Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

BesteCanvas.nl kortingscode: Mis ze niet!

user icon clock icon3 minutencalender icon

Wou u dat er een BesteCanvas.nl kortingscode bestond om uw budget voor wanddecoratie wat verder uit te breiden?

We hebben goed nieuws: hier is ze!

Gloednieuwe kortingscode voor BesteCanvas.nl

De dagelijkse prijzen bij BesteCanvas.nl zijn misschien bijzonder laag, maar iedereen kan wel wat extra hulp gebruiken, niet?

Daarom introduceren we een speciale aanbieding voor canvasafdrukken. Als u 3 canvasafdrukken bestelt, krijgt u nu de goedkoopste gratis. Inderdaad, helemaal GRATIS!

Wilt u uw gratis foto op canvas claimen? U vindt uw speciale kortingscode voor BesteCanvas.nl hier.

Gebruik gewoon de code 2PLUS1NL om uzelf van een nieuwe wanddecoratie te voorzien - goedkoper dan ooit tevoren!

BesteCanvas.nl kortingscode: Mis ze niet!

Vertel me meer!

Laten we eerlijk zijn, nieuwe wanddecoratie kopen kan stukken van mensen kosten, vooral als u niet wilt inboeten op kwaliteit.

BesteCanvas.nl kortingscode: Mis ze niet!

Hier bij BesteCanvas.nl hebben we ons altijd toegewijd voor betaalbare, kwalitatieve wanddecoratie. Daarom hebben we een speciale canvaspromotie gelanceerd waarmee u uw kamer binnen uw budget kunt decoreren.

Gebruik gewoon de code 2PLUS1NL om uzelf van een nieuwe wanddecoratie te voorzien - goedkoper dan ooit tevoren!

Iedereen kan 3 canvasafdrukken voor de prijs van 2 ontvangen met onze nieuwe kortingscode. Dit betekent dat de goedkoopste afdruk helemaal GRATIS komt.

Onze canvasafdrukken zijn volledig unieke artikelen bedrukt met foto's die u uploadt. Ze zijn een perfecte verwennerij voor uzelf, of een pakkend cadeau voor een van uw naasten!

Hoe claim ik mijn GRATIS canvasafdruk?

BesteCanvas.nl kortingscode: Mis ze niet!

Wilt u voordeel halen uit onze 2+1 canvasdeal? Dit is wat u moet doen:

Uw code wordt automatisch toegepast! Wanneer alles er goed uitziet, klikt u op “Naar de Kassa”, voert u uw gegevens in en voltooit u de bestelling.

Zo simpel is het.

Zijn er bijkomende voorwaarden?

BesteCanvas.nl kortingscode: Mis ze niet!

Goed dat u het vraagt!

De code is geldig voor een gratis 3e canvas voor iedereen die ze gebruikt, ongeacht de afdrukgrootte of de totale waarde van het winkelwagentje. U hoeft dus niet te zoeken naar de kleine lettertjes, want die zijn er niet! Upload gewoon 3 foto's, ontwerp uw gepersonaliseerde canvasafdrukken, en ontvang het goedkoopste gratis met onze nieuwe BesteCanvas.nl kortingscode: 2PLUS1NL.

Wat de verzendkosten betreft, leveren we gratis alle bestellingen boven €49. (Merk op dat deze limiet bereikt moet worden nadat u de kortingscode toegepast hebt.)

Het maakt niet uit of u 3 verschillende afbeeldingen afdrukt, of dezelfde afbeelding 3 keer. De kortingscode wordt automatisch toegepast zodra u de code 2PLUS1NL invoert, en u krijgt 'e'en canvas helemaal gratis.

Dat is alles!

Wat kunt u doen met uw 3 canvasafdrukken

Als u denkt "Ik hou van het idee van een gratis canvas, maar heb ik echt 3 verschillende afdrukken nodig?", laten we u dan geruststellen: canvasafdrukken zijn bijzonder veelzijdige wanddecoraties waarmee het vinden van de perfecte plaats voor 3 van uw afdrukken geen enkel probleem is!

BesteCanvas.nl kortingscode: Mis ze niet!

Hier zijn enkele ideeën om onze 3 gepersonaliseerde canvasafdrukken te gebruiken:

Het is tijd om te stoppen met dromen over die grote make-over met betrekking tot wanddecoratie. Met onze nieuwe BesteCanvas.nl kortingscode kunt u uw huis eindelijk de decoratieboost geven die het verdient. Claim dus nu uw GRATIS BesteCanvas.nl canvasafdruk, en geniet van uw nieuwe decoratie-avontuur!

Populaire producten

cheap canvas print

Foto op Canvas

€ 28,90

€ 3,90

mixpix

MIXPIX®

€ 10,00

€ 5,00

photo cushion

Foto op Deken

€ 99,00

€ 35,00

photo acryl

Foto op Acrylglas

€ 29,90

€ 7,90

EXTRA 10% korting

Bedankt om onze blog te bezoeken.
Gebruik deze code voor 10% EXTRA korting op yw bestelling vandaag!

Disclaimer: De promocode is niet geldig voor MIXPIX®-fototegels.
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!