Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

  • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

  • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden

Wat is foto op aluminium? De complete gids voor 2024

user icon clock icon5 minutencalender icon

Wat is een foto op aluminium en betekent het echt meerwaarde voor de uitstraling van uw foto? Het korte antwoord – ja, het biedt meerwaarde. Lees verder om meer te ontdekken!

Een foto op aluminium is een bijzonder gesofisticeerd soort wanddecoratie dat aluminium bladen combineert met een zwarte kern van polyethyleen. Een foto afdrukken op aluminium begint vanaf € 9,00 voor een 20 x 20 cm formaat voor een premium product gekend voor zijn elegantie, stevigheid en fantastische afdrukkwaliteit.

Dit moet u krijgt als u investeert in een foto op aluminium:

Wat is foto op aluminium?

Waaruit zijn foto's op aluminium gemaakt?

Aan de naam te horen kunt u zich misschien een dikker en zwaarder decoratiestuk voorstellen. Maar eigenlijk is een afdruk op aluminium gemaakt uit een composietpaneel in drie delen, bestaande uit twee dunne bladen aluminium met een lichte, zwarte plastic kern ertussen.

Deze ingenieuze combinatie is het geheim achter de bepalende kwaliteit van een afdruk op aluminium - ook al is het stevig, is het nog steeds ongelofelijk licht. Dit betekent dat u het moeiteloos kunt verplaatsen. En daar eindigen de voordelen van afdrukken op aluminium niet.

Want een foto afdrukken op aluminium is niet alleen handig, maar ook bijzonder elegant.

Wat is foto op aluminium?

De twee verfijnde aluminiumbladen met hun zilverkleurige randen in combinatie met de elegante matte afwerking geven uw afdruk de onmiskenbare uitstraling van een premium decoratiestuk.

Dankzij een slim geplaatst ophangsysteem geeft de afdruk op metaal de indruk dat het zonder steun aan de muur zweeft. Het spreekt voor zich dat dit het gesofisticeerde effect vervolledigt.

Als u op zoek bent naar het perfecte decoratiestuk voor een modern kantoor of minimalistisch appartement, heeft u het gevonden.

Volledige bescherming tegen UV en vochtigheid

De elegante schoonheid van uw wanddecoratie wordt vele jaren onderhouden doordat de inkt in onze afdrukken op aluminium beschermd is tegen het effect van UV-straling.

Uw afbeelding lijdt met andere woorden niet onder vervagingseffecten door zonlicht zodat de levendige kleuren decennia later nog steeds even opvallend zijn.

Wat is foto op aluminium?

De afdruk op aluminium is ook bestand tegen vochtigheid. Het is zelfs een zeldzaam voorbeeld va een decoratiestuk dat geschikt is voor tentoonstelling in vochtige omgevingen zoals in uw badkamer of de keuken.

En wat met de afdruk zelf?

Dit gezegd zijnde, waarom betalen voor een uitmuntende prestatie als de beeldkwaliteit zelf ondermaats is? Wel, op dat gebied hoeft u zich geen zorgen te maken.

De afdruk op aluminium is niet alleen gekend om de ongelofelijke duurzaamheid, maar pronkt ook met een afdrukkwaliteit die het met gemak tegen elk formaat op de markt opneemt.

Wat is foto op aluminium?2

Wat maakt de afdrukken op aluminium zo opvallend? Het geheim ligt in onze gesofisticeerde druktechnologie. U ontvangt pixel per pixel een bijzonder nauwkeurige reproductie van de originele tinten en structuren.

Het eerste dat u opmerkt is de bijzonder hoge resolutie. Elk detail is kristalhelder, wat betekent dat uw foto elke centimeter van zijn kracht behoudt, of het nu gaat om een episch landschap of een artistiek zwart-witportret.

Wat is foto op aluminium?

Van alle materialen die u kunt gebruiken om uw foto op te drukken, is het aluminium composietpaneel de keuze van kenners. Misschien zijn ze net iets duurder, maar afdrukken op aluminium zijn een beproefde manier om het beste in uw foto's naar voor te brengen en u een leefruimte te bieden met een opvallend luxueuze uitstraling. Het is een investering waar u geen spijt van krijgt.

Populaire producten

cheap canvas print

Foto op Canvas

€ 28,90

€ 3,90

mixpix

MIXPIX®

€ 10,00

€ 5,00

photo cushion

Foto op Deken

€ 99,00

€ 35,00

photo acryl

Foto op Acrylglas

€ 29,90

€ 7,90

EXTRA 10% korting

Bedankt om onze blog te bezoeken.
Gebruik deze code voor 10% EXTRA korting op yw bestelling vandaag!

Disclaimer: De promocode is niet geldig voor MIXPIX®-fototegels.
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!