen

Wat u nodig hebt uit onze ophangset:

Hoe een foto op canvas ophangen

Stap 1: Markeer met een potlood de punten waar je de nagels in de muur gaat slaan. De zaagtandhanger rust later op deze nagels, dus de afstand tussen de nagels moet dezelfde zijn als de afstand tussen de eerste en laatste groef van de getande rand van de zaagtandhanger. De nagels moeten zich ook op hetzelfde niveau bevinden, dus gebruikt u het best een waterpas om te controleren of uw gekozen punten op een lijn liggen. Wanneer u klaar bent, kunt u erop los hameren!

Hoe een foto op canvas ophangen

Stap 2: Maak de zaagtandhanger met het paar (langere) schroeven vast aan de achterzijde van uw canvas, in het midden van de bovenste lat van het spieraam. Het wordt opnieuw aanbevolen om eerst te meten om de positie precies juist te krijgen. Opmerking: de getande rand moet naar beneden wijzen!

Hoe een foto op canvas ophangen

Stap 3: Hang uw kleine canvas op door de eerste en laatste groef van de zaagtandhanger op de nagels te laten rusten.

Us kleine canvas is nu klaar om vertoond te worden - zo simpel is het.

Hoe een foto op canvas ophangen

Hoe een groot canvas doek ophangen - volledige instructies

We raden deze ophangtechniek aan voor canvasafdrukken van 60 x 40 cm of groter.

Hoe een foto op canvas ophangen

Wat u nodig hebt uit onze ophangset:

Hoe een foto op canvas ophangen

Stap 1: Maak een driehoekige D-ring met behulp van de vier (kortere) schroeven vast aan elk van de zijdelingse latten van het spieraam zodat de twee D-ringen horizontaal naar elkaar wijzen. Ze moeten zich boven het midden van de zijdelingse latten bevinden, maar niet te dicht bij de bovenzijde. Het helpt om eerst af te meten zodat de D-ringen zich op een gelijk niveau bevinden.

Hoe een foto op canvas ophangen

Stap 2: Plaats het koord door beide D-ringen, trek het strak en leg een knoop in elk einde om het vast te maken. Snij daarna het overtollige koord eraf.

Hoe een foto op canvas ophangen

Stap 3: Markeer met een potlood de punten op de muur waar je de nagels in de muur wilt slaan. Als u enige twijfels hebt, gebruik dan een waterpas om ervoor te zorgen dat ze zich op een gelijk niveau bevinden. Wanneer u tevreden bent, kunt u de nagels in de muur hameren. Opmerking: Ze moeten diep genoeg in de muur zitten zodat het uitstekende deel van elke nagel niet langer is dan de diepte van uw frame.

Hoe een foto op canvas ophangen

Stap 4: Hang uw grote canvas op door het koord om de nagels te laten rusten.

Hoe een foto op canvas ophangen

En dat is alles - u hebt uw grote canvasafdruk met succes opgehangen. Dat was niet zo moeilijk, toch?

Populaire producten

cheap canvas print

Foto op Canvas

€ 28,90

€ 3,90

mixpix

MIXPIX®

€ 10,00

€ 5,00

photo cushion

Foto op Deken

€ 99,00

€ 35,00

photo acryl

Foto op Acrylglas

€ 29,90

€ 7,90

EXTRA 10% korting

Bedankt om onze blog te bezoeken.
Gebruik deze code voor 10% EXTRA korting op yw bestelling vandaag!

Disclaimer: De promocode is niet geldig voor MIXPIX®-fototegels.
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!