Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Aanmelden
Memory met fotosMemory spel makenFoto memory spel

Uw foto als een geheugenspel

 • 24 speelkaarten met 12 aparte fotomotieven
 • 6 x 6 cm fotokaarten van karton
 • Beproefde speelgoedkwaliteit
 • Een ideaal fotocadeau voor jong en oud
9,90 €* 29,90€*
quality Premium afdrukkwaliteit
ratings Uitstekende klantenbeoordelingen
shipping1 Gratis verzending vanaf €49

Fotogeheugenspel: Uw favoriete foto's als een gepersonaliseerd geheugenspel

Maak van je favoriete herinneringen uit vakanties, speciale gebeurtenissen of leuke dagelijkse momenten 12 paar kaarten om nieuwe momenten te creëren. De hoogwaardige geheugenkaarten bieden niet alleen vermaak voor onvergetelijke spelronden met familie en vrienden, maar zijn ook perfect als gepersonaliseerd cadeau voor verjaardagen, jubileums of als een speciaal cadeau voor af en toe.

Uw foto als geheugenspel:

 • Gepersonaliseerd geheugenspel met uw herinneringen
 • Hoogwaardige afdruk in levendige kleuren
 • Duurzame kaarten voor ontelbare spelronden
 • Het ideale cadeau voor familie en vrienden
alt tag

Uw herinneringen als leuke spelervaring!

Train concentratie en geheugen op een speelse manier

Met 24 kwalitatieve fotokaarten van karton biedt het fotogeheugenspel heel wat vermaak voor alle leeftijden. Vind uw 12 persoonlijke fotoparen en train uw geheugen op een speelse manier. Ervaar individueel plezier met familie en vrienden en bevorder uw concentratie en geheugen. Leren is nog nooit zo leuk geweest. Uw fotogeheugenspel zorgt voor stralende gezichten en blijvend plezier.

Samen tijd doorbrengen met herinneringen

Zowel met uw naasten als alleen kunt u uw herinneringen nieuw leven inblazen met een gepersonaliseerd fotogeheugenspel. Herbeleef en deel uw favoriete momenten op een nieuwe manier. Geniet van tijd met uw familie en denk terug aan speciale gebeurtenissen. Vind alle 12 fotoparen en herbeleef uw favoriete momenten. Plezier maakt kennis met nostalgie!

Geschenkidee voor speciale mensen

Het fotogeheugenspel is niet alleen een leuke manier om de tijd door te brengen, maar ook een pakkend cadeau voor uw naasten. Voeg een persoonlijke toets toe aan uw cadeau door van uw eigen foto's in een geheugenspel te maken. Dit gepersonaliseerd cadeau verwarmt de harten en zorgt voor onvergetelijke spelavonden waar u nooit genoeg van krijgt. De simpele regels maken dit geheugenspel geschikt voor spelers van elke leeftijd.

Veelzijdig creatief

Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit wanneer u uw geheugenmotieven kiest. U kunt opteren voor huwelijksfoto's of een kiekje van uw favoriete huisdier: met het fotogeheugenspel is plezier een garantie. Vertel uw eigen verhaal met de 24 geheugenkaarten en ervaar de magie wanneer speciale momenten opnieuw tot leven komen via elk motief dat u ontdekt.

Makkelijk en veilig betalen

Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.
Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!