Aanmelden
57% besparen
€ 17,00
€ 39,90

Foto op Acrylblok

 • 25-mm dik, met de hand gepolijst, acrylglas
 • Geeft diepte aan uw foto`s
 • In 4 maten verkrijgbaar: 10x10 cm, 10x15 cm, 20x15 cm en 20x20 cm

Trusted Shops

Onze kwaliteitsbelofte

We streven ernaar om natuurlijke grondstoffen op de meest duurzame manier te gebruiken

Meer Info »

Acrylblok prijzen

Andere formaten »

Wat is onze foto op acrylblok?

 • foto op acrylblok volledig beeld
 • foto op acrylblok gedetailleerd beeld
 • foto op acrylblok in de kamer

De foto op acrylblok is een echt indrukwekkend decoratiestuk. Het is een 25 mm dikke en krasbestendige decoratie die de digitale reproductie van je foto een nieuwe dimensie geeft. Het foto acrylblok is beschikbaar in vier groottes, zowel staand als liggend.

Een visueel indrukwekkende acryl fotoblok voor echte liefhebbers

 • Beschikbaar in 4 verschillende groottes
 • Een stevig, 25 mm dik blok acryl
 • Levensechte fotoreproductie, afgedrukt met 9 kleuren
 • Bedekt met een krasbestendig laminaat
 • Vereist geen aanvullende steun

​Acryl fotoblok voor echt speciale momenten

​Kristalheldere weergave van je foto op acrylblok

De foto op acrylblok geeft je kamer een vleugje verfijnde smaak en sofisticatie. Een acryl fotoblok, 25 mm dik en verzegeld met een beschermend laminaat aan de achterzijde, zorgt voor een kristalheldere weergave van je afbeelding. Je digitaal afgedrukte foto pronkt met een bijzonder hoge resolutie en indrukwekkende kleuren dankzij onze moderne afdruktechnologie met 9 kleuren. De foto wordt op de achterzijde van het blok gelamineerd met echt nauwkeurige precisie.

Driedimensionaal effect

Een geweldig kenmerk van het acrylblok is de mogelijkheid om een foto driedimensionaal te doen lijken. Het glas creëert weerspiegelingen, en wanneer je kamer opgevuld wordt met licht, bieden de rijke donkere tinten, geproduceerd door het acryl, een opmerkelijk gevoel van diepte. Welk soort foto je ook selecteerde, de beste manier om deze opnieuw te ontdekken, is met een afwerking met acryl. Een foto op acrylblok is een geweldige manier om je foto echt tot leven te doen komen!

Vrijstaand decoratiestuk

Vanwege de stevige constructie heeft een foto acrylblok geen aanvullende steun nodig. Het trekt meteen alle aandacht, ongeacht het oppervlak waarop het geplaatst wordt. En dankzij de speciale kwaliteiten van het acryl kan je fotodecoratie alle lichte schokken weerstaan, en scheurt het niet van een klopje. De slanke en nauwkeurig gefreesde randen zijn niet scherp, zodat het veilig is om je acryl fotoblok op oppervlakken te plaatsen waar kinderen aankunnen.

Premium decoratiestuk aan een gewone prijs

Ben je op zoek naar een relatief goedkope foto op acrylblok zonder in te boeten op de kwaliteit? Ons fotoblok van acryl is de perfecte keuze. Dit is je kans om je eigen acrylblok te ontwerpen en de kwaliteit van je geliefde afbeelding een nieuwe dimensie te geven! Beschikbaar in de groottes 10 x 10 cm / 20 x 20 cm en 15 x 10 cm / 20 x 15 cm (staand of liggend), is het de perfecte tafelversiering.

De beste klantenbeoordelingen

2024-07-15. Samen met een rating van 4.71 sterren op de beschikbare 5, heeft BesteCanvas.nl een uitstekende tevredenheidsratio van 94% uit de maximale 100% van bezoekers van de site, gebaseerd op 43170 beoordeling verzameld door Trusted Shops. Start nu met het ontwerpen van jouw Foto op Acrylblock!

Makkelijk en veilig betalen

Betaling en verzendkosten

Verzendkosten

Nederland

 • Promotie: Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49 binnen het vasteland van Nederland & België
 • Verzendkosten inclusief verpakking: € 5,90.
 • Eilandentoeslag: € 19,90

Luxemburg & België:

 • Voor het eerste artikel € 9,90. Voor ieder verder artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.

Canvas*
Productietijd: 1 werkdag
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 6 werkdagen
Fotoboek & Kalender
Productietijd: 4 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 9 werkdagen
Alle andere producten
Productietijd: 2 werkdagen
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Totaal levertijd: tot 7 werkdagen

* exclusief aanvullende opties (frames, schildersezel, andere frame dikte)

Wilt u de status van uw bestelling controleren? Zoek niet verder!

Veilig Betalen

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas na ontvangst van de betaling in productie genomen. De overboeking duurt normaal gesproken tussen twee en vier dagen.:

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de bestelling. Deze e-mail bevat alle gegevens die nodig zijn voor de overschrijving. Geef als omschrijving alstublieft het bestelnummer, uw postcode en uw achternaam. Voor zakelijke bestellingen kunt u in plaats van de achternaam de bedrijfsnaam invullen. Scheidt deze informatie alstublieft met behulp van een koppelteken (bv. 01234-33335-Jansen). Zo kunnen wij de betaling snel toewijzen en de goederen gereed maken voor verzending.

Onze bankgegevens
Rabobank Roermont-Echt
BIC (Bank Identifier Code) RABONL2U
IBAN (International Bank Account Number) NL82 RABO 0161 0258 54
Rekeninghouder United Arts GmbH

Credit Card

U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij bestecanvas.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcardnummer en de vervaldatum door. Bovendien hebben we de validatiecode nodig , welke op de achterkant van de Creditcard staat.Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij bestecanvas.nl betalen. Kies tijdens het bestelproces gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een bestelbevestiging per e-mail.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!

Als u kiest voor de betaalmethode van Klarna ontvangt u altijd eerst het product thuis en heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per e-mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te worden voldaan, zoals aangegeven op de factuur. Maakt u gebruik van achteraf betalen via Klarna dan betaald u €1,50 extra. U betaalt aan Klarna geen verdere extra kosten als u de factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland. Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank...


Makkelijk en veilig betalen

Laagste prijsgarantie

De laagste prijs garantie van bestecanvas.nl!

De bestecanvas.nl laagste prijs garantie garandeert u altijd de goedkoopste prijs. Vindt u bij een andere aanbieder een product van hetzelfde formaat en in dezelfde uitvoering goedkoper, dan verlagen wij deze prijs nog eens met 5%.

Wat moet u in dit geval doen?

Heel simpel, stuur een email met de gegevens van de andere aanbieder, de prijs en de uitvoering. Vervolgens vergelijken wij het product, als het klopt sturen wij u de passende kortingscode toe!
Sluit
Uw afbeelding wordt geüpload Geef ons een seconde
We bereiden alles voor
Upload voltooid!
0%
Bestand is te groot
Uw afbeelding overschrijdt de limiet van 60MB.
Pas de grootte van uw afbeelding aan en probeer het opnieuw.
Te veel foto's
U kunt maximaa 25 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 100 afbeeldingen per keer uploaden.
Te veel foto's
U kunt maximaal 25 foto's tegelijk uploaden.
Afbeeldingsresolutie onvoldoende.
Helaas is de resolutie van uw foto niet voldoende voor het geselecteerde product.
Kies een andere foto of verander het product.
Verkeerd bestandstype
We kunnen de volgende indelingen verwerken:
.jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp
Fout tijdens uploaden
Er is helaas een fout opgetreden tijdens het uploaden. Gelieve het opnieuw te proberen.
Als het probleem aanhoudt, upload dan uw afbeelding met deze uploader. UPLOADER.
Resolutie te hoog
Helaas is het aantal pixels van de geüploade afbeelding te hoog.
Gelieve de resolutie van de afbeelding te verlagen en opnieuw te uploaden.