Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Wat is een foto op linnen doek zonder frame?

user icon clock icon5 minutencalender icon

Wat is een foto op linnen doek zonder frame? Zoals de naam al aangeeft, is een foto op linnen zonder frame een opgerold canvas dat niet uitgestrekt is.

We hebben recent enkele inzichten gedeeld in de verschillen tussen een gewone poster en een foto op canvas. Door dit stuk te lezen, kunt u deze verschillen misschien in twijfel trekken - en als u een snelle blik werpt op een opgerolde poster en een opgerold canvas, is het vast moeilijk om het verschil te merken. Maar zelfs als een canvasafdruk opgerold is als een poster, blijft het alsnog een canvasafdruk! EN hier maken we de verschillen en gelijkenissen duidelijk tussen een opgerold en uitgestrekt canvas.

Het is simpelweg een canvas zonder frame

Wat is een foto op linnen doek zonder frame?

Wanneer het woord canvas vermeld wordt in de context van canvasafdrukken, denken mensen gewoonlijk aan de volledige set - het spieraam, mogelijk sleutels, en uiteraard het doek dat over het frame uitgestrekt is. In de originele betekenis duidt de term canvas echter enkel op het doek. U kunt zich dus effectief een opgerolde canvasafdruk voorstellen als een afdruk op linnen doek zonder een spieraam. Dit gezegd zijnde, bestaan er enkele verschillen die u kunnen helpen kiezen wanneer u uw nieuwe foto op canvas bestelt.

Uitgestrekt canvas vs. opgerold canvas

Wat is een foto op linnen doek zonder frame?

Een opgerold canvas is dus in essentie een gewoon canvas voor het op een spieraam uitgestrekt wordt. In de meeste gevallen maakt men gebruik van hetzelfde materiaal, dezelfde inkt en dezelfde productiemethode om beide versies te creëren. Maar sommige mensen verkiezen nog steeds om te printen op canvas zonder frame om de volgende redenen:

Het gemak is onmiskenbaar – er is altijd plaats voor een opgerold canvas in uw reistas. Een opgerold canvas kan ook de meest budgetvriendelijk oplossing zijn, ook al is dit niet altijd het geval. De tijd waar de toevoeging van een spieraam automatisch een aanzienlijke stijging in prijs betekende, is al lang vervlogen.

Wat is een foto op linnen doek zonder frame?

Dankzij verkopers als BesteCanvas.nl is het prijssysteem onherkenbaar veranderd, waardoor het vandaag steeds makkelijker is om budgetvriendelijk een kwalitatieve canvasafdruk te vinden. Door simpelweg een extra euro of twee te betalen, strekken ambachtslieden uw canvas uit in de fabriek voordat het naar u wordt verzonden.

Wat is een foto op linnen doek zonder frame?

Zij die hun wanddecoratie liever zelf vanaf het begin creëren, kunnen hun foto printen op canvas zonder frame. Een doe-het-zelf aanpak kan uw afdruk ook beschadigen, dus als u geen plan B hebt of wanneer de afdruk als cadeau bedoeld is, moet u er voorzichtig mee omspringen. Al bij al is de uitgestrekte foto op canvas absoluut de veiligere optie.

De voordelen van een canvas zonder frame

Laten we de voordelen van een opgerold canvas afwegen tegen de uitgestrekte versie:

De voordelen van een canvas met frame

Welke stijl fotocanvas moet u kiezen?

Wat is een foto op linnen doek zonder frame?​​

Het komt allemaal neer op de voorkeur van de klant. Ook al is zelf een canvas maken misschien een spannende budgetoptie, kan dit uitdraaien in een duurdere manier als uw hand maar een keer uitglijdt. Daarom hebben we besloten dat een uitgestrekt canvas de meer doordachte oplossing is. Bovendien is het een product dat u wordt aangeboden door professionals in de sector met jaren ervaring.

Populaire producten

cheap canvas print

Foto op Canvas

€ 28,90

€ 3,90

mixpix

MIXPIX®

€ 10,00

€ 5,00

photo cushion

Foto op Deken

€ 99,00

€ 35,00

photo acryl

Foto op Acrylglas

€ 29,90

€ 7,90

EXTRA 10% korting

Bedankt om onze blog te bezoeken.
Gebruik deze code voor 10% EXTRA korting op yw bestelling vandaag!

Disclaimer: De promocode is niet geldig voor MIXPIX®-fototegels.
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!